edimamija
19. jún 2018
354 

Savo - ako som ho zatiaľ nepoznala

Dostala som príležitosť testovať vôbec prvýkrát. Aj som rada, že som vyskúšala túto novinku, ktorá sa nepredáva až tak dávno - Savo bez chlóru. 

Myslím, že som ho vyskúšala naozaj všestranne - čo sa týka bielizne, prádla, monteriek. Veď aj sa sama som chcela vedieť, či ho budem chcieť používať aj naďalej.

Skúšala som ho na kobercoch do kúpelne a wc, pekne čisté, vôňa neprenikavá. 

Skúšala som na monterky manžela, myslím, že to bola tá "najsilnejšia káva". Na prvýkrát, len so samotným Savom, ale môžem tvrdiť, že na to nestačí, tam treba iné "chemikálie", aby si s toľkou špinou poradili a vôňu oleja tiež nevzali, takže tam trebalo jednoznačne aj odstraňovač škvŕn aj aviváž. 

Na posteľné prádlo sa mi osvedčilo - pekne vypralo a aj vonia pekne. K tej vôni si nepredstavujte vôňu bežného Sava na podlahy, ďaleko to nie je ono. Je to jemná vôňa čistoty, veď je bez chlóru, a práve ten dáva tu silnú vôňu klasickému Savu.

S tmavým prádlom to bolo to isté ako pri posteľnej bielizni.

Takže si v závere myslím, že Savo bez chlóru je ideálne na bielizeň alebo prádlo všetkých farieb, ale len pri praní bežne nosených/používaných vecí.  A to si myslím, že je postačujúce, veď sa bežne nepošpiníme ako ten môj automechanik 😃 Vcelku som spokojná a vďačná za to, že som mohla skúšať tento skvelý produkt!

Na margo by som ešte pridala, že veľa ale záleží aj na samotnej práčke. Či je o ňu postarané, lebo keď máte tvrdú vodu a usadeniny v práčke, určite tam nebude tak efektívny výsledok, ako pri čistej práčke.

Ďakujem ešte raz a odporúčam aj vám tento produkt 😉

#test_savo

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli