gilian
17. sep 2016
201 

Intuitívna Hra - niečo pre zábavu

NOVÁ INTUITÍVNA HRA NA TENTO VÍKEND. Všetci sú vítaní zúčastniť sa. 🙂

ZISŤUJEME, ČO SA VÁM SNAŽI ODKÁZAŤ VAŠE VYŠŠIE JA

Vyberte si kartu a napíšte svoju voľbu do komentárov.

Vyššie Ja máme všetci. Je našou súčasťou a zároveň i časťou Všetkého. Nepredstavuje rozšírenie fyzizkého ja; v skutočnosti sme to my, kto je rozšírením duchovnej sféry! Vyššie Ja sa môže skladať z jednej až nekonečného množstva bytostí z veľa rôznych duchovných úrovní. Čím vyššia je úroveň ich vedomí, tým majú väčšie schopnosti a tým viac nám môžu pomôcť.

-------------------------------------

Výsledky tejto hry zverejním v nedeľu večer. (y)

------------------------------------
Poznámka: Toto je hra určená pre zábavu. Jej cieľom je pomôcť zúčastneným k tomu, aby ich naviedla na to, čo si potrebujú uvedomiť o ich danej situácii/živote. Táto intuitívna hra nie je určená na to, aby sa ľudia vzdali kontroly nad svojimi vlastnými životmi a svojimi rozhodnutiami. To ani nie je možné, keďže má každý z nás slobodnú voľu, ktorú nám nikto a nič nemôže zobrať bez nášho súhlasu. Cieľom tejto hry je obohatiť a pozdvihnúť tie aspekty života, ktoré zúčastneným môžu pomôcť dosiahnuť ich ciele—ich vlastným pričinením. Účasť v tejto hre je čisto dobrovoľná. Nikto sa jej nemusí zúčastniť, ak nechce. Cieľom tejto intuitívnej hry nie je uškodiť v žiadnej oblasti, ale pomôcť a podporiť pozitívny prístup k životu.

ZDROJ: www.facebook.com/JonikaVestenieTarot

17. sep 2016

39
Lezim v nemocnici, čakám čo sa bude diať, neviem ci do nedele vydržím na rozuzlenie 😀

17. sep 2016
17. sep 2016
gilian
autor

@dazdovka 😀 Ja pevne dufam, ze budete medzi nami,ked si precitate vysledky

17. sep 2016

@gilian diky, ja dúfam že už budem objimat bábätko, preto som tu, lebo prenasam a ak do pondelka neporodim, budú ho chcieť vymontovat nasilu...

17. sep 2016
17. sep 2016
17. sep 2016
17. sep 2016
17. sep 2016
17. sep 2016
17. sep 2016

39 🙂

17. sep 2016
gilian
autor

@dazdovka jaaaaj, tak potom opak! Nech sa uz konecne narodi! 🙂

17. sep 2016
gilian
autor

VÝSLEDKY INTUITÍVNEJ HRY O VYŠŠOM JA
Pozrime sa na jednotlivé karty, a čo sa nám snažia povedať. Prosím, napíšte mi do komentárov, či s vami vaša karta rezonuje, alebo nie. Vďaka!

KARTA Č. 21 – Očakávaj len to najlepšie

Vaše Vyššie Ja sa vám snaží poradiť, aby ste každý deň začali OČAKÁVAŤ, že budete nasmerované správnym smerom, podporované a milo prekvapené. Tým, že budete v sebe prechovávať pocit „očakávania“, vytvoríte tak vákuum vo svojej osobnej vibrácii. Duchovný svet netoleruje vákuum, a preto sa ho bude hneď snažiť vyplniť tým, čo očakávate. Ak očakávate ťažkosti, pritiahnete si ťažkosti. Ak očakávate nasmerovanie, niečo pozitívne, alebo perfektnú zhodu náhod a načasovania, toto presne si aj pritiahnete. Vaše Vyššie Ja sa vám snaží naznačiť, aby ste presunuli vaše očakávania do pozitívneho teritória. Bude to potom pôsobiť, ako magnet, ktorý bude priťahovať všetko to, čo potrebujete a presne vtedy, keď to budete potrebovať. Vytvorí sa tak veľmi silná vibrácia, ktorú budú vaši duchovní sprievodcovia cítiť a hneď na ňu odpovedajú. Nebojte sa neúspechu. Očakávajte, že sa vám stane niečo dobré. Očakávajte pozitívne vibrácie a ony sa budú manifestovať.

