dakota1978
25. jún 2018
967 

Booster, čo to je?

Milé dámy, musím sa vám priznať, nikdy som nepočula pojem booster v kozmetike. A čo je to ten Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster? No predsa každodenná dávka sily pre vašu pleť, ale nepredbiehajme a zistime to spolu.

Jedinečná kombinácia Vichy Mineralizujúcej termálnej vody vôbec prvýkrát v koncentrácií 89 % v spojení s kyselinou hyalurónovou prírodného pôvodu.
MINÉRAL 89 Hyaluron-Booster posilňuje funkciu kožnej bariéry a pôsobí tak proti agresorom ako je znečistenie, stres alebo únava. Deň po dni pleť vyzerá viac hydratovaná, tonizovaná a jasnejšia, ako keby žiarila zdravím. To všetko sa môžete dozvedieť o MINÉRAL 89 Hyaluron-Boosteru.

A čo som zistila ja?

Booster už nikdy nebude chýbať v mojej kozmetickej taštičke. Je to denná a nočná starostlivosť. Hneď po prvej aplikácii som pocítila ten úžasný pocit hydratácie. Neverila som, že niečo také existuje. Booster nelepí, nezanecháva mastný filter, super sa rozotiera. Jeho gélové zloženie sa rýchlo vstrebá do pokožky. Jeho zloženie je príjemné a bez parfumu, čo ja osobne veľmi oceňujem. Odporúča sa používať Booster 2x denne - ráno a večer. Mojej pleti to úplne stačilo. Odkedy používam Booster, je moja pleť viditeľne žiarivejšia a jemnejšia na dotyk. Skúsila som používať Booster samostatne bez môjho obľúbeného krému a vôbec mojej pleti krém nechýbal.

Aplikovanie Boostru je veľmi jednoduché. Podľa potreby 1-2 stlačení pumpičky. Ja som používala 2 stlačenia pumpičky. Rovnomerne som si naniesla Booster na pleť. Jemným poklepaním končekmi prstov aktivujete mikrocirkuláciu, čo napomôže k lepšiemu konečnému výsledku. Moja pleť bola jemná, hydratovaná celý deň. Už žiaden pocit suchej, sťahujúcej sa pokožky.

Oceňujem tiež aj 50 ml balenie. Kdeže na aplikáciu stačí také malé množstvo Boosteru, vydrží Vám balenie pomerne dlho. Fľaštička má veľmi výstižné sfarbenie - kombinácia modrej a priezračnej farby, pripomínajúcu vodu. Čo nám určite Vichy aj chce naznačiť, lebo voda hydratuje naše telo a Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster hydratuje našu pleť. Zloženie ma veľmi milo prekvapilo. Minimalistické, čisté zloženie - iba 11 ingrediencií. Bez parfumácie, alkoholu a bez silikónov pre prirodzený pocit. Minimalistické zloženie znižuje alergickú reakciu. Čím viac zložiek, tým väčšia šanca, že vaša pleť bude nežiaduco reagovať. Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster obsahuje kyselinu hyaluronovú. Kyselinu hyaluronovú produkuje telo samo, jej úlohou je naväzovať vodu a tým hydratuje pokožku. Vekom sa však produkuje menej, koža vysychá, pokožka je menej pružná a vznikajú prvé vrásky, preto je Booster ideálny ku každodennému používaniu.

S Vichy Minéral 89 Hyaluron-Boosterom určite spomalíte starnutie, viditeľne rozžiarite pleť, hydratujete ju. Hydratovaná pleť stárne oveľa pomalšie.

Po testovaní musím skonštatovať, že moja zmiešaná pleť je krásne zjednotená, bez začervenania. Úžasné hydratovaná, jemnejšia na dotyk a rozjasnená. Ako som už na začiatku spomínala: Vichy Minéral 89 Hyaluron-Booster je každodenná dávka sily pre vašu pleť.

#test_mineral89 

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli