dadda
28. mar 2021
101 

Svetlená šou

Testovanie svetelno-hudnobných hračiek Linkimals od Fisher-Price... Ako sme sa zabavili...či?

Naše testovanie začalo po obednom spánku, rozbalili sme balík s veľkým očakávaním. Hračky vyzerali naozaj veľmi kvalitne a pekne, presne ako by som od značky Fisher-Price očakávala.

Stlačili sme tlačidlo a čakali, ozvalo sa hlasné "Ahoj!" a zrazu....

...sa rozozvučali aj ostatné dve postavičky a odpovedali: „Ahoj," „Ahoj."...

Aby ste mi rozumeli, na testovanie nám boli zaslané 3 nádherné zvieratká: Leňochod, Lama a Los.

Nevedela som spočiatku, že hračky medzi sebou kooperujú a odpovedajú si, spievajú spolu a spustia úžasnú svetelnú šou, a preto keď som sa prekvapene mykla, zľakol sa aj môj drobček. No o pár sekúnd bolo po plači a so záujmom stláčal všetky tlačidlá na zvieratkách.

Každé ráno utekal za svojimi zviratkami, a kým som ja pripravovala raňajky a moju rannú kávu, on sa sám vyhral. Drobcovi je momentálne 22 mesiacov.

Každým dňom sa hral viac a viac sám, čo mi dalo dostatok priestoru na upratovanie :D, vychutnanie si kávy a raňajok, čo bol doteraz naozaj boj.

Najviac sme si obľúbili Leňochoda (ktorý je najväčší a nahlučnejší) a Losa, ktorý sa jednoducho drží aj v jednej ruke a má veľmi príjemný hlas. Lama nás zaujala najmenej, možno preto, že najmenej spieva, svetielkuje a takmer ju nepočuť. No i tak, keď sa hráme, drobec prinesie vždy z police na gauč všetky tri zvieratká.

A nemyslite si, že je to zábavka lenpre malé deti, moja 8 ročná dcérka Leňochoda zbožňuje, stíska ho a spieva si pesničky s ním.

Je to naozaj zábavka pre celú rodinu. A to ani nehovorím, že keď príde večer a necháme v dome prítmie, spustí sa neuveriteľná svetelná šou.

Tieto hračky odporúčam všetkými desiatimi, Fisher Price nesklamal, stále ho považujem za TOP výrobcu hračiek.

Som veľmi vďačná, že sme mohli byť súčasťou testovania, ostáva nám nádherná spomienka, ale hráme sa naďalej a už sa nevieme dočkať až sa k nám budú môcť prísť pohrať drobcovi bratranci. 🙂

#test_fisherprice3 a #recenzia #linkimals_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli