clepelka
26. jún 2018
172 

11 ingrediencií pre zdravšiu pleť- Vichy MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster

Moja materská dovolenka je celkom aktívna. Televízor mám pustený takmer nonstop, keď som doma, ako kulisu. A o novinke od Vichy - MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster som sa dozvedela vďaka tejto mojej kulise. Prvé čo ma zaujalo a donútilo registrovať túto reklamu bolo zdôraznenie, že obsahuje IBA 11 ingrediencií. Mám rada prírodné veci alebo také, ktoré neobsahujú zbytočne veľa chémie. Niektoré kozmetické prípravky z drogeriek majú zloženie dlhé ako pokladničný doklad pri mesačnom nákupe potravín. Takže toto bol fakt, ktorý u mňa zabodoval a vzbudil zvedavosť, aký booster môže byť. A potom už mi len prihralo do karát testovanie na Modrom koníkovi. Nikdy som nič nevyhrala, tak som to len z recesie skúsila, že možno motyka vystrelí - a ona vystrelila!

Ak sa mám v skratke predstaviť, tak mám 29 rokov a stresujúce zamestnanie (rozumej materskú dovolenku) v znečistenom prostredí (rozumej Bratislava). Do toho sa denne maľujem. Myslím, že moja pleť dostáva dosť zabrať. Je zmiešaná so sklonom k akné a na čele mám jednu mizernú vrásku, ktorú fakt neznášam. Aj kvôli nej som bola sama zvedavá na účinky boosteru.

Booster mi prišiel v pondelok a aj keď ho štandartne používam ráno a večer, tak tento pondelok som ho musela vyskúšať hneď. Ako prvé ma zaujala gélová konzistencia, ktorá sa naozaj rýchlo vstrebala do pokožky. Oproti klasickým krémom je to jedno veľké pozitívum, pretože ráno pri časovej tiesni pleť po nanesení boosteru nezostane mastná,čiže hneď môžem pokračovať nanesením krému a následne make-up. 

Po pár dňoch používania som cítila takú zvláštnu sviežosť. A aj pokožka sa mi farebne zjednotila tak,že niektoré dni som namiesto make-upu použila len púder a vôbec mi to nevadilo. Ja som Booster kombinovala s CC krémom s OF 50 a raz - dvakrát do týždňa som si spravila večer kávový peeling. Po peelingu bol pocit jemnosti a sviežosti pokožky po nanesení Boosteru asi 10 násobne intenzívnejší. Mala som dokonca nutkanie stále si pokožku chytať, aká bola super🙂

Používala som ho denne 2 pumpičky, ktoré som rozotrela na tvár a krk. Vždy si všetko čo si dávam na tvár dávam aj na oblasť krku. A môžem povedať že som neminula ani jednu tretinu z fľaštičky. Ja si myslím, že fľaštička vydrží minimálane 2 mesiace, čo je pre mňa taktiež pozitívum. 

Moju vrásku na čele mám stále, a bolo by odvážne tvrdiť, že je menšia, ale možno časom sa Booster aj s ňou popasuje. Čo bolo však počas testovania dokázateľnejšie bolo to, že sa mi menej robili vyrážky, než obyčajne. Neviem, či to je výhradne vďaka Boosteru, ale som tomu rada a teším sa z toho. 

V príbalových informáciách bolo spomínané, že pôsobí proti  agresorom ako je znečistenie, stres alebo únava. Znečistenie je všade okolo nás, a mne stres a únava na materskej veru nechýbajú, tak prečo s tým niečo nespraviť? Už len táto vedomosť ma donúti si ho kúpiť keď ho miniem. Lebo možno to, že chráni pokožku pred znečistením neuvidím za dva týždne testovania, možno ani za mesiac. Dôležité je to moje presvedčenie,že preto niečo robím, aby som ju ochránila. A vždy to je lepšie ako nedávať si na pleť nič. Treba sa o seba starať, lebo ako moja kozmetička hovorí: "pokožka si všetko pamätá"

Ďakujem pekne koníku za možnosť vyskúšať si  Mineral 89 hyaluron Booster. Potešilo ma to a naďalej aj po skončení testovania sa z neho teším. Určite si ho kúpim aj sama a viem, že to budú dobre investované peniaze 🙂. Ja ho odporúčam. 

Lenka

#test_mineral89

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli