janka_alusicova
29. nov 2019
263 

Ako si Somat Gold gél poradil so špinou...

Umývanie riadu doteraz...

Som mamička troch malých detí, Marek 4 roky, dvojičky Klaudia a Lýdia 17 mesiacov. Umývačku mi kúpil môj muž cca pred rokom, kedže sme 5-členná rodina a riadu máme neskutočne veľa, detí tiež, len času stále málo.. Doteraz som používala niekoľko rôznych značiek voňaviek, leštidiel a čističov, no tablety len jeden druh, jedny z najdrahších - vraj najlepších.. Veľakrát mi veľa riadu neumylo, ale neriešila som to, keďže som mávala preplnenú umývačku, neočakávala som, že iný prostriedok by môj problém vyriešil.... až doteraz.

Testovanie Somat..

Hoci času málo, testovaniu som sa potešila, keďže ma muž nahováral vyskúšať práve tento Somat Gold gél, no ja som neverila, že sa nájde prostriedok, ktorý by mi vždy všetko umyl. A toto sú moje výsledky..

Hoci umývačku púšťame každý deň, pri testovaní som si sem tam nechala nejaký riad aj viacdňový, aby som videla, ako si poradí Somat aj so zaschnutým riadom. 

Ďalšie výrobky od Somat, ktoré som si obľúbila

Leštidlo je to pecka. Veľmi ma zaujal tento výrobok, pretože pri malých deťoch používame veľmi veľa riadu z plastu. Doteraz som sa vždy stretla s veľmi mokrým plastovým riadom, aj keď som riad vyberala po niekoľkých hodinách, okrem leta. A tak som musela používať program na umýačke, extra sušenie - čo je opäť zvýšenie energie a taktiež predĺži čas celého procesu. So Somat leštidlom som našla plastové riady buď úplne suché alebo s minimom kvapiek..

Voňavka, palec hore pre tú vôňu a trvácnosť. K tomuto niet čo viac dodať.

Gél, ktorý odstráni aj staré zašlé riady

Hrnce mám už cca 8 rokov, celé roky si udržujú povlak naspodu, ktorý ani bežným ručným umývaním nešiel odstrániť, pokiaľ som sa im raz za čas nepovenovala s tekutým či práškovým čistiacim prostriedkom. Odkedy mám umývačku, povlak na všetkých týchto hrncoch sa krásne udržoval... pokiaľ som nepoužila Somat. A tak niet divu, že ma tento gél naozaj zaujal a očaril, pretože pozitív je naozaj veľká kopa. No posúďte sami.

Záhada

Aby ste si nemysleli, že som podplatená, zapredaná, tak som objavila aj menšiu neresť tohto gélu. Keďže sa jedná o dvojkomorový gél, všimla som si, že obe tekutiny netečú rovnakým množstvom, a tak by sa mohlo stať, že jednu časť už budete mať minutú, kým druhá ešte ostala v nádobe. Toto som si všimla vo veľmi krátkom čase testovania, a tak sa pri každom dávkovaní snažím tekutiny nalievať tak, aby sa ich pomer množstva vyrovnal, čo sa mi aj darí, takže ja už mám obe tekutiny zarovno.

Somat som nešetrila a testovanie som si užila

S testovaním som sa trošku vyhrala, vyskúšala som pri ňom aj programy na umývačke, ktoré som si doteraz nedovolila použiť, kedže aj pri 70 stupňoch mi zostal nejaký riad špinavý, pretože tableta, ktorú som používala, nezvládala také množstvo riadu. O programe auto 45-60 stupňoch radšej ani nehovorím. A výsledok so Somat??? 

2 hod 40min, program AUTO 45-60 stupňov - riad čistý

3hod 20min, program EKO 55 stupňov - riad čistý

1hod 20min 45 stupňov - riad čistý... 

Myslíte si, že budem so Somat ďalej pokračovať? Rozhodne áno. Tomu, kto nemal problém s čistotou riadu či mokrým plastom, gratulujem, ale ja veľmi rada zostanem pri SOMAT GOLD gél a ďakujem za možnosť testovať ho.

 

Plusy pre Somat..

- poradí si s mastnotou, zašlou či zaschnutou špinou  

- vysoko účinný pri krátkych programoch

- vysoko účinný pri nízkej teplote

- lesk

- suchý plastový riad

- krásna a dlhotrvajúca vôňa

Mínusy pre Somat..

- nerovnomerné ubúdanie oboch tekutých zložiek gélu

#test_somat 

#recenzia

Tak ho idem vyskúšať. Presvedčila si ma.

29. nov 2019

@zana134 ja som velmi spokojná, mne sa paci, ze si mozem davkovat podla riadov, ich spiny aj poctu. Najskor som odmietala gel a keby som nebola vybrata na testovanie, tak by ma muz asi nepresvedcil vyskusat ho

29. nov 2019

Začni písať komentár...

Odošli