KARTA Č. 39 – Zahaľte sa do svetla

Bohužiaľ, svet je plný negatívnej energie, ktorá sa na nás dokáže veľmi ľahko nalepiť. Ak ste si vybrali túto kartu, hovorí vám, že práve teraz ste vystavená negatívnej energii, pravdepodobne kvôli stresu, prepracovanosti, prílišnému dochádzaniu niekde (do práce napr.), alebo jednoducho len tým, že ste stále obklopená príliš veľa ľuďmi. V podstate nezáleží na tom, odkiaľ negativita pochádza. Dôležité je sa nad ňu povzniesť. Použite svoju predstavivosť a zahaľte sa do bieleho svetla. Biele svetlo v sebe nesie ochranné vibrácie, ktoré vás ochránia zakaždým, keď vyjdete z domu. Spravte si z toho zvyk, rutinu. Tak, ako si každý deň pred odchodom z domu obujete topánky, zahaľte sa zároveň aj do ochranného plášťa bieleho svetla. Odrazí sa tak nápor negatívnych energií, ktoré nemajú takú vysokú vibráciu, ako biele svetlo. Nebudú sa môcť na vás napojiť, pretože sa nebudú mať čoho zachytiť. Negativitu stretneme hocikde a hocikedy. Je to realita života, pretože ľudská nátura vytvára pocity šťastia na jednej strane a pocity strachu a neistoty na druhej strane. Netreba sa jej báť, skôr buďte proaktívne: kráčajte ulicami a stretávajte sa s ľuďmi obklopená svojím plášťom bieleho svetla. Na mojej webstránke ponúkam Meditáciu s Bielym Svetlom, ktorú si môžete stiahnuť úplne zadarmo a trénovať si ju samy doma (ak ju ešte nemáte). Kliknite na link, ktorý vás na ňu dostane. http://jonikachacha.wixsite.com/tarot/meditacia

KARTA Č. 23 – Čo milujete?

Jedným z najsilnejších nástrojom na to, aby ste si zvýšili vašu vibráciu, a tak priťahovali pozitívne výsledky do života, je priznanie si toho, čo máte rada, čo milujete—priznáte si to každý deň a nahlas. Napríklad, namiesto toho, aby ste stále hovorili o tom, ako ste museli čakať v rade na pošte, ako nenávidíte svojho šéfa, alebo ako hrozne ľudia šoférujú, sústreďte sa napríklad na vašu kamarátku zo školy, ktorá vás príde navštíviť, alebo na kaviareň, ktorá robí to najlepšie espresso v meste. Inými slovami, zvýťaznite to dobré vo vašom živote, keď rozprávate. Majte takýto prístup aj keď píšete email, telefonujete, alebo rozmýšľate o sebe. To znamená, nemusíte byť v spoločnosti druhých ľudí. Všetko, čo poviete v sebe drží silnú „magnetickú“ vibráciu. Takže, rozprávanie o tom, čo máte rada , lebo to nie len lieči vaše srdiečko, ale aj priťahuje viac lásky a toho, čo máte rada, do vášho života.
Toto isté platí pre to, čo nenávidíte. Čím viac sa budete svojou rečou a myšlienkami orientovať na negativitu, tým viac si ju pritiahnete do života. Avšak, ak oznámite svojmu okoliu a sama sebe to, čo máte rada, to vám dostane vašu vibráciu do rovnováhy a pritiahnete si tak k sebe ľudí s podobným mentálnym rozpoložením. Tiež vám to otvorí srdce, čo vás privedie naspäť na životnú cestu, na ktorej dosiahnete svoj potenciál.
Robte toto cvičenie pár minúť niekoľkokrát za deň a napravíte si tak svoj „kurz“.

Dúfam, že vám táto Intuitívna Hra pomohla zorientovať sa 🙂 a vaša karta s vami rezonovala. 🙂

Jonika (Džonika)

19. sep 2016

Začni písať komentár...

Odošli