janinkalc
24. okt 2021
49 

Testovací balíček dmBio produktov

Dm drogériu navštevujem často, väčšinou na nákup drogérie a kozmetiky. Občas si kúpim minerálnu vodu a deti každý nákup mandľové mliečka. Potraviny z dm drogérie však nakupujem veľmi sporadicky, a tak ma toto testovanie úprimne potešilo. 

Testovanie dmBio výrobkov máme za sebou. Trvalo dva týždne a ako dopadlo? Ktoré výrobky si získali našu rodinu, a ktoré úspech nemali? Ak vás to zaujíma, prečítajte si ďalej.

V testovacom balíčku dmBio sme si našli tieto výrobky:

  1. - dmBio NATUR mandľový nápoj, 1 l
  2. - dmBio 7-dňový zázvorovo-kurkumový shot, 200 ml
  3. - dmBio zmes na prípravu falafelu, 175 g
  4. - dmBio nátierka z bobuľového ovocia, 340 g
  5. - dmBio mliečna čokoláda s celými lieskovcami,100 g
  6. - dmBio mliečna čokoláda s kokosovou náplňou, 40 g
  7. - dmBio slané krekry so syrom a tekvicovými jadierkami, 200 g
  8. - dmBio sušené kúsky manga, 100 g
  9. - dmBio chrumkavé müsli s mliečnou čokoládou, 500 g
  10. - dmBio paradajková omáčka s bylinkami, 350 ml
  11. - dmBio jablková šťava s prírodnou minerálnou vodou, 0,5 l
  12. - dmBio kešu orechy, 150 g

  13. Keď mi kuriér doniesol krabicu týchto výrobkov, deti sa hneď vrhli na jablkovú šťavu a kokosovú tyčinku.

dmBio jablková šťava s prírodnou minerálnou vodou, 0,5 l

Jablková šťava s minerálnou vodou ma prekvapila bublinkami. Aj keď je napísané, že je to jablková šťava s prírodnou minerálnou vodou, bola som prekvapená.  Má príjemne sladkú chuť a úžasnú sviežu vôňu. Najlepšie chutí dobre vychladená. Deťom však bublinky prekážali.

dmBio mliečna čokoláda s kokosovou náplňou, 40g

Mliečna čokoláda s kokosovou náplňou príjemne prekvapila, keďže nebola presladená ako väčšina kokosových tyčiniek na trhu. Oceňujem rozdelenie tyčinky na dve časti, takto sme sa rozdelili, jedna časť mne ku kávičke a druhú časť zjedol stredný syn. Obom nám veľmi chutila. 

dmBio kešu orechy, 150 g

Kešu orechy si na testovanie zobral do práce môj manžel, policajt. Hodnotí ich veľmi pozitívne, oriešky majú príjemnú chuť a dodajú telu potrebné zdravé tuky. Fotku však nemám, keďže počas služby zabudol. 

dmBio zmes na prípravu falafelu, 175 g

Otestovanie tohto výrobku som si nechala na jeden víkendový deň. Polotovary kupujeme veľmi sporadicky a, popravde, som si myslela, že toto u nás úspech nebude mať, keďže cícer zjem doma iba ja. Zmes na falafel však príjemne prekvapila, bolo to rýchle sobotné varenie a obed nám všetkým chutil. Deťom som povedala, že sú to chrumkavé guličky a bez rečí všetko zjedli. Oceňujem naozaj rýchlu prípravu, celý obed bol hotový do pol hodiny. 

dmBio chrumkavé müsli s mliečnou čokoládou, 500 g

Chrumkavé müsli s mliečnou čokoládou dopadli presne tak, ako som si myslela. Celý polkilový balík sa u nás zjedol za dva dni. Oceňujem príjemnú čokoládovú príchuť a nepresladený produkt. Deti si zvyknú do müsli pridať lyžičku dobrého medu, a tak to bolo akurát chuťovo vyvážené. Müsli sme otestovali hlavne pri raňajkách. Chrumkavé müsli sme jedli s mliekom, jogurtom, ale aj samotné, len tak, pri pozeraní TV.

 dmBio NATUR mandľový nápoj, 1 l

Mandľový nápoj je v našej rodine obľúbený. Väčšinou však kupujeme sladený, preto ma prekvapilo, že tento nápoj bol nesladený. Deťom ani manželovi nechutil, no ja som ho využila hlavne na prípravu kávy a na raňajky k dm chrumkavé müsli s mliečnu čokoládou. 

dmBio slané krekry so syrom a tekvicovými jadierkami, 200 g

Slané krekry sme veľmi ocenili, doma chutili všetkým. Mali sme ich ako rýchly olovrant. Oceňujem že sú trošku tvrdšie, takže sú ideálne aj do batohu alebo kabelky, a hneď sa nerozmrvia.

