dominika_sv16
10. máj 2019
395 

Toto je jedna z najnebezpečnejších zbraní! Pozor na ňu

Viete na čo sa pozeráte? Na jednu z najnebezpečnejších zbraní pri blízkom kontakte! Hoci vyzerá táto rúčka mimoriadne rozkošne a nevinne, opak je pravdou... Tohto všetkého je ona (a jej podobné kamošky) schopná:

1. Stisk Hulka Hogana - Poznáte ten pocit, keď vás detská rúčka chytí za prst a nepustí? Toľká láska, tá neha... Ale čo keď vás chytí za tenkú kožu na krku? Alebo lepšie - na prsníku?!? A zájdem ešte ďalej - na bradavke?!? Dostali ste pri predstave husiu kožu zo strachu, že by sa to stalo aj vám? Rozumiem vám a nemám vám to za zlé. Je to mimoriadne bolestivé, preto si viem predstaviť, aké by to mohlo byť pri boji zblízka účinné. Ak necháte trochu vytŕčať nechty z lôžka, úspech je ešte trvalejší. A poviem vám, tým malým potvorám rastú nechty podstatne rýchlejšie ako zuby!

2. Vlasový styling level vlasy namotané na fén - Ak vám je život vašich vlasov milý (aspoň tých, ktoré prežili vypadávanie z kojenia), nikdy, opakujem, NIKDY nedovoľte, aby ich chytila takáto milá ručička. Lebo je na 99% isté, že nezostane po útoku na hrivu PRÁZDNA! Prázdne budú naproti tomu miesta na vašej hlave, kde boli predtým ešte kadere.

3. Dosah ako z reklamy - Poznáte tie slogany: "Dostane sa aj na tie najnedostupnejšie miesta"? Rozhodne platia aj pre detské ručičky. Zaháknu sa do spodnej pery, aj keď si dávate tvár čo najďalej od zdroja bolesti, vylejú nápoj, o ktorom ste si naivne mysleli, že je dostatočne v bezpečí. Strčia prsty do horčice, ktorú chcete dať k párkom, skonfiškujú všetko, na čo siahnu, čiže všetko! Preto sa majte na pozore a nepodceňujte nebezpečnosť situácie! Lebo skôr, ako sa spamätáte, môže byť neskoro... 😎

Začni písať komentár...

Odošli