icon
1 / 1
avatar

vyzerá super, este som nerobila, ale chystám sa
prosim podla akeho receptu ste robili

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

chystam sa uz dlhsie,ale nejak sa nemam k cinu ,sa "bojim" co bych z nej urobila ja 😀

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

Skusala som a zabudla som si poznacit, ako dlho som ju piekla a z kolkych bielkov a cukru 😅

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

Mňaaaam 😍 ...my máme často, zbožňujem ju a je taaak jednoduchá, že to aj keď sa človeku nič nechce, tak sa do toho pustí ... 👌

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

@sonickav mozem ta poprosit recept do IP? Dakujeeem

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

@sonickav Tvoja je taká vyššia, dáš recept?

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

No, ja som ju nemala nikdy nízku... normálne do výšky treba vyformovať...
Nejde mi skopirovat cez appku link, na str.5 úplne dole mám recept pod tortou

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

@sonickav tak si ju nabuduce tak ucapkam,dakujem❤

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

@tinipini ja som robila podla tohto,ale do plnky som nedavala cokoladovu natierku
http://www.thestoryofacake.sk/pavlovovej-torta-...

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

Ja takuto viacposchodovu 🙂 rychla, lahka, vdacna torticka 🙂

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

@zelwicka21 toto je uz vysoka skola pecenia👏,to este potrva,kym nieco take dokazem😉

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

@maca1984 ja som sa tiez bala druheho pokusu,takze na plnku som si vobec nekupila veci,ze az ked sa korpus podari,poslem muza kupit veci na plnku😅

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

@januska131 no to isto. Upecies styri platy (na dvoch plechoch dva kusy) a len nastriekas krem vyslahana slahacka s mascarpone a pradkovym cukrom. Poukladad ovocie a mas ;)

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

Kraja sa uplne bez problemov, netreba sa bat ;) takze cez vikend sup vyskusat ;)

6 bielkov so stipkou soli som vyslahala do tuha, postupne vmiesala 300 g praskoveho cukru, 2 ČL zlateho klasu a 2 ČL ryzoveho octu (kedze vinny som nemala, mozenist aj obycajny). Trubu som vyhriala na 180'C. Na 2 plechy som dala papier a spravila 4 kruhy s priemerom cca 15 cm, na ktore som dala bielkovu zmes (objem sa mierne zvacsi). Vlozila do truby s fukarom a znizila teplotu na 140'C. Pecie sa cca 60-75 minut. Trubu pocas pecenia neotvarame. Po upeceni som mierne otvorila dvierka a nechala uplne vychladnut. Ako plnku som dala jedno mascarpone s trochou od oka cukru a zmiesala s dvoma vyslahanymi slahackami so stuzovacom. A uz dala podla chuti ovocie, pripadne nasekanu cokoladu. Ako plnka moze ist aj len slahacka, kto co uz chce. Aby sa to dalo pekne krajat, odporucam aspon na tri hodiny do chladnicky. Fakt je to jednoduche, neda sa nic pokazit. A tie bielkove platy sa daju upiect aj den dopredu a potom len naplnit 🙂 podla mna z toho vyjde 8-12 porcii

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

@zelwicka21 Vyskusam aj ja,dakujem za recept 🙂

Odpovedz
27. nov 2018
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Ja napr.nepeciem vôbec pláty...len jednu vysokú tortu ⬇ fotka nekvalitná, odfotená z videa 🙂

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

Výsledok 🙂

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

@sonickav ako dlho si to piekla? Diky

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

Áno moja prvá a zatial posledná :D

Odpovedz
27. nov 2018
avatar

Manželovi som piekla k narodeninám. Prvý krát a určite nie posledný. Všetci si na nej pochutnali 😊

Odpovedz
28. nov 2018
avatar

ja som ju robila prvýkrát v nedeľu. vždy som sa toho bála, a pritom ja rada pečiem, ale ani neviem prečo som mala pred tým taký rešpekt..... a úplne jednoduchá torta, navyše vynikajúca......a zakaždým ju môžeš mať inú, iný krém, iné ovocie a krásne vyzerá, a to nemusíme byť ani odborníčky na zdobenie🙄😇💃💃

Odpovedz
28. nov 2018
avatar

Ja som ju ešte nepiekla, ale moja dcéra ju robieva často a je super. Tvoja vyzerá skvelo, otec sa isto poteší 👍

Odpovedz
28. nov 2018
avatar

Moja prvotina, veeeeelmi sladký koláč 😉

Odpovedz
15. dec 2018