katarinacierna
2. júl 2018
300 

Plantur21 - záchrana v boji s padaním vlasov

Moje problémy s padaním vlasov začali po pôrode(ako u väčšiny žien). Najaäčší problém nastal po 3 pôrode, kedy som myslela, že mi na hlave neostane ani jeden vlas. Do toho si farbím vlasy už niekoľko rokov načierno, čo je môj ďalší spúšťac problémov. A tak toto testovanie, bolo doslova mojím vykúpením. Mala som veľké očakávanie od týchto 2 výrobkov, neskutočné nadšenie, že budem testovať. Ja som ten typ človeka, ktorý nikdy neveril týmto kadejakým vyrobkom, tabletkam a podobne. Preto som bola naozaj rada, že mám môžnosť vyskúšať si to na vlastnej koži.

Na testovanie sme obdržali 2x šampón a jeden elixir. Výrobky by sa mali používať dlhodobo aby bol viditeľný účinok. Bolo odporúčané používať jeden deň šampón a druhý deň elixír. Čo ma veľmi potešilo, nakoľko nemám toľko času na umývanie vlasov každý deň.
Nutri-kofeinový šampón
Šampón má aktivovať rast nových vlasov(nie obmedziť vypadávanie terajších)... Zo začiatku som myslela že mi ich vypadáva menej, no po pár dňoch som bola zas na tom istom. No musí uznať, že rast nových vlasov naozaj podporil lebo mi pri začali vykúkať drobné vlásky na hlave, ktoré predtým neboli. Áno viem, vlasy rastú celý život, no nie takto rýchlo ako pri používaní tohto šampónuJ. Tak ako pri pozitívnych učinkoch,musím napísať aj to, čo ma sklamalo. Mňa osobne neskutočne svrbela hlava z tohto šampónu. Myslela som,že to pomizne časom, no môj problém zotrvával. Šampón mal taktiež veľmi praktické dávkovanie.
+ vydrží veľmi dlho,nakoľko stačia malé dávky
+ príjemná vôňa
+ rast nových vlasov
+ není potreba kondicionéru,dobré sa rozčesávajú
+ praktické dávkovanie
- svrbenie hlavy

Mňa osobne viac potešil
Nutri-kofeinový elixír - toto tonikum sa nanáša priamo na pokožku hlavy. Bol to môj obľúbenec, nakoľko aj keď som rano nestíhala si ho naniesť, jednoducho som ho zbalila do tašky a aplikovala aj neskôr. Vlasy po ňom vôbec neostávali mastné, dokonca boli lesklejšie.
+ jemná vôňa (žiadne prehnané parfumácie)
+ žiadne mastenie
+ jednoduché nanášanie vďaka aplikátoru
+ lesklejšie vlasy
- negatívum žiadne nepozorujem
Keby som to mala zhrnúť, tak si myslím že toto testovanie mi v istej miere veľmi pomohlo. Vždy som si myslela, že tieto výrobky na vlasy sú len istý výmysel aby zarábali na ľuďoch, no mne to naozaj pomohlo. Síce mi vlasy stále padajú, no v miernejšej forme... A čo je ešte lepšie, že rýchlo rastú nové a nové vlasy. Priznám sa, že sama od seba by som po týchto výrobkoch v obchode nesiahla,no po testovaní ostávam verná určite elixíru na vlasy, keďže sa mi páči naozaj jeho praktickosť🙂

Keby som to mala zhrnúť, tak si myslím že toto testovanie mi v istej miere veľmi pomohlo. Vždy som si myslela, že tieto výrobky na vlasy sú len istý výmysel aby zarábali na ľuďoch, no mne to naozaj pomohlo. Síce mi vlasy stále padajú, no v miernejšej forme... A čo je ešte lepšie, že rýchlo rastú nové a nové vlasy. Priznám sa, že sama od seba by som po týchto výrobkoch v obchode nesiahla, no po testovaní ostávam verná určite elixíru na vlasy, keďže sa mi páči naozaj jeho praktickosť🙂

#test_plantur21

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli