Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    emka304
    25. mar 2019    Čítané 166x

    Naše testovanie Weledy

    Keď som zistila, že ma vybrali na testovanie tejto značky, bola som nadšená 😊 Vždy som chcela niečo takéto vyskúšať a keď už sa to podarilo o to viac, že išlo o deckú kozmetiku bola som šťastná.

    Ako prvé sme testovali a už je pomaly spotrebovany krémik na zapareniny.

    Nechtíkový dojčenský krém na zapareniny - Účinná ochrana pred vznikom zaparenín

    Účinne chráni citlivú pokožku pred vznikom zaparenín v oblasti plienok. Lanolín a oxid zinočnatý chránia jemnú pokožku spoľahlivo pred vlhkosťou. Výťažky z nechtíka lekárskeho v BIO kvalite majú upokojujúce a hojivé účinky aj na už vzniknuté zapareniny. Mandľový a sezamový olej ošetrujú a regenerujú jemnú detskú pokožku. 

    Ešte v ten den sme začali používať aj hrejivý olejček na masáž bruška, ktorý ma uvoľniť napäté bruško a podporu trávenia.

    Olej na masáž bruška dojčaťa obsahuje prírodné éterické oleje z majoránky, harmančeka rímskeho a kardamónu, ktoré sa tradične používajú na podporu zažívania a pri nadúvaní. Preventívne, veľmi jemne vykonávané masáže bruška, chránia novorodenca a dojča pred bolestivými vetrami. Jemný mandľový olej, ktorý je základom prípravku, je vhodný na citlivú detskú pokožku. 

    U nás sa tento olejček osvedčil, nakoľko sme si všimli, že málemu robí dobre, takže vždy keď vidím, že je nesvoj použijeme olejček. Jediné mínus je, že trošku púšťa na oblečení, ale inak chválim 😊

    Kúpanie detí a ich pokožka je veľmi citlivá o to viac treba pozerať na zloženie u šampónov alebo sprchových mydiel.

    Nechtíkový detský šampón - Umývanie od hlavy až po päty

    Nechtíkový detský šampón je vhodný na umývanie vlasov i sprchovanie celého tela. Prípravok je mimoriadne šetrný k očiam - bežne nespôsobuje pálenie. Cenný mandľový a sezamový olej vyživujú a jemne ošetrujú detskú pokožku. Používam ho aj pri Samkovi aj pri Emke. Dcéra si ho obľúbila, pretože je veľmi hákliva na šampóny, pri ktorých ju štípu oči.

    Nechtíkovy kojenecký kúpeľ

    S týmto kúpeľom sme boli veľmi spokojný, pretože dcéra ma sklony k atopickému ekzému a táto kúpeľ nám najviac vyhovuje a to sme vyskúšali veľa produktov.

    Nechtíkovy kojenecký olej

    Vaša rodina bude priasť blahom. Malý miláčik ošetrený a chránený spokojne zaspí a veľký miláčik namasírovaný a zrelaxovaný bude priasť ako kocúr a bude vás neskonale milovať. Po dôkladnom natretí olejom bude mať bábätko skvelú náladu, pretože nechtíkový olej vyživí, upokojí a ochráni pokožku. Olej môžete bez strachu používať každý deň po kúpeli alebo prebalení, nebojte, žiadna alergia sa neobjaví. Bábätko nebude pri každodennom používaní oleja Weleda na koži nič dráždiť, svrbieť ani bolieť, a to sú najčastejšie strasti drobčekov, proti ktorým sa sami nedokážu brániť ani nám o nich povedať. Olej môžete navyše použiť už na jednodňové bábätká. Kedy a ako detský nechtíkový olej Weleda použiť Ideálne je olej použiť po kúpeli, ktorá pokožku dehydratuje. Olej tak v správnu chvíľu jemnú detskú pokožku zregeneruje a správne hydratačne pohladí a ošetrí. Tento detský olej použite aj pri výmene plienok vášho bábätka. Olej pokožku nielen citlivo ošetrí, ale aj premaže tak, že vaše bábätko nebude nič dráždiť. Detský olej nemusia používať len bábätka. Je vhodný aj pre staršie deti alebo dospelých s citlivou pokožkou. Olej je ideálny pre masáž, dobre sa rozotiera a je pre pokožku príjemný a upokojujúci. Detský prírodný olej Weleda je čisto prírodného zloženie - sezamového oleja, ktorý chráni pred vysušením a z výťažkov nechtíka lekárskeho, ktorý má upokojujúce a antibakteriálne účinky. Olej môžete používať od prvého dňa vášho bábätka.

    Tak a sme u konca, týmto by som sa chcela poďakovať firme Weleda za poskytnutie produktov a Modrému koniku, že ma vybrali na testovanie tejto značky. Bola to pre mna veľka výzva a niečo nové, nepoznané.

    Weledu budeme naďalej používať a určite dokúpime aj ostatné produkty.

    Snáď sa vám táto recenzia páčila a dočítali ste až dokonca.

    Prajem pekný deň.

    Janka, Emka a Samko.

    Moja malá grimaska 😍🌸💖

    Včerajší karneval 🙂 strýko sa o neterku výborne postaral ❤

    (2 fotky)

    Dnesna prechadzka ☃😍😊

    (2 fotky)
    emka304
    Správa bola zmenená    11. jan 2017    

    Moja radosť,môj zmysel života ❤

    (2 fotky)

    Moje dve lásky 🙂 krsniatko a dcérenka ❤

    Moja myšička 🐭 💗