Expectations vs. Reality!
    Keď máš v hlave jasnú predstavu (volajme to očakávanie) o tom, ako sa bude dieťa tešiť z darčeka, lebo veď, keď obvykle púšťame na Spotify Highway to hell, gitara nesmie chýbať v ruke rockera a následne ani rockerky. Ale čo ak je v domácnosti len jeden kus gitary? Viete si to predstaviť 🙈 Tak si matka povie, že by jedincovi bez gitary mohol vlastnú doniesť Ježisko. Good idea Dominika, (podobnosť s heslom nášho turistického sloganu je čiiisto náhodná) povedala som si.

    Realita? Prvorodený sa rozbehol k balíčku, začal ho šklbať, aby v ňom objavil lego mcqueenovského typu, druhorodená pribehla k nemu a začala sa tešiť spolu s ním. Tak ju matka jemne nanavigovala na Jej balíček. Druhodorená sa dívala bez emócie. Dívala sa tak aj, keď matka rozbalila jej balíček a pološialene nabudene ju motivovala na novú gitaru😁. Bez úspechu. Nepomohli ani páni z AC/DC🙈 Na fotografii vpravo vidno, ako si užívala nový vlastný hudobný nástroj. Ale nevadí, (te)raz z toho bude dobrá historka alebo status na sociálnej sieti😅?

    A ako sa tešili Vaše ratolesti, potomkovia, deti a ostatní jedinci do 15 rokov z darčekov??? Pamätáte si, čo najviac kedysi potešilo vás na Vianoce? Podeľte sa o to so mnou v komentari, skôr než zjete aj posledný linecký koláčik či tretí tanier šalátu 😉