lili007
    2. júl 2018    Čítané 396x

    Nová šanca pre riedke vlasy?

    Dokážu riedke vlasy nadobudnúť novú hustotu? Čo potrebujú oslabené a unavené vlasy s tendenciou vypadávania vlasov aby získali opätovnú silu a vitalitu? Existuje jednoduchý a dostupný recept na problémy s vypadávaním vlasov? To sú otázky, ktoré trápia mnohé ženy, najmä po pôrode a počas stresujúcej výchovy deťúreniec. Ja som jednou z nich a dostala som jedinečnú príležizosť zistiť na ne odpovede.

    Testovanie PLANTUR 21 výrobkov bolo pre mňa ako dar z nebies. Vlasy mám po dvoch tehotenstvách a nástupe do stresujúceho zamestnania preriedené ako mliečny chrup malých školákov. Nikdy síce neboli ako z reklamy ale v poslednej dobe sú mojim najväčším komplexom. Nosím ich preto vypnuté a nepoznám ten oslobodzujúci pocit z rozpustenej hrivy, ktorú ráno zľahka prehodíte a vyrazíte v ústrety novému dňu.


    Šampón PLANTUR 21 a Nutri-kofeínový elixír sľubovali nový prílev energie a ochranu pred nežiadúcim starnutím vlasov. A tak som sa po oznámení výsledkov s radosťou pustila do mesačného každodenného testovania. Práve denné použitie a mininálne 2minútové pôsobenie prípravkov PLANTUR 21 totiž sľubovalo nápravu štruktúry vlasu, zlepšenie jeho vyživovania a zrýchlenie rastu. Zlepšenie štruktúry som začala pozorovať už po 2-3 dňoch používania šampónu PLANTUR 21. Vlasy boli ľahšie rozčesateľné, úžasne lesklé, hebké a celkovo som z nich mala veľmi dobrý dojem. Svoje však robia aj neobjektívne očakávania a dojmy, preto som s chuťou a zvedavosťou pokračovala ďalej a čakala objektívne porovnateľné výsledky. Šampón som používala každý deň a príležitostne, pri nedostatku času, som podľa návodu namiesto umývania vlasov použila vlasový elixír. Šampón teda cestoval so mnou všade kam som sa pohla ja, aj do fitness🙂

    Po dvoch týždňoch používania som cítila nebývalý prílev energie. Nutri-kofeínový komplex, ktorý pri používaní prípravkov PLANTUR 21 preniká do do vlasových folikulov, tuším prenikal ako kofeín z kávy aj do môjho krvného obehu. Možno to ale spôsobil pocit zvýšeného sebavedomia a radosti zo zlepšujúceho sa stavu mojej koruny krásy. Presviedčala som samu seba.

    Ďalší týždeň som zaregistrovala rôznorodé recenzie užívateliek PLANTUR 21. Niektoré boli pozitívne a s istotou odporúčali dlhodobejšie používanie šampónu. Stretla som sa ale aj s recenziou, v ktorej užívateľka spomínala suché vlasy. Žiaľ práve táto skúsenosť sa ku koncu testovania prejavila aj na mojich vlasoch. Končeky boli vysušené a vytratila sa z nich prvotýždňová vitalita. Naproti tomu mi ale minimálne vypadávali, čo bolo ďalším pozitívnym zistením.

    Čo ma však neuveriteľne prekvapilo bol intenzívny rast vlasov.  Mikroživiny ako biotín, horčík, vápnik a zinok obsiahnuté vo výrobkoch a dôležité pre zdravý a intenzívny rast vlasov našli u mňa uplatnenie. Vlasy mi narástli cca o 5cm za 1mesiac testovania, čo bol v minulosti pre mňa aspoň polročný maratón. Rovnako v celkovom dojme badám aj jemné zahustenie vlasov ale ešte nie také výrazné ako by som očakávala. Všetko je však verím len otázka času. Za výpovednú považujem recenziu môjho manžela, ktorý netušiac, že som v nejakom testovaní zapojená, zostal v príjemnom údive, aké mám husté a dlhé vlasy. A recenzia nezainteresovaného manžela bolo niečo čo ma veľmi po mesačnom testovaní potešilo. 


    Preto v testovaní PLANTUR 21 šampónu a vlasového elixíru pokračujem naďalej a som zvedavá na ďalšie výsledky. Chystám sa zakúpiť si aj nutri balzam, aby bola moja vlasová bojová jednotka kompletná a výsledky boli čo najviditeľnejšie.

    #test_plantur21

    katarinacierna
    2. júl 2018    Čítané 300x

    Plantur21 - záchrana v boji s padaním vlasov

    Moje problémy s padaním vlasov začali po pôrode(ako u väčšiny žien). Najaäčší problém nastal po 3 pôrode, kedy som myslela, že mi na hlave neostane ani jeden vlas. Do toho si farbím vlasy už niekoľko rokov načierno, čo je môj ďalší spúšťac problémov. A tak toto testovanie, bolo doslova mojím vykúpením. Mala som veľké očakávanie od týchto 2 výrobkov, neskutočné nadšenie, že budem testovať. Ja som ten typ človeka, ktorý nikdy neveril týmto kadejakým vyrobkom, tabletkam a podobne. Preto som bola naozaj rada, že mám môžnosť vyskúšať si to na vlastnej koži.

    Na testovanie sme obdržali 2x šampón a jeden elixir. Výrobky by sa mali používať dlhodobo aby bol viditeľný účinok. Bolo odporúčané používať jeden deň šampón a druhý deň elixír. Čo ma veľmi potešilo, nakoľko nemám toľko času na umývanie vlasov každý deň.

    Nutri-kofeinový šampón

    Šampón má aktivovať rast nových vlasov(nie obmedziť vypadávanie terajších)... Zo začiatku som myslela že mi ich vypadáva menej, no po pár dňoch som bola zas na tom istom. No musí uznať, že rast nových vlasov naozaj podporil lebo mi pri začali vykúkať drobné vlásky na hlave, ktoré predtým neboli. Áno viem, vlasy rastú celý život, no nie takto rýchlo ako pri používaní tohto šampónuJ. Tak ako pri pozitívnych učinkoch,musím napísať aj to, čo ma sklamalo. Mňa osobne neskutočne svrbela hlava z tohto šampónu. Myslela som,že to pomizne časom, no môj problém zotrvával. Šampón mal taktiež veľmi praktické dávkovanie.

    + vydrží veľmi dlho,nakoľko stačia malé dávky
    + príjemná vôňa
    + rast nových vlasov
    + není potreba kondicionéru,dobré sa rozčesávajú
    + praktické dávkovanie

    - svrbenie hlavy

    Mňa osobne viac potešil

    Nutri-kofeinový elixír - toto tonikum sa nanáša priamo na pokožku hlavy. Bol to môj obľúbenec, nakoľko aj keď som rano nestíhala si ho naniesť, jednoducho som ho zbalila do tašky a aplikovala aj neskôr. Vlasy po ňom vôbec neostávali mastné, dokonca boli lesklejšie.

    + jemná vôňa (žiadne prehnané parfumácie)
    + žiadne mastenie
    + jednoduché nanášanie vďaka aplikátoru
    + lesklejšie vlasy

    - negatívum žiadne nepozorujem

    Keby som to mala zhrnúť, tak si myslím že toto testovanie mi v istej miere veľmi pomohlo. Vždy som si myslela, že tieto výrobky na vlasy sú len istý výmysel aby zarábali na ľuďoch, no mne to naozaj pomohlo. Síce mi vlasy stále padajú, no v miernejšej forme... A čo je ešte lepšie, že rýchlo rastú nové a nové vlasy. Priznám sa, že sama od seba by som po týchto výrobkoch v obchode nesiahla,no po testovaní ostávam verná určite elixíru na vlasy, keďže sa mi páči naozaj jeho praktickosť🙂

