domib
    Správa bola zmenená    12. okt 2020    

    #test_dm28

    Vegetariánka zo mňa asi nikdy nebude. Veď viete - čerstvá morčacia šunka, chrumkavá špekačka, veľkonočné rezne či hovädzia sviečková rozpadajúca sa na jazyku 😍 No a vegánka už dupľom nie - mozzarella a vajcia na 560 spôsobov! Nikdy by som sa ich nevzdala.
    To otrepané ,,nikdy nehovor nikdy'' sa mi ale zase raz potvrdilo v praxi s názvom Život s dieťaťom. Nikdy by som totiž nepovedala, že vegánska bolognese od DM bio prejde u nás doma tým najťažším testom hlavnej stravníčky - mojej dcéry, ktorá by zjedla aj tanier, keby mohla. A samým degustačným vrcholom bolo, keď danú omáčku dokonca zjedla s gnocchi z hokaido tekvice.
    Na koniec obligátna otázka:,,Dobre maminka navarila?''
    Prázdny tanier a plné brucho boli dostatočnou odpoveďou.

    Určite odporúčam!

    Ak by vás ešte zaujímalo, čo do kelu táto záhadná DM Bio Vegan Bolognese obsahuje, nech sa páči :
    paradajkový pretlak* bežne zahustený 46 %, zelenina 42 % (vo variabilných obsahových podieloch: paradajky*, cibuľa*, mrkva*, červená paprika*, cuketa*, pór*, šampiňóny*), SÓJOVÉ KÚSKY* 4% (SÓJOVÁ BIELKOVINA*, pitná voda), koncentrát z jablkovej šťavy*, slnečnicový olej*, surový trstinový cukor*, sójová omáčka* (voda, SÓJOVÉ BÔBY*, morská soľ*, PŠENICA*), morská soľ, kukuričný škrob*, liehový ocot*, cesnak*, mletá paprika*, oregano*, bazalka*, tymián*, čierne korenie*
    *vyprodukované v ekologickom poľnohospodárstve (bio)