jesi25
28. máj 2017
288 

Testovanie kozmetiky SKINCODE

Na úvod mojej recenzie, sa chcem poďakovať Modrému koníku a zástupcom BENU Lekárne za príležitosť testovať kvalitnú švajčiarsku kozmetiku SKINCODE. Skincode poznajú zákazníci už vo viac ako 45 krajinách po celom svete.

Testovací balíček obsahoval 6 výrobkov Skincode:

  • Skincode All-in-one čistiacu micelárnu vodu
  • Skincode extra jemný omladzujúci pleťový krém
  • Skincode dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30
  • Skincode nočný regeneračný krém
  • Skincode revitalizačný očný krém
  • Skincode ochranné pleťové mlieko SPF 50+ (limitovaná edícia)

Ako prvú som otestovala čistiacu micelárnu vodu All-in-one.

Základom starostlivosti o pleť je dôkladné čistenie pleti, táto micelárna voda je jemná, obsahuje drobné čiastočky oleja. Po použití som mala pleť jemnú a dôkladne vyčistenú. Používala som ju ráno, aj večer. Túto čistiacu micelárnu vodu veľmi odporúčam. Bola som s ňou maximálne spokojná, dokonale čistí pleť bez pocitu vysušenia.

Po vyčistení pleti som používala Extra jemný omladzujúci pleťový krém, nanáša sa viditeľná vrstva, ktorá sa necháva pôsobiť 10-15 minút a zmýva sa vlažnou vodou. Používa sa iba večer max. 3 krát do týždňa. Po použití je pleť veľmi jemná, krému nemám čo vytknúť.

Po dôkladnom vyčistení pleti som používala Skincode revitalizačný očný krém. Nanáša sa iba na očnicové oblúky jemným vklepávaním do očného okolia. Používa sa ráno, aj večer. Používanie tohto očného krému som musela obmedziť, keďže mi veľmi dráždil oči, čo sa prejavovalo štípaním a slzením očí.

Ďalej som testovala regeneračný nočný krém. S týmto krémom som bola spokojná, ráno som mala pleť jemnú, vláčnu a hydratovanú.

Ráno po vyčistení pleti micelárnou vodou Skincode som používala Skincode dennú ochrannú a obnovujúcu masku SPF 30. Používa sa ako denný krém v každom ročnom období. Chráni pleť pred UVA a UVB žiarením. Po použití obnovujúcej masky som mala pocit mastnejšej pleti počas dňa čo mi dosť prekážalo. Za veľke plus považujem pumpičkový aplikátor.

Keďže konečne prišlo teplúčko a slnečné dni, mala som možnosť otestovať aj ochranné pleťové mlieko SPF 50. Nanáša sa 20 minút pred vystavením sa slnku a aplikuje sa podľa potreby každé 2-3 hodiny. Krém má tuhšiu konzistenciu a po aplikácii zanechával na pleti biely povlak, ktorý sa nevstrebal.

Celkové zhrnutie kozmeriky SKINCODE:

Kozmetika je veľmi kvalitná a účinná avšak môjmu typu pleti moc nesadla. Zo všetkých výrobkov budem naďalej používať Skincode All-IN-ONE micelárnu vodu. Počas používania micelárnej vody mám dokonale čistú pleť,č o je základ starostlivosti o pleť.

#test_benu_skincode

Začni písať komentár...

Odošli