1 / 1

    Solit den vopred

    28. nov 2021

    @daniela022 postupovala som podla jedneho receptu z novin po prvy krat som robila s kackou :D .. nam prisla dobre ochutena. Co ta sol spravi tej kacke pusti z nej viac vody alebo doda chut ? 🙂

    28. nov 2021

    Ano solit skor a kacka je najlepšia bez všetkých tych zbytočných bylin

    28. nov 2021

    bože prečo ničit kačku korenim na kura ????????,, kačka je genialna aj len s rascou nič inym

    28. nov 2021

    @janusik026 kačacie mäso nemá vodu v sebe 🙈

    28. nov 2021

    @sara07 presne, kačku milujem, robime ju často, je to naše stedrovečerne jedlo ale teda tu som si chuť neurobila :D lokše a červená kapusta a na kacicu len rasca, mnam

    28. nov 2021

    Hej hej na kačku netreba žiadne korenie len posolit trošku podliat vodou najskôr prikrite piecť a potom odokrit a dopiecť do chrumkava

    28. nov 2021

    heeh, ale ma tu zjete :D .. ved som ju robila prvy krat podla jedneho receptu a bola kazdemu dobra aj ked bola trosku dochutena korenim, ktore my mame radi :D ja som kacku este nikde nejedla, tak neviem ako presne by mala chutit :D .. tak ja viem, ze u nas sa robi kacka s kapustou a loksami, ale tu v Chorvatsku v mojej lokalite s kapustou velmi nepochodim, ak to nieje z cerstvej kapusty salat 🙂 :D
    Ale dakujem za tip nabuduce skusim bez byliniek a uvidim, ktora bude lepsia 🙂

    28. nov 2021

    Super, šikulka, ja som s kačkou najspoko ako baby píšu deň vopred nastoliť a pečiem ju na 160 stupňov 3,5 hodiny pomaličky a je faaakt mňamózna 😉

    28. nov 2021

    Vyskusam raz aj podla teba, vzdy robim klasiku

    28. nov 2021

    Vyzerá výborne, asi inšpirácia na budúci týždeň. Ja kačku solím deň vopred, plus na ňu dám rascu. Pečiem pomaly na 110 stupňov, lenže v noci kvôli tomu vstávam, ale oplatí sa 🤤

    28. nov 2021

    @baaambulkaa polrajch by povedal že toto je "kaťák"

    28. nov 2021

    @dr_smajlik ďakujem, určite vyskusam aj takto ,,na prirodno,, ju urobit. 🤗

    @selu11 ďakujem, rasca ma nenapadla, kedze od kedy zijem v HR ju vyuzivam velmi malo a recepty som nestudovala. 😊 Ale skusim spravit tak ako vacsina tu pisete a porovname.

    28. nov 2021

    Aj my sme mali dnes na obed,k tomu pečené jabĺčka, domáce lokše,knedľu a červenú kapustu.. piekla som ju 3,5 hodiny,najprv 3 hodiny na 160 st, potom na 200 do chrumkavá..mäso sa úplne rozpadavalo

    28. nov 2021

    @janusik026 Vyskúšaj a uvidíš čo sa Vám doma viac osvedčí. No hlavné je, že chutilo 😉

    28. nov 2021