Takmer presne dva mesiace po druhorodenej prvých narodeninách sa nám podarilo splašiť rodinné fotenie na pamiatku tohto jubilea. Chcem si nahovoriť, že za dva mesiace sa aj tak veľmi nezmenila, takže nie je neskoro. Ale asi to tak malo byť, lebo v nedeľu 27.10.2019 bolo ideálne počasie na fotenie vonku.

    A kde inde ako v našej srdcovke, v Botanickej záhrade. Ja viem, že nie je najkrajšia, ani najväčšia, ani najrozmanitejšia, ale je to taký malý zázrak uprostred mesta, kam môžete uniknúť hocikedy si zmyslíte (teda od apríla do októbra). My sme objavili jej čaro, keď sa narodil Karol a odvtedy sa tam vyskytujeme, ako nám to čas a zdravie dovolia.

    Musím povedať, že aj jeseň našej Botanickej pristane, ale keďže mám teraz v mobile náhradnú kartu (-ktorú mám štandardne vo foťáku), objavila som moje handmade fotky ešte z júna a musela som si ich tu odložiť. Lebo akože musím neskromne skonštatovať, že nie sú zlé! Čo poviete? Dáme si hlasovanie? Ktorá z fotiek sa vám páči najviac?? Na prvej je Karol v šiltovke, na druhej Táňa, na tretej ja a Karol, na štvrtej Karol bez šiltovky (to si vážte!), na piatej José v zálive (-pardon musela som, ale inak sú to hortenzie tuším), na šiestej žaba na lekne a na siedmej ruže.

    PS: Boli ste už v Botanickej? Ak hej, páčilo sa vám?