Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    🩵

    ❤️ 6 rokov ❤️

    Ahojte dievčatá, rozmýšľam, že kúpime synovi Smart hodinky (je prvák). Tak okolo 100€ som ochotná investovať. Ale počula som od viacerých, že to dobre nefunguje atď, ale.neviem či sa to týka len tých lacnejších verzii.. chcela by som aby mi mohol zavolať, alebo ja jemu, ale neviem ako toto funguje, zakúpi sa kredit, či sťahuje sa to z mojho paušálu? Ak máte nejaké s ktorými ste spokojné, prosím mohli by ste odporučiť. Ďakujem 🙂
    Foto pre uputanie

    💙

    ♥️ čerstvý školák ♥️

    Dievčatá, prosím vás mám otázku ohľadne ukončenia ocr. Som momentálne na ocr. Keď chcem ocr ukončiť napríklad v utorok, tak mám zavolať dr. a dohodnúť sa s ním a v utorok zbehnúť k nemu po to tlačivo? A na ukončenie ocr je ďalšie tlačivo? Lebo ja som to pôvodne poslala celé zamestnavatelovi.

    (Prepáčte za takéto otázky 🙈, až mi to je blbé, ale riešim to prvýkrát)

    Veľmi pekne ďakujem 🙂

    Ahojte, prosím vás, sú teraz nejaké povinnosti keď je v domácnosti pozitívne dieťa? Nahlásiť to v škole, alebo je povinná karanténa pre členov domácnosti? Mám podozrenie, že syn je pozitívny. Aj keď čiarka nieje výrazná. Vy by ste ako vyhodnotili takýto test? Syn má teplotu a suchý kašeľ.

    janka0509
    Správa bola zmenená    25. sep 2020    

    Tak ma dokaze nahnevať, toľkokrát a dookola, a aj tak ho lubim najviac na svete ♥️. To mame asi vsetky maminky spoločne 🙏😀

    Dievčatá, chcela by som mojim chlapcom kupit kvalitný zimny overal (1rok a 4 roky), v cene tak do 60€ za jeden. Vsimla som si overaly Lodger, ze by mohli patrit k tym lepším. Mate s nimi skúsenost? A este nikde som pri tejto znacke nevidela veľkosť 104-110, neviete, ci maju v ponuke, aj taketo pre staršie deti? Ďakujem 🙂

    Dievčatá, este som.nikdy nic nekupovala zo Sinsay, ale celkom sa mi pacia odtial veci, a su aj za dobre ceny....
    Aka je to kvalita? Ste spokojne?
    Ja väčšinou nakupujem hm, lindex, reserved, s tymi som spokojná, tak v porovnaní s tymito znackami je sinsay ok?
    Ďakujem za vase skúsenosti 😊

    Ahojte, je tu nejaka mamicka, ktora ma skusenost s kortikoidnou mastickou, ktora pomohla jej synovi so stiahnutim predkozky?

    Takto mi za 2 roky vyrástol fesak moj. Aky je to zazrak, ako nenapadne rastuu... ♥️ Den za dňom si to my maminky ani nevsimneme...

    janka0509
    Správa bola zmenená    15. jún 2020    

    Dievcata,prosim vas, detske tricka z nextu su ako velke? Su mensie, alebo väčšie ako z reservedu, hm? Ďakujem

    Bábätko moje najmilovanejsie😍.

    Ahojte🙂. Moj 4 rocny syn asi tyzden jazdi na bicykli bez pomocnych koliesok, to mu ide super. Naucil sa to asi po 10 minútach. Ale ten rozjazd mu stale nejde uplne samostatne, vzdy staci ked ho 2-3sekundy pridrzim, ale neviem ako mu to mam vysvetlit. Teda ukazovala som mu to, že musi zasliapnut do jedneho pedala a potom dvihnúť na druhy pedal nohu. Ale zatial stále potrebuje pridrzat. Tak sa chcem spýtať, ako boli na tom vase deti. Pridrziavali ste ich a naucili sa to same postupne, chcelo to len prax, alebo ste ich to cielene ucili? Dakujem. 🙂

    Dievcata prosim, kde sa da kupit antialergicka plachta a obliečky. Syn je alergický na roztoče, ale akosi som nic na nete nenasla. Budem vdacna za kazdy tip😊.

    Kocky, behate tu niektora na orbitreku? Ako dlho a kolko zabehnete kilometrov? Diky 🙂

    Dievčatá, prosim Vas, s akou hrackou sa vase deti doma zahraju najviac. (3-5 rocne). Mozu to byt aj hracky na von. Rozmyslam co kupim synovi na narodeniny, ale zatial mi nic nepadlo do oka.
    (Okrem lega). Ďakujem🙂

    janka0509
    Správa bola zmenená    28. mar 2020    

    Mamičky, potrebujem konkretnu radu, alebo skúsenosť.
    Mam dvoch synov, jeden ma takmer 4 roky, bol dojceny do 2 rokov, a do 2 rokov spaval len na prse, a ked som sa v noci odpojila, tak behom tych 10hodin nocneho spanku sa prebral aj 15 x a dozadoval sa dojcenia. Mal presne 2 roky a mesiac, ked som si povedala, ze dost a odstavila som ho. Lenze on uz bol dost velky a urcite veci chapal, a aj ked sme sice prve 3 noci nespali, tazke boli aj vecery to plakal dost, ale v noci som to ustala, nebolo to nič tragické. Odvtedy spi cely noc.
    Teraz k druhému synovi. Ma 8 mesiacov.Presne ten isty scenar. Budi sa, spi len na prse, ja spim zle, mam z toho silne migrény, a velmi velmi by som chcela este dojcit, ale chcela by som sa aj vyspat. Aj preto,ze su uz dvaja. Teraz uz si k nemu nelahnem cez den, ako pri prvom. Netreba mi pisat, ze mám kojit 15 krat... Tiez mi to nie je ľahostajne, ked place.

    No chcela som sa opýtať maminiek, ktore chceli znizit pocet nocnych dojceni, resp. uplne zrusit, a mali aj starsie deti, byvali v byte, zvladli ste to? Ja si to neviem predstaviť,ze by mal v noci plakat, nechcem ho nechat samého, budem tam s nim, len proste nechcem ho dojcit kazdych 40 minut. A on nie je take bábätko, ze stačí, ze ma vidi, a je spokojný. Chcela by som ísť metódu, ze dvihnem, upokojim,a polozim, a tak dokola kym nezaspi. Len neviem, ci sa v noci upokoji, tak rychlo, aby nezobudil pol bytovky. Teraz som ho pocas dna tak uspavala v postieľke, a zaspal tak, bola som pri nom,kedze si stale sedal, staval sa, davala som ho ležať, ked plakal, dvihla som ho na ruky, ked sa troska upokojil, polozila som ho. Zaspal v postieľke sam za mojej pritomnosti v izbe, nie na rukach.
    Ďakujem ak sa podelite o svoje skúsenosti, rady.

    janka0509
    Správa bola zmenená    27. mar 2020    

    ♥️😊♥️