icon
1 / 1
avatar

vyzerá výborne...

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

vyzerá fantasticky 🙂

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

vyzerá super.... poprosím recept....

Odpovedz
11. júl 2018
avatar
Odpovedz
11. júl 2018
avatar

Aj ja sa sem votriem 😉

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

Ja som minule tiez robila nekysnutu a mala obrovsky uspech a to som ju robila zo spaldovej muky 😊

Odpovedz
11. júl 2018
avatar
Odpovedz
11. júl 2018
avatar

Recept prosím 😊

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

Aj ja si prosím recept 👍

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

Aj ja si prosim 🙂)

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

Poprosim si aj ja recept.

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

Aj ja prosiiiim recept 😊😊😊

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

Prosím recept ďakujem💕

Odpovedz
11. júl 2018
avatar
dominika_c
autorAMBASÁDORKA

@vierka1603, @barb06, @renanet, @luliu, @dominika86, @majulinka2, @lenka7477, @tinuska1993, @salome51, @tincek12, @manus19, @katik159, @petra0017

dakujem 🙂 nech sa paci:

320g hladka muka
1 cl prasok do peciva
2 PL olivovy olej
200ml voda
1/4 cl sol

Vsetko zmiesame a vypracujeme cesto. Ak bude velmi tuhe, pridajte vodu, pripadne ak riedke, treba pridat muku. Tie gramaze su take priblizne, kedze zalezi aj od muky 🙂
Potom trochu vyvalkame a ponatahujeme na rukach ako klasicku pizzu. Oblozime paradajkovym pyre a tym, co lubime. Pecieme na 220st cca 15min. Po vytiahnujti mozeme potriet boky olivovym olejom s cesnakom 🙂

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

@dominika_c ďakujem ♥️

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

@dominika_c ...daaakujem 😊

Odpovedz
11. júl 2018
avatar

👏🏻👏🏻

Odpovedz
12. júl 2018
avatar

@dominika_c znie to zaujímavo a hlavne je to asi rýchle, vyskúšame, veľmi pekne dakujem aj za ❤

Odpovedz
12. júl 2018
avatar

@dominika_c ďakujem 🙂

Odpovedz
12. júl 2018