eilish
8. mar 2020
280 

Každá žena sa môže obliekať pohodlne a štýlovo

Spojenie pohodlnosti a štýlového oblečenia. Presne toto spĺňa slovenská dizajnová značka Lull. Jednoduchý, moderný dizajn a kvalitné materiály, vďaka ktorým sa každá žena môže obliekať nielen štýlovo, ale najmä pohodlne. A pohodlnosť v každej situácii je aj jedným z hlavných zameraní značky.

Na stránke mäkkučkej značky Lull, si každá žena má z čoho vybrať. Možností je hneď niekoľko, od jednotlivých doplnkov až po sezónne zimné bundy. Značka sa zameriava na kvalitné nadčasové oblečenie, ekologicky vyrobené, za férových podmienok s vášňou k dizajnu. A to je naozaj aj vidieť.

Pri mojom výbere som dbala na farby a využitie. Mám rada jemné, jednoduché a prírodné odtiene, takže základom bola u mňa krémová, svetložltá a sivá farba, ktoré viem nakombinovať aj s inými farebnými prevedeniami. Nákup prebehol naozaj rýchlo a doručenie, tak ako píšu na stránke, do troch dní. Ak chcete tovar vrátiť, môžete tak spraviť do 14 dní a ak vám nesadla veľkosť, vymenia vám ju kedykoľvek. Avšak na stránke sa nachádza veľkostná tabuľka, vďaka ktorej nebudete pri výbere stratené.

Po dlhom uvažovaní som sa nakoniec rozhodla pre Vestu Hot Cider, ktorá sa hodí nielen pod zimný či prechodný kabát, ale vynikne aj počas teplejších jarných či jesenných dní namiesto svetríka. K nej sa nielen farbou, ale aj typovo hodí tričko Yellow Scrooge a pre moje hygge, pohodové chvíle pri káve som výber doplnila o podkolienky Kaybees

Vesta Hot Cider bola láskou na prvý pohľad. Je dlhá, krémovej farby, áčkového strihu a vďaka obsahu panenskej vlny vám už nikdy nebude zima. Materiál je síce príjemne hrejivý, ale na najviac zaťažených miestach môže žmolkovať. Oceňujem, že jej súčasťou je aj opasok, ktorý sa prispôsobí každému typu postavy a bonusom sú vrecká. Vesta je ideálna na zimu, respektíve chladnejšie počasie, ale viem si ju predstaviť aj teraz na jar, keď sa pomaly otepľuje.

Tričko Yellow Scrooge je svetložlté, voľné tričko s rolákom, z mäkkučkého plyšu, oversized strihu. Pre mňa ideálny spoločník pri loungovaní alebo jednoducho pri užívaní si domácej pohody. K tomu šálka dobrého čaju, kávy, kniha a nič viac mi nechýba. Hodí sa aj k veste, na prechádzku do prírody aj do mesta. Je štýlové, trendy, športové. Vybrala som si veľkosť M a je naozaj veľké a zrejme by mi stačilo aj Sko.

Ako posledné boli u mňa jasnou voľbou podkolienky Kaybees z 80% bavlny v univerzálnej veľkosti. Som človek zimomravý a preto je u mňa základ mať nohy v teple. V každej situácii, aj keď ide len o relax v pohodlí domova. Podkolienky sedia výborne a svojim farebným aj materiálovým prevedením oživia každý outfit.

Slovenská značka Lull ma zaujala už na prvý pohľad, no po otestovaní týchto jednotlivých kúskov som sa zaľúbila ešte viac. Oblečenie je doslova ovečkovské, mäkkučké, pohodlné a príjemné na dotyk. 

Tento koncept si ma hneď získal a môžem len odporúčať. Značke ostávam verná a už sa teším na novú kolekciu! 🖤

Ďakujem Modrý koník a Lull, že som si mohla aj vďaka vám rozšíriť svoje módne obzory a stať sa tak súčasťou tohto #test_lull

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli