@ichbinich 🤣 to je sranda toto fakt. Ja som take este nevidela.
Môj otec vyrába chilli na zákazku:sciperic a scipepysk☺️
@gerrwie_girl
To bolo v Amerika 😉
Inak, radi dali aj ochutnat. Na spicku sparatka. Asi jeden milimeter. Fakt! 😀
Este som si spomenula na jedno meno: "da bomb" 😂
@veronicka88
Mega!

@veronicka88 😄😄😄
@veronicka88
A ma aj dva v jednom?! Lebo najprv to scipepysk a potom na druhy den to sciperic 😀 😀 😀
@veronicka88
A co ma? Habanero? Scotch bonnet?
Ci to su este "normalne"? 😉
Ked sme my robili pastu z jalapeno a habanero, tak sme mali pusteny odsavac na plne gule, otvorene vsetky okna a aj tak nas dusilo...
Ale uz som si zase odyvkla od stiplaveho, ked sme jedavali pravidelnejsie stiplave, zniesla som viac.
A take stiperic som mala zatial dva krat a veru sranda to neni 😂
@veronicka88
A este vraj ich treba sresovat - nepravidelne polievat a tak. Ze potom zase viacej stipu 😀

🙈😂
Ja som videla v obchode s takymito omackami postupky: 90% pain, 95% pain, 100% pain 😀 alebo aj "beyond insanity" - celkom sranda chodit po tom obchode 😀
Manzel prave dostal od brata "aztec's revenge"