Vianoce naše každoročné! Jedni vás milujú, iní vás už majú dosť!

    Ja som v prvej skupine. Aj keď, je to niekedy trochu ťažké, hlavne ak ľudia okolo mňa len pindajú na sviatky a načo a prečo a prekoho a tak dále, a tak dále. Ja verím, nie každý má náladu, alebo má iné dôvody neznášať sviatky... Jeden môj nemenovaný člen rodiny napríklad povedal: "Neznášam Vianoce a pretlak lásky mi nerobí dobre na pleť." Nuž, aj ja som posledné dni zaznamenala vyšší výskyt jebákov, ale môže to byť spôsobené aktuálnou životosprávou v kombinácii s novou kozmetikou, čo si patlem na ksicht!🤔 Ale ktovie, možno ani mne nerobí pretlak lásky dobre na pleť. Ani pretlak jedla mi nerobí dobre na žalúdok. Zato mi oba pretlaky robia dobre na dušu!

    Ja mám rada všetko. Svetielka, stromček zdobiť, kapra jesť, šalát žrať, rodinu navštevovať, vaječný likér piť, zázvorovicu chlipkať, rozprávať o blbostiach, robiť si srandu z rodiny, z detí, tešiť sa z ich radosti, dojímať sa, písať posty v neurčitkoch a iné... 🙈

    A aj ja som zažila aj nepekné alebo smutné veci pred, počas či tesne po sviatkoch, ale práve preto si myslím, že si o to viac chcem užiť to dobré z oných Vianoc a všelijakých "pretlakov", ktoré so sebou tieto sviatky prinášajú. 🎄🤘🤩 A vy ako? Ktorá skupina ste vy? Za ktorý tím kopete? (Táto športová metafora sa mi neviem ako prihodila, ale pre tú zaujímavosť ju tu nechám😉)