hamaka
30. júl 2018
170 

Adamkove testovanie s Pampers

Veľmi sme sa potešili, keď som dostala mail, že sme boli, teda Adamko, vybratý na testovanie Pampers Pants a Pampers Splashers. Adamko je malý neposedník, a v poslednej dobe bolo prebaľovanie jeden veľký boj spojený s plačom, pretože malého ležanie, a zapínanie plienky veľmi nebavilo. Až do dňa, kedy sme obdržali zasielku z Modrého koníka, v ktorej boli naši nový pomocníci a test sa mohol začať. 

Po otvorení balenia s Pantsami som bola sama príjemne prekvapená, ako príjemne pôsobili nohavičky na dotyk, a ešte ľahšie sa natiahli. Gumička na brušku, ani okolo nožičiek nás nikdy neotlačila, bola mäkká a poddajná. A vyzliekanie bola tiež jednoduchá záležitosť, iba som jemne potiahla naboku plienočky, a nohavičky aj s obsahom  boli dolu. Super nápad bol aj odliepací pásik, ktorým použité a zrolované nohavičky zalepíte a vyhodíte. Adamkovi sa v Pantsoch páčilo, o čom svedčí aj jeho úsmev na tváričke  Ani raz počas testovania nám Pampers Pants nepretiekli, a to aj vďaka indikátoru vlhkosti, ktorý je umiestnený na nohavičkách a pohodlne si skontrolujete, či už je plienočka plná. 

Naše testovanie ale pokračovalo ďalej, a na rad prišli Pampers Splashers. V stredu bolo pekne slnečno a teplo, tak sme sa vybrali okúpať a otestovať Splashersy. Priznám sa, že nemala som príliš veľké očakávania, myslela som si, že sú iba plienky do vody, ktoré hneď nasiaknú vodu, ale veľmi milo som bola prekvapená. Chválim pekné a veselé obrázky na nohavičkách a ľahké navlečenie, keďže malý nedočkavec už chcel ísť do bazéna. Ani po pol hodine v bazéne nohavičky neboli zbytočne nasiaknuté vodou, čo je tiež veľké + a držali pekne na brušku, nezošuchovali sa dole. A vyzliekanie, jedna radosť a je hotovo!

Dva týždne testovania ubehli ako voda a my sme si ich s Adamkom užili bez plaču a kriku. Za nás majú Pampers Pants aj Splashers 1* a už máme doma nachystanú zásobu na ďalšie dni.

Ďakujeme Pampers aj Modrému koníkovi za možnosť otestovať tieto super nohavičky a želáme krásne leto všetkým.

#test_pampers2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli