icon
1 / 1
avatar

Prosim ta, mas aj recept? Ďakujem

Odpovedz
3. máj 2016
avatar

Ooooch Dominika, to vyzera uzasne, u teraz citim tu chut v ustach

Odpovedz
3. máj 2016
avatar

Aj ja sa hlásim o receptiiik 😉

Odpovedz
3. máj 2016
avatar

Krásne, teším sa na recept

Odpovedz
3. máj 2016
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@lussia151lucia
@murgasovap
@zuska_29 pridam, ked budem pri pc 🙂 ;)
@michala.s bol naozaj paraadny 🙂 zvlastna kombinacia, ale vydarena 🙂

Odpovedz
3. máj 2016
avatar

Joj toto bude urcite moja top kombinacia 👌🏼👌🏼 tesim na recept 👏👏

Odpovedz
3. máj 2016
avatar

Mňam😋👌🏻aj ja sa teším na receptík😊

Odpovedz
3. máj 2016
avatar

Tieto tvoje príspevky už asi ani nebudem sledovať 😭 Mňam, ak by si náhodou potrebovala ochutnávačku, tak sa hlásim 😍

Odpovedz
3. máj 2016
avatar

Aj ja očakavam recept 😉

Odpovedz
3. máj 2016
avatar

Aj ja ho uz dlho okukavam a recept mam v záložkách,takze asi je ten správny cas ho vyskusat😉😊

Odpovedz
3. máj 2016
avatar

no len tolko - kedy pridem na kurz? 🙂

Odpovedz
4. máj 2016
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@lussia151lucia, @michala.s, @murgasovap, @zuska_29, @dominika_c, @diankak, @miuska66, @zuzkakov, @lienkalenka7, @flawerlienka, @matula77 páči sa, tu je recept:

Cheesecake vrstva:
500g Philadelphia
2/3 hrnčeka kr.cukru
2 vajíčka
100ml kyslej smotany
1 a ½ PL solamyly
Vlašské orechy

Mrkvová vrstva
1 a ¼ hrnčeka polohr. Múky
½ ČL sódy bikarbóny
½ ČL prášku do pečiva
¼ ČL soli
1 a ½ ČL škorice
1/8 mletého mušk.oriešku
½ hrnčeka oleja (dala som kokosový)
¼ jablkového pyré
1 hrnček hnedého cukru
2 vajíčka
štipka sol
1 a 1/3 hrnčeka nastúhanej mrkvy

Toping

Philadelphia
Kyslá smotana
Cukor

Trúbu predhrejeme na 175 stupnov.

Cheesecake: Vymiešame Philadelphiu s cukrom a so solamylom. Po jednom primiešame vajíčka a nakoniec opatrne smotanu.

Carrot cake: V miske zmiešame múku, pdp, sódu bik., štipku soli, škoricu a štipnu mušk.oriešku. V druhej miske zmiešame jablkové pyré, olej, cukor, vajíčka. Pomaly pridávame sypké ingrediencie a miešame, kým sa nám cesto pekne nespojí. Pridáme mrkvu.

Do formy dávame na striedačku obe vrstvy. Kladieme opatrne lyžicou, aby sa nám nezmiešali. Pečieme cca 60-70min, pričom v polke môžeme prikryť alobalom, ak povrch začne rýchlo hnednúť.

Necháme pri izbovej teplote vychladnúť. Potom dáme do chladničky, najlepšie cez noc.
Frosting si spravíme tak, že zmiešame Phil., smotanu a cukor. Robila som odoka, ale dávala som pomerovo viac smotany 🙂

Množstvo je na formu cca 22 cm 🙂

@matula77 jooj, tak na to sa este necitim, byt zodpovedna za posuvanie informacii :D ale dakujem ❤
@zuzkakov a vies, ze bz sa mi zisla? lebo moje diety stroskatuju vzdy na takomto uchutnavani :D :D beriem ta! 🙂

Odpovedz
4. máj 2016
avatar

@dominika_c jééééj, super, len teda tiež neviem, ako by som časom vyzerala 😀 Ešte 2 týždne môžem veselo, po pôrode by som chcela prežieranie ukončiť 😀 Ale škoda, že nie si bližšie, ponuka je to maximááááálne lákavá 🙂

Odpovedz
4. máj 2016
avatar

@dominika_c ďakujem😘

Odpovedz
4. máj 2016