firstbaby
28. jún 2019
146 

Naše testovanie s detskou kozmetikou Bupi

Po nejakom čase sa znova na mňa/nás usmialo šťastie. Tentokrát veľká radosť hlavne pre naše dievčatá, nadšenkyne športu. Balíček obsahoval 4 sprchové gély, dva skôr pre chalanov a 2 vyslovene pre mladé športovkyne. Boli pekne farebne odlíšené a naša 7-ročná išla skôr po farbe a volila fialový. Staršia potrebovala na plávanie kombináciu sprchového gélu a šampónu. 2 v 1 boli síce určené len pre chalanov, avšak zelený obal a jeho obsah bol neutrálny a ona si zvolila práve ten.

Image title

Oranžový si nechali doma. Ten im vôňou pripomínal broskyňu. Konzistencia bola príjemne krémová, vône boli tak akurát, nič prehnané. Po osprchovaní zeleným 2 v 1 mi dcéra hovorila, že sa cíti sviežo a veľmi dobre sa zmýval z tela. To bolo pre mňa veľmi podstatné, nakoľko je jej pokožka vo vode dosť namáhaná. Pokožka zostávala príjemne hydratovaná. 

Image title

Náš malý "prostredník" sa veľmi rada kúpe a "voňavkuje" už od malička, a tak nečudo, že po týždni bolo z tuby polovica fuč 😉. Fialová je pre ňu jej obľúbená farba a sprcháč jej pripomínal vôňu lúky plnej kvetov. Krásne po ňom voňala a jej pokožka bola vláčna na dotyk.

Image title

Testovanie s Bupi si dievčatá veľmi užívali a keďže s touto kozmetikou máme len dobré skúsenosti, som veľmi rada, že svoju kozmetiku majú už aj malé slečny a chalani. Obaly sú pekne farebne spracované, pútavé pre detské oko a ich obsah zodpovedá požiadavkám dnešnej mládeže.

Z  našej strany veľká spokojnosť a kozmetiku Bupi budeme vrele odporúčať aj naďalej. 😊

 #recenzia

#test_bupi5

1. júl 2019
1. júl 2019
Autor komentár zmazal
1. júl 2019

Začni písať komentár...

Odošli