Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    evittta2801
    5. nov 2017    Čítané 158x

    Testovanie BILLA

    Dobrý deň.

    Bola som vybraná na testovanie mäsa z BILLA. Každá z vás určite tento supermarket pozná. Já tam chodím často a vždy dojdem spokojená a přesto som rada, že som túto súťaž o testovanie prostredníctvom koníka vyhrála. Přidávám nějaké fotky z mojej kuchyne s výrobkami BILLA. 

    Ako prvé jedlo som zvolila trochu jednoduché a predsa len obľúbené. Hamburger som robila z mletého hovädzieho mäsa. Klasické karbonátky upečené na grile. Obloha -  kto si akú zvolí alebo co dům dá 😂. My sme mali šalát, paradajku, kyslú uhorku a horčicu. 

    Testovaniu sa tešila aj Máša, najmenšia princezná, ktorej som  pripravila hovädziu polievku a kurací steak s blanšírovaným kelom a zemiakovou kašou.  Oblízovala sa až za ušami. Na večeru sme mali zapečené cestoviny s hovädzím mletým mäsom a paradajkou, pokryté mozarella sýrom.

    Testovali sme všetky druhy mäsa, či už kuracie, hovädzie alebo bravčové. Bohužial, v čase testovania som začala pracovať, tak nebolo velmi času vyvárať, ale snažila som sa robiť všetko čo bolo v mojich silách ale i tak mám mrazničku plnú BILLA mäsa 😂. Ale aby sme sa vrátili k hlavným jedlám. 

    Bravčová panenka plněná špenátom a mozarella sýrom s opekanými zemiakmi. Tu si myslím, že zloženie nebude potrebné písať, keďže je jasné z názvu.

    A naše oblúbené steaky s blanšírovanou zeleninou, fazolovými luskami a tekvicovými plackami

    Testovanie sme si užili. Hlavne kvôli malej si potrpím na kvalitné výrobky a môžem povedať, že s BILLA som bola spokojená. Mäso bolo vždy čerstvé a chuťovo výborne.

    Som velmi vďačná Modrému koníku, preto že má vybrali do testovania. Dúfam, že to nie je poslednýkrát a pri budúcej takejto skúsenosti ktomu budem mať lepšie časové podmienky. Aj tak mi testovanie veľa dalo, keďže nie som veľmi zdatná kuchárka, tak som aspoň mohla trochu trénovať.