jaska_c
8. jan 2017
190 

Volám sa Miško, mám 7 mesiacov a dokážem toto...

Možno si myslíte, že 7 mesačné miminko toho ešte veľa nedokáže. Tak teda čítajte, možno Vás presvedčím o opaku...

Nočník

Nie vždy, ale pomerne často ma mama po spaní alebo po papaní podrží nad nočníkom a ja sa - nie vždy, ale pomerne často - do neho vycikám. Mama je z toho nesmierne šťastná a vždy ma pochváli, vraj som ušetril 17 centov za plienku a že mi to bude odkladať na štúdium na Oxforde. Zatiaľ ju nechávam v tom, ale aj tak si potom radšej kúpim Harleyku. 

Rečový prejav

Okrem tradičných ááá (uspááávanka), ééé (chcem mliééko), ííí (som nahnevanííí) som rozšíril svoju slovnú zásobu o bláá, mééé, bááá, de. Vediem dlhé monológy, hoci naši mi asi veľmi nerozumejú a len sa chápavo usmievajú alebo sa ma snažia napodobniť. No čo už, zmierujem sa s tým, že som asi jediný intelektuál v tejto domácnosti.

Výlet

Jupíí, ideme celá rodina na výlet!! A hádajte, kto sa o to postaral. Áno, bol som to JA! Teda, keďže ma už nebaví sledovať svet z mravčej perspektívy, vyžadujem nosenie. A keďže nie som žiadne fifipierko a ani moja mama nie je vzpieračka v ťažkej váhe, presilila si rameno. Vraj ju to dosť bolí a v pravej ruke neudrží ani pohár s vodou. Tatovi to asi bolo ľúto a tak zakúpil voucher na super wellness termálno-kúpeľný pobyt v Dolnej Strehovej.

Vidíte? Nebyť mňa, tak sa nikam nejde! Myslím, že si to tam celkom užijem. A hádam to popri mne prežijú aj ostatní hoteloví hostia a personál... 

#mk_blog_academy #blogujem #moj_syn

Začni písať komentár...

Odošli