  1. dmBio 7-dňový zázvorovo-kurkumový shot, 200 ml

Zázvor je v našej rodine veľmi obľúbený, manžel nám pravidelne pri chorobách pripravuje zázvorovo-pomarančovo-citrónovú limonádu, ktorá nás okamžite postaví všetkých na nohy a zabije všetky bacily. Kedže sme doma zvyknutí na pikantnosť zázvoru, tento zázvorovo-kurkumový shot nám veľmi chutil. Nebol výrazne štipľavý, prekvapila však kurkuma. Sedem dní však u nás nevydržal, otestovali sme za dva dni, čo znamená, že bol veľmi chutný a naozaj dodá energiu.

dmBio nátierka z bobuľového ovocia, 340 g

Nátierku z bobuľoveho ovocia sme využili na všetky spôsoby. Klasicky na chlieb s maslom, pri pečení koláča, ale aj na prípravu omáčky k divine. Nátierka je veľmi chutná, s väčšími kúskami ovocia. Skôr sladká ako kyslá, čo nám vyhovuje.

  1. dmBio sušené kúsky manga, 100 g
  2. Tento produkt, ako jediný, u nás doma neuspel a nechutil nikomu, ostalo z neho takmer celé balenie. Celkovo však veľmi neobľubujeme sušené ovocie. Tým však neodrádzam od kúpy, my uprednostňujeme čerstvé ovocie. 

  3. dmBio mliečna čokoláda s celými lieskovcami, 100 g
  4. Mliečna čokoláda nesklamala, v kombinácii s celými lieskovými orieškami to bola dokonalá lahodná chuť . 

dmBio paradajková omáčka s bylinkami,350 ml

Paradajková omáčka s bylinkami si jednoznačne získala moje srdce. Priznám sa, že počas dvojtýždňového testovania som si ju bola dokúpiť a kúpila som si ešte postupne štyri poháriky. Je naozaj veľmi chutná, príjemná bylinková chuť. Využila som ju aj klasicky k cestovinám so syrom, no aj pri príprave diviny. Použila som ju pri príprave minútiek zo srnca, do marinády, kde mäso príjemne ochutila v spojení s inými ingredienciami. Ale aj pri príprave perkeltu zo srnca som pridala paradajkovú omáčku k mäsu. Taktiež som ju jedla len tak, s tekvicovými krekrami, chlebom, aj ako základ na pizzu. Jednoznačne je toto môj favorit tohto testovania a budem ho pravidelne používať aj v budúcnosti. 

Na záver by som sa chcela poďakovať, že som sa mohla zúčastniť tohto testovania. DmBio produkty sú o trochu drahšie ako obyčajné, no myslím, že stoja za to. Sú naozaj kvalitné a chutné, jediná vec, čo nás neoslovila z celého balíčka, boli sušené mango plátky. Naopak som však ale po tomto testovaní kúpila domov viac výrobkov.  DmBio zrnkovú kávu, dmBio orieškovú nátierku, dmBio šípkový lekvár, dmBio cukor z kokosových kvetov - ten odporúčam úplne každému, je to naozaj neskutočne úžasná chuť a v kombinácii s dmBio kávou je to famózne spojenie chutí. Deti ostali verné svojim mandľovým mliečkam, ale sladeným. A manželovi veľmi zachutili slané krekry so syrom a tekvicovými semiačkami, kešu orechy a zázvorovo-kurkumový shot. Takže každý v našej rodine si našiel v balíčku dmBio výrobkov niečo, čo ho oslovilo a objavili sme nové produkty, ktoré vďaka tomuto testovaniu začneme kupovať do našej domácnosti. 

Ďakujem. 

#test_dm32 #recenzia

#recenzia_dmbio10

Začni písať komentár...

Odošli