1 / 1

    Moji to tak mali peknych par tyzdnov, az mesiacov... vypadli zubky same (zubarka to nechce trhat, ze zbytocna trauma pre deti trhat zuby, co este drzia)... a mala pravdu, krasne sa posunuli na miesto, maju ich uplne rovne...

    10. sep 2023

    Tiež sme čakali až ho mal celkom veľký a potom zubárka vytrhla predný snažili sme sa kyvat ale nesiel moc rozplývať pekne sa zaradil nič nebolo vidieť čakaj

    10. sep 2023

    Nečakaj, minimálne na konzultáciu choď ... dcére obe dolné trvalé jednotky rástli, mliečne sa je vôbec nekývali, bolelo ju to, nechcela jesť ... boli sme u zubárky, úplne bezbolestne jej mliečne vytrhla ... trvalé sa jej krásne posunuli dopredu.

    10. sep 2023

    Nam zrovna dnes jeden mliecny dolny vypadol sam a druhy trvaly uz vyrasteny. Zubarka povedala nechat tak a cakat, zubky sa poposuvaju same. Ak dcerke nesposobuju bolest pri papani, tazkosti atd( ako uvadza maminka vyssie) tak neriesit, spravi sa to same.

    10. sep 2023

    Vďaka žienky, asi sa minimálne opýtam na to, a uvidíme, ale nespôsobuje jej to bolesť 😊 zatiaľ

    10. sep 2023

    radšej choď. Malá mala tak isto, len teda sa jej kýval už mliečny zub. Volali sme zubárke a ona že to nevadí, že zub vytlačí ten mliečny, avšak trvalý zub sa tlačil ale ten mliečny nevytlačil von. Takže sme ho museli dať von, našťastie trvalý šiel pekne na "voľné miesto"

    10. sep 2023

    Synovi takto rastol aspon pol roka kym ten predny vypadol, posuva sa pekne na miesto. Mali sme iba cakat

    10. sep 2023

    Môjmu takto isto rástol tak sme tie predné začali viac a viac vykyvovat a potom sme ich vytrhli, postupne. V pohode prežil, traumu nemá. Bala som sa, ze tie trvalé budú krivé.

    10. sep 2023

    Ja som isla k zubárovi na vytrhnutie. Jeden sa kýval, druhy nie, nesiel ani vykyvat. Tiez som sa bala, ze budu krivé. Napravili sa mu velmi rychle.

    10. sep 2023

    Aj my sme trhali po konzultacii u oboch deti a presne tie dva spodne, najskor sa kyvali a po mesiaci sa prestali kyvat a trvale zuby boli uz na urovni mliecnych, konzultovali sme a sli von

    10. sep 2023

    Dcerke takto trhali skoro vsety,jeden jediny si vytrhla sama.

    10. sep 2023

    Aj my sme boli trhať so starším synom, mliečne sa vôbec nekyvali....traumu z toho nemá
    A trvalé má teraz už narastene a rovné....aj keď vtedy rástli vzadu za mliecnymi

    11. sep 2023

    my mame opacny problem mliecne nam vypadnu a na trvaly cakame vyse roka

    11. sep 2023

    My sme akurát včera jeden doma tak vytrhli, naša zubárka je PN. Sestrička vravela,že zuby majú ísť von, že lepšie by bolo,keby sme to zvládli doma. Presne týždeň sme doma kyvsli zub, včera sa dal už vytrhnúť.

    11. sep 2023

    skušať vykývať a potom sa poradiť čo ako.. nám tiež vyrthla horné trojky ale mal ich pokazené a išli už trvalé zubky.. ináč že to netreba siliť, oni sa ešte pekne poposúvajú

    11. sep 2023

    Dat vytrhnut mliecne, aby sa nezafixovali trvale v zlom postaveni. Som ZL.

    12. sep 2023