jajamalka
8. apr 2018
263 

YVES ROCHER - NENADCHNE ANI NEURAZÍ

Bola som jednou z mamičiek, ktoré mali možnosť otestovať tri kozmetické novinky z rady Elixir Jeunesse od značky Yves Rocher. Určenej pre každý typ pleti.

Balíček potešil mňa aj moje deti.  Tie boli nadšené zo zelených  polystyrénových guličiek, ktorými bol balík vypchatý. To bolo doma bordelu. Ale aj radosti.🙂

Ako prvý som vyskúšala čistiaci gél s mikro čiastočkami z rastlinnej celulózy. Bez minerálnych olejov, silikónov, farbív a parabénov. Napriek peelingovej konzistencii je určený na každodenné používanie. A ja som ho skutočne používala každý večer po dobu 2 týždňov a bolo to super. Čistí naozaj dobre. Tento gél rozhodne šetrí miesto na vašej poličke v kúpeľni a v mojom prípade s prehľadom nahradil čistiace mlieko aj pleťovú vodu. Keď som kontrolne po použití gélu dočistila pleť aj pleťovou vodou, vatový tampón bol takmer úplne čistý. A moja pleť vypnutá a čistá. Negatívom bolo nutkanie okamžite použiť  nejaký krém, pocitu suchosti po jeho použití sa neviem zbaviť doteraz . Pomohlo naniesť na pleť nočný alebo nejaký univerzálny pleťový krém. 

Cena za 120 ml balenie/7,90€. Hodnotenie: 8b/10b.

Nočný krém z radu Elixir Jeunesse  ma dostal svojím balením. Zelený sklenený téglik pôsobil veľmi luxusne. V tomto prípade forma prebila obsah. Samotný krém je taký hutnejší, napriek tomu sa výborne vstrebával a nezanechával mastný film. Ale takéto hodnotenie znesie veľa krémov. Dva týždne testovania sú  krátka doba na to, aby sa výraznejšie prejavili jeho účinky. Za mňa: nenadchne ani neurazí. 

Cena za 50 ml balenie/23,90€. Hodnotenie: 6b/10b.

Denný krém z toho istého radu s OF 30 má pre zmenu balenie ako zubná pasta. Na druhej strane je však asi hygienickejšie vytláčať krém z tuby a teda zvyšok ostane nedotknutý ako pchať prsty do téglika. Ale za mňa baby, téglik je téglik. 🙂 Krém má redšiu konzistenciu ako ten nočný a pre mňa príjemnú uhorkovú vôňu. Po nanesení mi bolo fajn. Pleť nebola napnutá, nepálila, nesušila ani nebola mastná. Krém sa tiež ukázal ako výbornou podkladovou bázou pod mejkap.

Cena za 30 ml balenie 18,50€. Hodnotenie: 7b/10b.

Značku Yves Rocher som pravdaže registrovala, ale až do testovania nikdy neskúšala. Keď som bola mladá (nie že by som teraz nebola 🙂), mávala som z výkladov ich obchodov pocit, že je to kozmetika nad moje finančné možnosti. Už pár rokov si to nemyslím, práveže je cenovo dostupná. Napríklad v čase písania tejto recenzie ponúkal ich oficiálny eshop testované produkty s 20% zľavou. Ceny uvádzané v mojom článku boli pred zľavou. Napriek tomu som vždy našla kozmetiku, ktorú som v tej chvíli chcela vyskúšať viac a na Rocher sa nedostalo. Až teraz, za čo Modrému koníku aj spoločnosti Yves Rocher ďakujem.

#test_yvesrocher4

#recenzia

Ďakujeme i my veľmi pekne za recenziu a šikovný bodový systém 🙂 Vážime si každý úprimný názor! Barbora, Yves Rocher

9. apr 2018

Začni písať komentár...

Odošli