diiidi
8. nov 2020
501 

Vlasová starostlivosť s DIXI

Vďaka portálu Modrý koník som mala príležitosť testovať prípravky na vlasy od DiXi. Konkrétne to bola žihľavová rada:

• šampón

• kondicionér

• maska na vlasy

• vlasové tonikum

• bezoplachová kúra  

Priznám sa, že doteraz som túto značku prehliadala. Čo sa ukázalo byť veľká škoda. Ale pekne po poriadku. 🙂 

Moje testovanie trvalo 2 týždne, kedy som používala všetky prípravky pri každom umývaní vlasov, aby som mohla objektívne zhodnotiť ich pôsobenie. Na túto kúru som si vyčlenila 3 dni do týždňa, čo nebolo jednoduché, keďže mi celá procedúra trvala cca 45 minút. Ale oplatilo sa! Moje nové vlasy si užívam!

DiXi žihľavový šampón

Túto klasiku overenú generáciami isto poznáte. 🙂 Ja som bola pravdepodobne jediná, ktorá ju nepoznala. Šampón mal roky svoje pevné miesto v kúpeľni mojej starkej a aj mojej mami, ktorej pripomína detstvo. Obsahuje výťažky zo žihľavy bohatej na vitamíny, aminokyseliny a minerály. Je úžasný v boji proti vypadávaniu vlasov, lupinám a tiež je účinný proti nadmernému masteniu. Má príjemnú vôňu a krásne pení. 

DiXi žihľavový kondicionér a maska na vlasy 

Môžem povedať, že tento kondicionér ma svojimi účinkami veľmi prekvapil. Je to to práve pokiaľ máte suché a namáhané vlasy. Obsahuje prírodný žihľavový extrakt, ktorý dodáva vlasom potrebnú starostlivosť, výživu a lesk. Je naozaj veľmi jemný, vlasy som mala po vysušení lesklé, hebké na dotyk a ľahko sa rozčesávali.

V kombinácií s maskou to moje vlasy kompletne zmenilo ako na pohľad tak aj na dotyk. Čo sa pohľadu týka, tak mám prirodzene vlasy vlnité. Ale nikdy si nedržali svoj tvar. Boli naozaj suché, chýbali im živiny, vlny sa rozpadávali a uzlili. Po týždni používania sa dostavili výsledky a musím povedať, že som z nich nadšená! 🙂 

DiXi vlasové tonikum

Som veľmi rada, že testovací balíček obsahoval aj vlasové tonikum, ktoré som vždy chcela vyskúšať. Arvit vlasové tonikum pomáha bojovať proti vypadávaniu vlasov. Vďaka kombinácii extraktov zo žihľavy, koreňa lopúcha a kofeínu napomáha vlasy spevňovať a vyživovať zvnútra.

Je balené v sklenených ampulkách. Vrch ampulky sa jednoducho odlomí a nasadí sa aplikátor. Tým sa tonikum aplikuje až na pokožku, kde je ho treba pre najlepší účinok vmasírovať. Konzistencia nie je olejová ale vodová, takže vlasy neostanú mastné. Tonikum sa do pokožky rýchlo vstrebe a navyše krásne vonia. To či naozaj funguje, budem môcť objektívne zhodnotiť až s odstupom času.

DiXi bezoplachová kúra

Obsahuje extrakt zo žihľavy a pšeničných klíčkov, vďaka čomu budú vlasy vyživené, jemné a posilnené. Aplikuje sa na umyté, vysušené alebo mokré vlasy.

Vždy som mala problém s rozčesávaním mojich dlhých vlasov, ktoré sa mi ku koncom uzlili, no odkedy používam túto bezoplachovú kúru s rozčesávaním nemám žiaden problém, a navyše ako bonus, kúra krásne vonia. Toto všetko je dôvod na to, aby som ho používala každý deň.

Na záver testovania musím povedať, že vlasová starostlivosť od DiXi ma veľmi prekvapila a odteraz bude mať svoje pevné miesto aj v mojej kúpeľni.

Veľké pozitívum vidím v tom, že DiXi produkty sú cenovo dostupné, takže si ich môže dovoliť každý. V skratke, dostanete “veľa muziky za málo peňazí” 🙂 

Čo sa týka môjho osobného výberu TOP produktu, tak by to bola určite maska na vlasy, ktorá mi splnila sen o krásnych vlnitých vlasoch. A vám, ktoré rozmýšľate či tieto produkty vyskúšať, určite odpovedám ÁNO! 🙂 

Prajem vám krásny deň, a portálu Modrý koník ešte raz ďakujem, za túto príležitosť testovať vlasovú kozmetiku DiXi.

#test_dixi2 #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli