evasarlota
11. feb 2017
379 

Expert na nedokonalosti pleti: Vichy Dermablend [3D korekcia]

Myslím, že dnes je ideálny deň na zverejnenie mojej recenzie #test_dermablend . Určite neupratujete, nevaríte, nesankujete sa s deťmi a tak budete mat minútku nato, aby ste si ju prečitali 😉 To, že som mala to šťastie a vybrali si ma na testovanie Vichy Dermablend [3D korekcia] bolá skvelá správa.

Lenže zákon schválnosti zariadil, že spolu s testovacím balíčkom k nám dorazila aj chrípka. Takže moje predstavy, ako sa denno-denne krásne vyhrám s make-upom a vyberieme sa so synčekom tam aj tam, aby sme mali perfektné fotky z exterieru, bola pasé. 

S komplikáciami, ale predsa, pustila som sa do skúšania, ovoniavania, obzerania.

Make-up je zabalený v čiernej elegantnej škatuľke, v ktorej je tuba s make-upom. Balenie je praktické, dobre sa použiva, vedela som vždy vytlačiť potrebné množstvo make-upu. Konzistencia je krémovo-penová.

Odtieň Opal 15 je svetlý, teraz v zimnom období mi úplne vyhovoval. Použitie bolo veľmi príjemné vďaka vôni a konzistencii. Stačilo skutočne malinké množstvo make-upu na prekrytie všetkých nedokonalostí: akné, rozširené póry, kruhy pod očami, pigmentové škvrny, lokálne začervenanie i pehy.

Potešil ma aj rozsiahlý "návod na použitie", ktorý bol pribalený v krabičke, avšak len v cudzích jazykoch. Slovenský spotrebiteľ si musí vystačiť s popisom na krabičke, alebo si uchmatnúť leták v lekárni 😉 

Testovať som začala podľa odporúčaní v letáku. Nepoužila som žiadny podklad (iba denný krém) ani korektor, ani fixačný púder. Na prvej fotografii môžete vidieť stav mojej pleti bez make-upu, s make-upom Vichy Dermablend a s kompletným denným make-upom (špirála, očne tiene, rúž).

Make-up Vichy Dermablend sľubuje vyrovnanie povrchu pleti. Nato som predtým potrebovala vyhladzujúcu bázu pod make-up, Dermablend to skutočne dokáže sám.      

Vďaka aktívnym látkam ako kyselina salicylová a eperulín sa pri každodennom používaní zároveň stará o pleť. Mala som pocit, že už po týždni používania sa moja pleť zlepšila, aj keď podľa dátumu v kalendári som očakávala rapídne zhoršenie. Žiadne akné mi počas testovania nepribudlo a vyrážky, ktoré som mala na brade a líci sa takmer úplne zhojili. 

Vďaka minerálnym pigmentom sľubuje Vichy vysoké krytie, doslova 3D korekciu. Ja som bola s prekrytím nedokonalostí spokojná. V jednej krycej vrstve a pri skutočne malom množstve splnil všetko čo sľúbil. Nemala som možnosť testovať ho 16 hodín, ale 8-10 hodín vydrží určite. Pleť sa v T-zóne síce trochu leskla, ale myslím, že ženy s mastnou pleťou vedia, že každý make-up po niekoľkých hodinách potrebuje drobnu úpravu. Ja som použila len papieriky na odstranenie lesku. 

Samozrejmosťou pri kvalitnom make-upe je aj SPF faktor, Vichy Dermablend poskytuje SPF 25. Zoženiete ho v 4 odtieňoch.

Klady:

- hypoalergénny, bez parabénov 

- neupcháva póry

- príjemná textúra a vôňa

- prispôsobivý odtieň (15 Opal) 

- vysoká krycia schopnosť

- korekcia nedokonalostí bez efektu masky

- vyhladzuje ako báza, kryje ako make-up alebo korektor, zmatňuje ako púder

- vystačite si s jediným prípravkom ( žiadne podkladové bázy, korektory, púdre)

- pri dlhodobom použivaní pravdepodobne zmierni špecifické problémy problematickej aknóznej pleti

Zápory: 

- cena ( aj keď ja osobne nemám problem investovať do kvalitnej kozmetiky, viem že mnohým vám sa bude zdať 20€ priveľa)

- dostupnosť len v štyroch odtieňoch 

- jazvu na čele neprekryl ( aj keď to nie je jazva po akné ) 

Celkové hodnotenie: Produkt určite odporúčam a udeľujem mu 9⭐️ z 10.

#mk_blog_academy #blogujem #konik_testuje 

Aj ja by som rada nieco otestovala 😉 vyzeras super 😎

12. feb 2017

@lujcika dakujem 💙

12. feb 2017

Perfektná recenzia. 👍

13. feb 2017

@plzaque dakujem 😉 💙

13. feb 2017

@evasarlota ja ďakujem za <3 😉

13. feb 2017
13. feb 2017

@simonavanova ďakujem 😇💙

13. feb 2017

Super a na ds plet by mohol byt? Lebo nenasla som specialny na tuto problematiku. Ja mam suchsiu plet...

13. feb 2017

@ella282 asi nie, je na mastnu, obsahuje kys. salicylovu a ta by tvoju plet este viac vysusovala, mozno skor Fluid z tejto rady ale to ti uz neviem presne povedat, skus si opytat vzorku v lekarni 😉

13. feb 2017

@evasarlota diky skusim v lekarni

14. feb 2017

@evasarlota ďakujeme za super recenziu, sme radi, že ti make-up sadol. Vyzeráš fakt super! 🙂

23. feb 2017

@monika_vichy dakujem 💙

23. feb 2017

Začni písať komentár...

Odošli