janka_alusicova
9. okt 2018
223 

Byť mamou môže byť teraz jednoduchšie s hračkami od Fisher Price

Skoro pred tromi týždňami sa začala naša prvá testovačka a ja som veľmi rada, že je to práve s hračkami od Fisher Price. Celý víkend sme so synom Marekom netrpezlivo čakali, kedy k nám zavíta kuriér s veľkým balíčkom. Keď som balíčky rozbalovala, Marek rozdeľoval, ktoré hračky budú jeho a  ktoré budú patriť jeho sestričkám, dvojmesačným dvojičkám Klaudii a Lýdii. 

Kolotoč nad detskú postieľku s motýlikmi skončil v našej spálni a projektor s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny a hovoriaci psík boli Marekový jasný favoriti. 

Všetky hračky nás ohúrili krásnym dizajnom. Prvému sme sa začali venovať hovoriacemu psíkovi. Nádherný farebný psík.

Hneď ako prvé sa mi páčilo, že baterky boli súčasťou, takže hneď po stlačení ručičky psíček začal spievať. Marek si ho od prvého dňa obľúbil a nebolo dňa, kedy by sa mu nevenoval. Psík je určený pre deti od 6 mesiacov a má tri úrovne, takže rastie s dieťaťom. Ak naše najmladšie si prišli na svoje, hoci ešte nemali ani tri mesiace. 

Psík má krásne pesničky, ale tiež učí deti farby, časti tela a počítať. Dievčatá sú na učenie ešte síce malé a Marek už tieto veci pozná, tak sme si aspoň spievali spolu so psíkom super pesničky a ja ich už veľa poznám naspamäť.

A tak si spievame, aj keď psíka nemáme zrovna po ruke. 

Prešiel ešte len týždeň testovania a moje malé tri detičky chytila choroba, ktorej sme sa nevedeli zbaviť. Trvala až dodnes. Hračky nám ale robili naďalej veľkú radosť. Na svoje si prišiel hlavne projektor s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny. 

Hudba bola naozaj ukludňujúca, používali sme ju pri zaspávaní a Marek naozaj do pár minút zaspal. V noci sme používali aj projektor, v tme nám svietili na strop hviezdičky a mesiačik. Ocenila som veľmi jednoduché ovládanie, ktoré hneď aj Marek pochopil a vie si tak projektor obsluhovať aj sám. Časovač na 10, 20 a 30 minút bol len bonus, pretože to už Marek dávno spal v objatí s Motýľovým kamarátom. Dokonca sa mi projektor osvedčil aj pri našej dcérke, keď ma v noci zabil jej strašný plač s vysokou horúčkou. Nevedela som ju ukľudniť a tak som si požičala Marekov projektor a v obývačke som jej pustila hudbu a projektor na strop. Akoby zázrakom bolo ticho a jej očká žiarili a sledovali malé svetielka objavujúce sa vo veľkej tme. Pre mňa je preto najväčší TOP zo všetkých produktov od Fisher Price a naozaj ich doma máme veľa, od detských hračiek na zavesenie až po niekoľko uspávacích (uspávací psík, sovičky, macko). 

Už od narodenia učím všetky svoje deti zaspávať samé, bezo mňa. Nie však úplne samé, vždy im robí spoločnosť uspávajúva hračka od Fisher Price. Tentokrát sme sovičky vymenili za Kolotoč s projektorom a motýlikmi. Je pravda, že ma moc neohúril, pretože projektor vyžaruje veľké svetlo a nedá sa stlmiť a dokonca ma len dve úrovne hlasitosti, ocenila by som, keby sa hlasitosť dala viac regulovať, ako to je pri projektore s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny. Ale vadí to asi len mne, pretože dievčatá ako na povel pri tejto krásnej hudbe rýchlo zaspinkajú. Keďže Kolotoč máme len jeden, motylikov vidí len Lýdia, ale rozhodne ju zaujali. Zatiaľ nemám pocit, že by ju to rozptylovalo. 

Čo ale oceňujem na tejto vecičke je ľahké ovládanie, ale predovšetkým to, že projektor sa dá použiť aj samostatne bez kolotoča, čo budeme využívať neskôr, keď už dievčatá budú spinkať vo vlastnej izbičke. 

Každé tlačidlo je zrozumiteľné už na prvý pohľad. My ale zatiaľ používame len hudbu. Šum prírody sa mi akosi neosvedčil a keďže majú dievčatá Kolotoč vo veľkej blízkosti, tak ani premietanie nepoužívame.

Nakoľko sme všetky tri hračky dostali, budeme využívať všetky a veľmi sa im tešíme. Ak by som  ich mala kupovať, určite by som kúpila projektor s Motýľovým kamarátom pre pokojné sny, ktorý má zaujal najviac. A tiež je pre mňa najväčšou pomôckou pri všetkých troch deťoch. Tiež by som kúpila aj hovoriaceho psíka, pretože ho využijú deti v rôznej vekovej kategórii a veľa sa pri ňom naučia. Kolotoč nad postieľku by som nekupovala. 

Na záver už len dodám, že ďakujem aj za moje deti, že sme dostali možnosť takejto úžasnej testovačky a dúfam, že nebola posledná. 😊

#test_fisherprice #recenzia

Fiiiha,aj my by sme chceli testovať hračky od Fisher Price

13. mar 2019

Začni písať komentár...

Odošli