Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, chystam sa pomalicky pridavat pohyb v ramci moznosti do mojho zivota. Dlho som necvicila, caka ma operacia s kolenom, moje moznosti su obmedzene. Co by ste skor odporucili na lahky zaciatok doma, ak chcem aspon trosku postavu vylepsit? Necakam zazraky, ale aspon trochu nieco. Pilates, ci jogu?

    elibelipebeli
    Správa bola zmenená    19. feb 2024    

    Viete mi poradiť dobrý CBD olej 10%? Kvalitou. Kedysi som si kúpila od značky Sensi Hemp, bol pre mňa úžasný, ale do Poľska veľmi nechodíme, z netu sa kúpiť nedá, ako keby už ani nebol vyrábaný...a už som 2x kúpila na Slovensku a účinky nemajú také ako ten predošlý. Mala som vďaka nemu omnoho viac energie, dobre som v noci bez prebudenia spala. Teraz mám zn.USA medical a teda nič moc, budím sa v noci, som ráno unavená, cez deň málo energie...vopred ďakujem za osobné recenzie.

    #plnkadovyvaru Prosim, poradte dobry recept, ako sa robi plnka do slepacieho vývaru?...ja si to pamatam z detstva, a teraz si moj syn vypytal, ze jedol u kamosa a chutila mu. Ale netusim, ci sa musi robit s kuracou pecienkou (nejem ziadne tieto vnutornosti, zasadne ich ani nekupujem a neviem to maso pripravovat), cize netusim ani, ci to je u tej plnky nutnost, alebo existuje aj iny rovnako chutny recept a bez tej pecienky...vopred dakujem.

    Žienky, kupila som novu ruru na pecenie. Je k nej aj sonda na vpich do mäsa. Nemam tusenie, co s tym. Viem, ze ukazuje teplotu masa v rure, ale kde najdem nejake hodnoty, ktore mi povedia viac? Kolko ma mat maso teplotu, ci na co presne mi to ma sluzit? V navode o tom ani zmienka a na nete sa neviem dopatrat..dakujem

    Ahoj, hľadám tieto cukríky. Sú dovezené z Nemecka, ale skúšam, či niekto nevie, kde ich viem kúpiť aj u nás. Príp.ak by sa našiel niekto, kto by ich mal možnosť kúpiť....ďakujem 🙂

    elibelipebeli
    Správa bola zmenená    22. dec 2023    

    Ahoj mamicky, oteckovia...zaujima ma, aka kniha naozaj zaujala Vase dieta (vo veku 7-10 rokov) a preco? Rada by som sa inspirovala. Dakujem

    #račkovanie Ahoj, dcerka ma 3,5r, pred cca 2 mesiacmi zacala sama od seba vyslovovat v slovach pismeno R, ale rackovanim. Myslela som si, ze to prejde, ale trva to uz dva mesiace a bez zmeny. Moze sa to este samo upravit, ci len casom s pomocou logopeda? Teda ak nejake dietatko zacalo rackovanim, ci sa to samo upravilo, kedze si vravim, ze je este stale vekovo ok a je cas.

    Existuje detsky mikrofon, ktory aj funguje? Ak ano, prosim znacku 🙂 dcerka si prosi od Jeziska.

    Byva vyplata velmi rozdielna, ked som tyzden (7 dni) s dietatom na OCR?

    Poradte mi prosim dobry pausal (aktualne mam Orange) a skoncila mi viazanost. Idealne do tych 20-22€...nejake data, volania. Sms nepotrebujem. Mozno ak je aj nejaka vyhodna ponuka pre 2, manzel tiez potrebuje riesit. Dakujem.

    Denne myslim na to ubohe ceske dievcatko, ktore zomrelo v Chorvatsku. Na bolest rodicov a zufalstvo, ktore musia teraz prezivat. Nevie niekto, ako dopadla pitva, co sa mu v skutocnosti stalo?

    Poradte nejaky mensi darcek k meninam 9r chlapcovi, prosim 🙂 co teraz tak fičí?

    Jooooj poradte prosim. Zajtra u nas budu cely den robotnici. Na obed pojdu, ale co im pripravit medzitym na zahryznutie, aby to nevadilo na terase? Zvykla som robievat chlebicky, ale v takom teple neriskujem maslo, sunku, vajce, syr, nech ich chudakov neslahne :D a zas aby to bolo take pre chlapov na zakusnutie...nic mi nenapada.

    Prosim, cim zarucene vycistim a vylestim indukcnu dosku? Nejde to nicim...

    Je tu niekto (detsky psycholog napr.), ktory vie urobit analyzu detskej kresby? Zaujimalo by ma to 🙂 dcerka (3r) casto kresli nasu rodinu, a takto to vyzera: zlava brat, vedla neho ich starsia sestra, tatik (obe deti ho drzia), vedla tatiho mami (ja) a autorka kresby drzi za ruku mna. Fakt som zvedava, ako to slecna vnima 🙂 potesilo by ma, ak ma niekto skusenost.

