dominika_sv16
23. aug 2019
304 

Už som dospelá! Chcete vedieť, ako som na to prišla?

Mám deti. Dva kusy. Ja som ich matka. 32-ročná žena. Ktorá sa ale stále cíti čudne, keď jej nejaké susedovie dieťa povie: "Dobrý deň teta." Ale pritom v hlave už neraz dávam na cudzích tinedžerov hlášky typu: "Ja byť ich mamou..." alebo "Za našich čias..." Áno, aj tú. Síce sa potom hneď začnem hanbiť, ale už sa v tej hlave vytvorila (a to je čo povedať, lebo v posledných mesiacoch tých myšlienok veľa nie je. Asi má aj môj mozog prázdniny. Ibaže by nie)... Ale skôr než začnete grcať z mojich stareckých symptómov, musíte pochopiť, že som už dospelá! 

Poviete si, no veď jasné, veď osemnásť si už mala dá(á)ávno, k tomu dva pôrody, to už je ozaj jasný dôkaz dospelosti. Omyl. Vek ani deti z vás ešte dospelú neurobia. Ale ja už viem čo. 

1. Reklamy. Ale pozor nie bársjaké. Iba tie na čistiace prostriedky a veci s nimi súvisiace. Ak vnímate v nejakom médiu reklamu na saponát alebo dezinfekčný prostriedok či na čistič kobercov a máte až zimomriavky pri predstave, ako ho vyskúšate, vedzte, že už ste ozaj dospelá. Ja som to prvykrát zažila pri Sanytole. Úplne som sa tešila, ako doma všetko vydenzifikujem. Keď sa ma vtedy niekto opýtal, čo chcem na narodeniny, povedala som, že Sanytol!Teraz už síce použivam viac ekofriendly produkty, ale ten pocit pri reklamách zotrval. Jaj a ako bonus by som k tomu zaradila aj návštevu drogérie. Akože dnes je jednoduchšie nakúpiť online, ale prečo sa uberať o ten pôžitok z prechádzky medzi regálmi plnými všelijakých prostriedkov. A keď sa prechádzate v Deemke, tak pookreje aj vaše rastúce eko srdiečko.

2. Misky! Nemyslím tie chudé vysoké a mladé dievčatá, čo sa v telke producírujú a bojujú za svetový mier. Ale klasické plastové misky všetkých tvarov a vyhotovení. Lebo skutočne dospelá ste vtedy, keď dobrovoľne vyberiete misky a navarené jedlo dáte DO MENŠIEHO! (Môžu to byť aj menšie hrnce, hrnčeky.) Lebo potrebujete naplniť umývačku, pripraviť jedlo na cestu, upratať v chladničke, spraviť priestor melónu. Dôvod si vyberte, ale fakt, že to urobíte, je neklamný znak dospelosti! Lebo veď kto nedospelý by niečo také dobrovoľne robil...🤷‍♀️ Tak čo? Ste už dospelé/í??? Ktorý bod je vám povedomý? Ale pravdu 😀

že si nekupujem veci aké sa mi páčia, alebo teraz letia, alebo v nich vyzerám mega dobre, ale také čo sa nemusia žehliť. yeah.

24. aug 2019

@ink amen 🤗😀💪

25. aug 2019

Presla som tvojim testom!
AJ ja som dospela 😀

29. aug 2019

@ichbinich 😅 vitaj v klube

29. aug 2019

Este vecerne umytie riadov a spratanie kuchynskej linky... Ked som dospela este nebola, pokojne by som tam ten bordelik nechala kvasit do rana ☺️

7. sep 2019

Začni písať komentár...

Odošli