dominika_c
30. nov 2022
1260 

Mikulášske (nielen) sladké tipy do každej čižmičky 🎅🏻

Mikuláš, Mikuláš, čo v tom vreci máš? Nuž, to, veru, neviem. Ale viem, čo sa bude skrývať v tom našom mikulášskom vrecúšku. Niečo sladké, niečo zdravé, ale aj niečo, čo mojich chalanov poteší na dlhšiu dobu - a tým je knižka, ktorá nesmie chýbať. K tomu ešte nejaké ovocie, a je to! Ak váš Mikuláš ešte nemá balíček pripravený, poďte sa inšpirovať tým našim. 🙂

Mikuláš myslí na všetky deti. Aj na tých najmenších. Keďže na čokolády majú ešte dosť času, balíček sa snažím vyskladať primerane k ich veku.

Ovocný príkrm jahoda-malina-jablko babylove

Ovocný príkrm jahoda-malina-jablko od babylove je vhodný pre vaše dieťa už od ukončeného 4. mesiaca. Obsahuje 100 % ovocie v bio kvalite z ekologického poľnohospodárstva. Zároveň je bez prídavku cukru a iných prísad. Lahodná chuť je presne prispôsobená potrebám vášho dieťaťa a presvedčí svojou jemnosťou. Prirodzene sladká chuť ovocného príkrmu babylove poteší všetky maškrtné jazýčky! Pre spokojné detské brušká.


Detská miska z polypropylénu babylove

Detská miska od značky babylove je skvelým pomocníkom pre vaše deti pri prvých samostatných činnostiach. Je vyrobená z polypropylénu zo starostlivo kontrolovaných materiálov. Deti si v miske môžu vychutnať všetky obľúbené jedlá, polievky a iné pochúťky. Vďaka protišmykovému dnu spoľahlivo drží na povrchu a neprevrhne sa. Jemný, hravý a farebný dizajn zaujme detskú pozornosť. Vyskladajte si celú súpravu riadu babylove!

Okrem sladkých mlsiek a ovocných výživ som do balíčka prihodila niečo praktické. A tieto #babylove príbory a riad nie sú nikdy krokom vedľa. Ako som spomínala, Mikuláš prinesie vždy aj nejakú knižku. A táto je viac ako krásna. 🙂

Kniha nebude chýbať ani v balíčku staršieho. Pre toho sa mi tento rok podarilo objaviť knihu v podobe adventného kalendára s únikovou hrou. Nebudem klamať, zvedavá som na ňu veru aj ja! 🙂

Ak hľadáte ďalšie tipy, pre malých, ale aj veľkých, nakuknite sem: https://www.mojadm.sk/inspiracia-a-poradenstvo/... 🙂

Zabaľte to!

Aj vaše ratolesti sa tešia z adventných kalendárov, ktoré si môžu otvárať postupne? U nás je to tak už pár rokov, a tak ani tento rok nesmie chýbať 24 prekvapení na každý deň. Mikulášsku nádielku má tak synátor nadávkovanú postupne.

A čo je najlepšie, vyrobíte si ich jednoducho doma, a to aj bez špeciálnych zručností. Stačia vám papierové vrecká na desiatu a fixka. Fantázii sa však medze nekladú. Môžete, napríklad, vystrihnúť čísla z baliaceho papiera a nalepiť ich na vrecká. Tie potom zaveste na špagát či postavte do okna.

Úloha na každý deň

Pribaľte do vreciek na každý deň aj jednu úlohu. Predvianočný čas si tak môžete príjemne a aktívne spríjemniť. Zaspievajte si spoločne koledu, pozrite si vianočný film, porozprávajte sa o význame či duchu Vianoc. No nebojte sa ani toho, deti zapriahnuť do rôznych aktivít. Môžu vám pomôcť s domácimi prácami alebo pripraviť rodinné raňajky.

Aktivity si môžete vymyslieť, alebo si stiahnite tieto naše. 🙂 Páči sa:
https://uloz.to/tamhle/vpDUhUuMsDBl#!ZGR5ZwR2Aw...

A čo vy? Snažíte sa deťom naplniť mikulášske balíčky iba ovocím, sladkosťami, orieškami či inými mňamkami, alebo tiež zvyknete prihodiť aj nejakú knihu, kozmetiku či inú drobnosť? 🎅🏻

Začni písať komentár...

Odošli