    Prosim, cestoval niekto cez cestovnu kancelariu Sun&fun? Skusenosti? Dakujem...

    Prosim, poradte kontaktny gril, s tymto mam dobre skusenosti, ale neda sa rozlozit na dve platne...rada by som takyto, len aby sa dal rozlozit...dakujem.

    #lapachmyzu Zienky, poradte lapac hmyzu, ktory mate odskusany a realne funguje...budem vdacna za radu, kym nam nenamontuju sietky proti hnyzu, ale to je este dlhych 6 tyzdnov...

    Aky je rozdiel medzi probiotikami pre dospelych a tymi pre deti? Dcerka ma 3r a prechadzame od vcera zvracanim a hnackou. Kedze sme doma vsetci ko a nesli sme ani do mesta, tak mi napada, nemozem jej dat nase dospelacke probiotikum? Mame probiofix, ona zvykne bravat probiofix baby. Mozem jej dospelackym uskodit? Nikde som nenasla rozdiel...

    Žienky, čo to je za strom, neviete?

    Chcela by som kupit svagrinej k meninam spiralu na oči, viete poradit, aka je teraz taka, ze dobra? Ma celkom pekne dlhsie mihalnice, ale vzdy potrebuje taku na objem a aby bola pre citlive oci, a nerozmazavala sa...stracam sa v tych znackach uz..

    elibelipebeli
    Správa bola zmenená    14. dec 2022    

    Ako ste spokojne s lyziarskym zimnym oblecenim pre deti z Lidlu, znacka Crivit? Rozmyslam synovi, dokaze travit v snehu hodiny a vzdy pride mokry ako myš. Ste spokojne s tymto oblecenim do snehu?

    Môžem poprosiť o reálnu fotku v domácom prostredí vianočného stromčeka na kmienku? Uvaźujem nad kúpou....kľudne nejaká foto aj z predošlých rokov. Príp.pre a proti? Vopred ďakujem.

    Sušička bielizne. Áno či nie? Muž chce kúpiť, a ja neviem, či adekvátne využijem. 4 detičky uz mame, prádla kopu. Ale ja ani neviem, čo môžem a co nie, štítky ked pozeram, pomaly každý neodporúča. Bojím sa, že mužovi najmä všetky značkové veci zmenšim 😁

    Je nejaký tip, ako naučiť šteniatko, aby do budúcna neskakalo na návštevy? Lebo zo šteniatka vyrastie väčší psik a chceme ho to naučiť, kým je malý 🙏

    Vyšli sme si na prechádzku do lesíka. Našli sme dve takéto milené hubky. Aj sme ich veru vzali, hoci extra huby nepoznám. Stretol nás ujo hubár a pochválil malú, aká je šikovná hubárka, že nasla cervenaky. Ale pre istotu mi to nedá, skôr než ju supnem mužovi do prazenice, nech ho neotravim 😁 ozaj to prezije? Príp. sú do prazenice vôbec vhodné?

    Poraďte, ako to riešiť :( syn dnes dostal Gravitrax (draha 80€ skladačka). Kupovali sme v Dračiku. Po rozbalení keď sme to šli skladať podľa plánu, zistili sme, že nám chýbajú 3 rovnaké dieliky, proste tam nie sú :( bez nich sa nedajú skladat určite typy dráh. Ide ma z toho šľak trafiť, drahé to bolo ako fras a teraz co...vyriešim to ako reklamáciu v Draciku ci co? Je to už rozbalene, plastové obaly, v ktorých to bolo podelene už rozstrihnute a vyhodené. Krabica, plány a mimo tých 3 rovnakých chýbajúcich je, bloček mam...

    Nevie niekto poradiť, kde sa nastavuje hrúbka mletia soli? Lebo veľmi veľké kusy melie a neviem na to prísť 🙏

    Poraďte, co nasadiť na jeseň vonku do kvetináča, aby pekne zdobil vstup do domu? Teraz tam mam letničky, ktoré už končia a chcem nasadiť niečo farebnejsie, aby to zdobilo až do neskorej jesene. Nieco, co nie je prilis vysoke...ďakujem za tipy.

    PROSBA vie mi niekto odmerať prosím vnútornú dlzku v americkej chladničke, poličku šírku a hĺbku? Muž chce francuzsku, ja americkú a kým zájdeme k večeru do obchodov pozrieť, neviem sa na webe k takej info dopátrať v ramci americkej, kedze je tych policiek sice od vrchu po spodok viac, no ake rozmery netusim. Zaujíma ma, či mi tam vôbec vojde napr jeden pekáčik, príp dóza s kolacmi. Zvažujeme LG, takže ideálne ak má niekto takúto, ale môže byť aj iná. Aspoň orientačne nech viem 😊 ďakujem.