Aj ja sa sem votriem 😉
Ja som minule tiez robila nekysnutu a mala obrovsky uspech a to som ju robila zo spaldovej muky 😊
Recept prosím 😊
@vierka1603, @barb06, @renanet, @luliu, @dominika86, @majulinka2, @lenka7477, @tinuska1993, @salome51, @tincek12, @manus19, @katik159, @petra0017
dakujem 🙂 nech sa paci:
320g hladka muka
1 cl prasok do peciva
2 PL olivovy olej
200ml voda
1/4 cl sol
Vsetko zmiesame a vypracujeme cesto. Ak bude velmi tuhe, pridajte vodu, pripadne ak riedke, treba pridat muku. Tie gramaze su take priblizne, kedze zalezi aj od muky 🙂
Potom trochu vyvalkame a ponatahujeme na rukach ako klasicku pizzu. Oblozime paradajkovym pyre a tym, co lubime. Pecieme na 220st cca 15min. Po vytiahnujti mozeme potriet boky olivovym olejom s cesnakom 🙂
@dominika_c ďakujem ♥️
@dominika_c ...daaakujem 😊
@dominika_c znie to zaujímavo a hlavne je to asi rýchle, vyskúšame, veľmi pekne dakujem aj za ❤
@dominika_c ďakujem 🙂

vyzerá výborne...