kajkach
2. apr 2023
73 

Demänová konik testuje

Ahojte, nedávno sme sa zúčastnili testovania ubytovania v Demänová Resort39. Toto miesto je zaujímavo riešené. Je to na úrovni luxusného hotela, ale aj zároveň sa cítite ako na chate v horách. 

Krásny výhľad situovaný na zjazdovku je snom každého lyžiara. My sme však využili wellness, ktoré má v ponuke niekoľko sáun. Deti sa vyšantili na ihrisku pri lúčoch prvého jarného slnka. 

Hotel má v ponuke dve reštaurácie jednu indickú a klasickú. Personál je veľmi milý a priateľský všade sú veľmi príjemní a priateľskí. Personál Indickej reštaurácie nerozpráva Slovensky, ale aspoň si deti precvičili angličtinu.

Pochutnali sme si na skvelom jedle. V klasickej reštaurácii Pinius robia úžasné stejky. V ponuke je široká škála outdorových záležitostí: lyžovanie, bežky, šplhanie ihrisko... Ponúka wellness, fitness, pekáreň a v lete bazény. Máličko nám chýbalo niečo vo vnútri, čo by pokrylo upršané dni na Liptove, neskôr sme našli detský kútik v reštaurácii. Je bohato zásobený hračkami a legom. My sme si urobili výlet, aj do Liptovského Mikuláša do múzea a do väčšieho detského ihriska. Celkovo tento výlet hodnotíme k našej spokojnosti. Jedlo je v Demänová resort vynikajúce, personal príjemný a izby sú čistučké moc drobcov potešila poschodová posteľ. Naše deti sa nenudili, určite si tam nájde každý svoje. Ďakujeme za takúto príležitosť a určite k Vám ešte zavítame

#test_demanova_rezort5 #recenzia https://www.modrykonik.sk/recenzie/demanova-rezort-pobyt-so-zazitkami/39

Začni písať komentár...

Odošli