interklinik_martina
31. mar 2016
55 

Interklinik

Mnohí z Vás vedia, že INTERKLINIK má za sebou mimoriadne úspešnú 16-ročnú tradíciu v poskytovaní špičkových služieb v oblasti estetickej medicíny, vlasových transplantácií a dermatokozmetiky. Pre nich, ale aj pre tých, ktorí našu spoločnosť dodnes nepoznali, mám jednu zásadnú správu. Dnešný INTERKLINIK je iný ako ten, ktorý ste poznali.
Zostali sme verní nášmu záväzku poskytovať klientovi vždy len to najlepšie, ale rozhodli sme sa výrazne rozšíriť portfólio našich služieb a najmä zmeniť prostredie, v akom ich poskytujeme. Od októbra 2008 nás preto nájdete v nových, nadštandardne vybavených priestoroch na Einsteinovej ulici 7, v budove Relaxx centra, ktoré plne zodpovedajú nášmu odhodlaniu byť najlepší a naplniť vaše očakávania profesionálnych služieb dostupných každému z vás.
Na ploche 1000 m2 ponúkame komplexnú starostlivosť o vaše zdravie a krásu v oblasti plastickej chirurgie, dermatokozmetiky a stomatológie. Služby nášho luxusného relaxačného SPA Vám navyše spríjemnia prípravu na zákrok či priebeh rekonvalescencie, a sú určené pre všetkých z vás, ktorý hľadajú uvoľnenie, relax, ale aj najmodernejšie formy chudnutia pod dohľadom dietológa a terapie celulitídy.
Moderné vybavenie, príjemná a diskrétna atmosféra našich prevádzok, dve plne profesionálne vybavené operačné sály, no predovšetkým odborný tím lekárov a sestier s bohatými skúsenosťami a praxou aj v zahraničí, sú garanciou vašej spokojnosti.
Skrášľovací výkon už nie je len výsadou celebrít, dnes už patrí medzi bežné medicínske postupy. Radi vám pomôžeme dosiahnuť vzhľad podľa svojich predstáv a znovunadobudnúť sebavedomie, pocit spokojnosti a vnútornú harmóniu.
Tešíme sa, že môžeme plniť Vaše sny.

Začni písať komentár...

Odošli