Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    jasomjana
    9. júl 2020    Čítané 188x

    TESTUJEME HIPP

    S našou malou Dáškou sme veľmi vďačné, že sme boli vybraté testovať pokračovacie mliečko Hipp. Keďže Dáška je ešte stále dojčená, trochu som sa obávala, ako príjme iné než materské mliečko. 

    Na naše veľké prekvapenie, mliečko Hipp už prvý deň dobre prijala a nerobí jej žiadne problémy. Predtým sme už skúsili jedno nemenované mliečko, preto mám s čím porovnať.
    Dáška nemá žiadnu zápchu, kŕče a trávanie ide bez problémov. V pokoji si po mliečku pospí zhruba 3 hodiny a aj v noci sa vyspíme. Mliečko Hipp má aj príjemnú chuť, nie príliš sladkú, čo oceňujem aj pri zavádzaní príkrmov. Pri príprave Hipp nezanecháva na fľaške žiadne stopy mlieka, ako tomu bolo pri inej značke, a hlavne nerobí žiadne hrudky, ktoré treba dodatočne rozrábať.

    Čo je pre nás najdôležitejšie, Dáška vďaka mliečku Hipp dobre prospieva, čo nám potrvrdila aj pediatrička, a je naozaj spokojná.

    A postreh nakoniec. Veľmi si ceníme ekologický obal z kartónovej krabice, ktorý je je šetrnejší, keďže v našej domácnosti odpad poctivo separujeme a dbáme na životné prostredie ✌🌱

    Ďakujeme Hipp, zostávame s Tebou ❣

    jasomjana
    Správa bola zmenená    30. jún 2020    

    #test_hipp3

    Testovanie mliečka Hipp hodnotíme veeeeľmi pozitívne. Keďže naša dcérka je ešte stále dojčená, na dokrmovanie sme išli veľmi opatrne. Od prvého momentu si však Dáška mliečko obľúbila a vôbec jej nerobí problém striedať MM s Hipp, čo je pre nás najdôležitejšie🥰 Okrem toho sa mliečko pri príprave vôbec nehrudkuje 👍Sme veľmi veľmi vďační za možnosť testovať a určite budeme pokračovať práve sonznačkou Hipp. ĎAKUJEME ❣

    jasomjana
    Správa bola zmenená    26. jún 2020    

    #test_hipp3
    ...a takto sa vždy Dáška teší na mliečko 🍼 Ako vidno, je z nej poriadna baculka, takže vďaka mliečku Hipp pekne prospieva, čo nám potvrdila aj pediatrička pri poslednej prevencii 🥰

    jasomjana
    Správa bola zmenená    21. jún 2020    

    #test_hipp3
    Takto spokojne vždy zaspí naša mini žena po mliečku Hipp 🥰
    V noci ešte stále papá od maminky, cez deň už z flaše a musím povedať, že tento prechod zvláda na 1☆

    #test_hipp3
    Okrem toho, že našej Dáške Hipp veľmi chutí, tiež je to skvelá hračka pri objavovaní sveta 🙂
    Hipp ďakujeme za spokojné bruško a pomoc pri rozvoji motoriky ;)

    #test_hipp3

    Dnes sme úplne po prvý raz ponúkli Dáške mliečko Hipp. Keďže slečna je veľká jedáčka a maminka už má mliečka málo, voľba bola jasná. Veď aj na krabici sa píše: "Inšpirované materským mliekom". Táto kombinácia sa nám teda veľmi pozdáva ;) Ďakujeme.