emocia
31. mar 2016
48 

Profesionálne laktačné poradenstvo a príprava tehuliek: zážitkový kurz,

LAKTAČNÉ PORADENSTVO aj telefonicky pre mimoBA mamy: Certifikovaná poradkyňa pre dojčenie a život s dieťaťom s viacročnou praxou pomôže vyriešiť ťažké situácie pri dojčení alebo pri neporozumení dieťaťu. – ZÁŽITKOVÝ PREDPÔRODNÝ KURZ aj s dulou: NAJBLIŽŠÍ BUDE 13. septembra! Kurz plný silných zážitkov s mnohými prekvapeniami. Bude najmä o tom, aby pôrod nebolel, aby dojčenie fungovalo, aby ste si s bábätkom dobre rozumeli. – TERAPIA: terapeutka metódou EFT (Techniky emočnej slobody) poradí mamičke pri obťažujúcich obavách, strachu, smútku, zníženej sebadôvere atp.

Viac o kurze: zážitkový predpôrodný kurz: ČAKÁME BÁBO – vedomá cesta k rodičovstvu.
Prirodzený pôrod, úspešné dojčenie a život s bábätkom.
Tehotenstvo – pôrod – dojčenie: Užiť si pôrod a úspešný štart dojčenia. Čo očakáva dieťa? Čo je dobré preň a čo pre mamičku? Predchádzanie problémom s dojčením a nedorozumeniam s dieťaťom už počas pôrodu a po ňom. Materské kompetencie. Pár matka/dieťa a vzťahová väzba. A mnoho ďalšieho.
ĆO MÔŽETE ZÍSKAŤ ABSOLVOVANÍM KURZU? – dokonale Vás pripraví na pôrod – povie Vám čo je to prirodzený pôrod a ako ho dosiahnuť – povie Vám o možných komplikáciách pri pôrode – pomôže Vám predísť komplikáciám a popôrodnej traume – poučí Vás čo je to úspešné dojčenie a ako ho dosiahnuť – povie Vám ako predísť možným ťažkostiam pri dojčení – poučí Vás ako s istotou posúdiť výdatnosť dojčenia – pomôže dosiahnuť stabilitu dojčenia a laktácie – naučí Vás rozumieť dieťaťu – ukáže Vám ako žiť s bábätkom v symbióze – poučí Vás ako mu uľaviť, ak je nešťastné – naučí Vás ako si poradiť s nepokojom bábätka…
... a mnoho iného.

KURZ VEDIE poradkyňa pre dojčenie a život s bábätkom Alena Kolesárová a dula Ľudmila Lichtneckerová

VARIANT kurzu – Súkromný kurz v pohodlí Vášho domova, volajte 0903 777859

Začni písať komentár...

Odošli