gabitonkovic
15. aug 2018
167 

Testovanie Nutrilonu

Veľmi rada by som sa podelila o naše postrehy a dojmy z testovania Nutrilonu 3. Kedže moja dcérka pije Nutrilon už od narodenia, veľmi nás potešilo, že sme boli vybrané na jeho testovanie. 

Asi ako každá matka tak i ja chcem pre svoje dieťa len to najlepšie. Samozrejme pre dieťatko je najlepšie materské mlieko, ale nám kojenie nešlo úplne podľa našich predstáv, tak sme hľadali tú najlepšiu náhradu. Vyskúšali sme viacero mliek, no zostali sme pri Nutrilone, pretože to bolo jediné mlieko, z ktorého dcéru nebolelo bruško a mala pravidelnú stolicu. 

Dávkovanie a zarábanie je úplne jednoduché a určite ho zvládne mamička hneď na prvý krát. Všetko je to pekne popísané aj vysvetlené na obale. Dcérka ho momentálne papá 2 krát denne, a to pred obedným spánkom a pred večerným spánkom. Zarobenie trvá možno minútu, pretože toto mlieko má jemnú práškovú konzistenciu a rýchlo sa rozpúšta vo vode. Za mňa je veľkým plusom, že nezostávajú žiadne hrudky a neupcháva sa dierka na flaške. Dieťa sa teda bez problémov napapá a krásne spí. V našom prípade sú to 3 hodiny cez obed a noc prespí celú, aj napriek rastúcim zúbkom. A čo môže byť viac? Keď dieťa spokojne spí tak si matka užíva aj čas pre seba 😊 

Nová verzia Nutrilonu má nielen nový dizajn ale i trošku odlišné výživové údaje, čo však nijak neovplyvnilo jeho kvalitu a ani chuť. Čo si môžme dovoliť tvrdiť pretože toto mlieko pijeme už takmer 16 mesiacov. A chystáme sa ho piť minimálne do 2 rokov.

Nutrilon prešiel našich testovaním na výbornú a s čistým svedomím ho môžme odporučiť aj ostatným mamičkám, ktoré váhajú nad výberom toho najlepšieho mlieka pre svoje dieťa.

#test_nutrilon

#recenzia

Mame 5,5.roka a stále ho pijeme 🙂

15. aug 2018

@nikitka444 to je super 😊 u nás to vidím tiež nadlho 😂

15. aug 2018

@gabitonkovic malej chuti, tak nie je čo riešiť 🙂 obyčajne mlieko nemôžeme, a nútrilon vyhovuje. 3x denne ho pijeme 😅

15. aug 2018

Začni písať komentár...

Odošli