@kia201 nakrajala som ich na sliziky, namocila ich na take 3min do teplej vody, potom vybrala, vysusila, nechala par minut postat (ci toto ma nejaky zmysel neviem, ale docitala som sa tak v jednom recepte, tak som skusila), dala olivovy olej, trosku nejakeho grilovacieho korenia, trosku cervenej papriky a premiesala. rozlozila som na plech s papierom na pecenie a piekla som najprv na 175 st. na dolny a horny ohrev, potom som pridala na 200 a ku koncu som k tomu zapla ventilator. Ale uz neviem, ako dlho som piekla, cca 45-60min, kontrolovala som 🙂
@ivka_t to je dalsi level! :D este si kravicku odchovat :D vlastne teda nie, nabuduce bude mekac 😝
Ako si robila tu tatarku pls? Vyzera to megaaa
waw,perfektný obed
Presne sme minule doma robili burgre s hranolkami, vsetko domace, chutovo to bolo skvele, ale ta piplacka.. Mala som dost ja aj muz😅 tot cez ulicu robia eno-nuno burgre, radsej si zaplatim ako to zas absolvovat.. A samozrejme dietko ich ohundralo, lebo panko chcel ten z "donaldu"😂
@miska1116 dakujem 🙂
@luslus ale urcite rovnake dobre 🙂 vyzera tu super 🙂
@lucinkab tak tomu sa povie kralovske ranajky 👍
@zdenka238 dakujem 🙂 ja pocuvam o dobrom burgri snad mesiac, tak som sa dnes dokopala 🙂
@mima1 ja tiez veru tie fast foodove nejem, ale taketo domace, to je naozaj o inom 🙂
@mirkamurko dakujem krasne 🙂
@bibyke haha, beriem, nabuduce posielam hotovu donasku ;) 🙂
@magda1953 dakujem pekne 🙂
@wudz ved toto 🙈 naozaj pol dna v kuchyni. a ten bordel :D takze raz za cas, ok, ale nabuduce to istia prevadzky, mame ich v okoli zopar fakt dobrych 🙂
@sandrasstini
@tanula222
@ouwecka
@simik22
dakujem vam 🙂 recept neviem dat presny, kedze robim od oka, ale urcite sa vam podari to spravne namiesat ;) uvarene a vychladene vajcia dam to mixera, pridam trosicku smotany pre lepsie vymiesanie (takeho, kde su nadstavce sekacie noze), prilejem trosku oleja (davam olivovy) a mixujem. potom podla potreby prilievam opat olej (ide ho tam ooovela menej ako pri klasickej majoneze zo surovych vajicok) a miesam az do zhustnutia. Ked je konzistencia ok, pridam horcicu, citron, sol, cukor, opat premiesam. a nakoniec pridam smotanu. My uz inu tatarsku alebo majonezu ako tuto, ani nepouzivame. Aj do cestovinovych salatov, alebo vianocneho majonezoveho 🙂
Tentokrat som davku rozdelila na dve casti a do jednej som primiesala nasekanu cerstvu bazalku - tento dresing bol este lepsi 🙂
@simik22 recept na zemle uz mam v albume, paci sa: https://www.modrykonik.sk/blog/dominika_c/album... 🙂 este ich zvyknem pred podavanim hodit prekrojenou cestou nadol na rozohriatu panvicu, aby boli chrumkave 🙂
Ďakujem krásne za ❤❤❤
@dominika_c prosím ťa, akú smotanu, keď ju pridávaš nakoniec? Kyslú?




Ako sa takto fajnovo spravili hranolky v rure?