    Keby som to mala zhrnúť, tak si myslím že toto testovanie mi v istej miere veľmi pomohlo. Vždy som si myslela, že tieto výrobky na vlasy sú len istý výmysel aby zarábali na ľuďoch, no mne to naozaj pomohlo. Síce mi vlasy stále padajú, no v miernejšej forme... A čo je ešte lepšie, že rýchlo rastú nové a nové vlasy. Priznám sa, že sama od seba by som po týchto výrobkoch v obchode nesiahla, no po testovaní ostávam verná určite elixíru na vlasy, keďže sa mi páči naozaj jeho praktickosť🙂

    annie89
    2. júl 2018    Čítané 228x

    Vlasy - koruna krásy vs. Plantur 21

    Vypadávanie vlasov je strašiakom mnohých žien. Každá z nás túži po krásnej hustej hrive, ktorá bude ozdobou našej už aj tak peknej hlávky. 🙂  Čo však v prípade, že vlasy nerastú tak, ako by mali? A čo v prípade ak odtok v kúpelni zaplnila "hrča" vlasov, ktorá je stále hustejšia?

    Moje testovanie s kozmetikou Plantur 21 začalo pred mesiacom. Úprimne sa priznám, že som si veľké nádeje vôbec nerobila. Koniec koncov doplnkov a kozmetiky na moje vlasy som už vyskúšala až až.

    Ako som už nie raz napísala, Plantur 21 sa primárne používa pri nedostatočnom raste vlasov. Bingo! Presne môj problém. S nadchádzajúcim tehotenstvom sa zo mňa stala svetlá výnimka, ktorá potvrdila, resp. nepotvrdila pravidlo o krásnych vlasoch v tehotenstve. Prvé mesiace s drobcom sa už teraz podpísali na zničených, suchých, lámavých, ale hlavne vypadávajúcich vlasoch. A túto situáciu bolo potrebné začať riešiť.

    Keďže doplnky výživy týkajúce sa krajších vlasov či nechtov sú v tehotenstve zakázané  a obmedzené rovnako ako tabletky tlmiace bolesť, potešila ma informácia, že nejaká múdra hlavička v Nemecku vymyslela šampón, ktorý vďaka kofeínu, dobíja vlas potrebnou energiou.

    A ako prebiehal môj mesiac s výrobkami Plantur 21?

    Vlasy som umývala každý druhý deň nutri-kofeínový šampónom, pričom som každý deň vždy večer do pokožky hlavy na zvýšenie účinku vmasírovala i nutri-kofeínový elixír.

    Prvé stretnutie s týmito dvomi prípravkami bolo plné očakávania a zvedavosti. 🙂

    Veľmi milo a pozitívne ma prekvapila vôňa oboch produktov, ktorá bola tak príjemná, že razom rozvoňala celú kúpeľňu. 🙂  To hodnotím ako veľké plus, nakoľko mi potom celý večer ovoniaval vlasy aj priateľ. :D

    Samotná aplikácia bola jednoduchá tak so šampónom, ako i z fľaštičky s elixírom. 

    Čo opäť hodnotím na jedničku. Naozaj som vyskúšala veľa produktov a nie každý bol takto prakticky domyslený. 🙂

    Nesmiem zabudnúť na pocity po každom umytí. 🙂 Vlasy boli ľahko rozčesateľné a moje kučery nepotrebovali vôbec žiaden kondicionér či masku.Táto funkcia získava za jeden. Konečne som vlasy nemusela rozmotávať. 🙂

    Čo však hodnotím ako negatívum je, že som na vlasoch v dĺžkach badala veľmi skoro viditeľné vysúšanie a ešte väčšiu lámavosť, ako pred používaním tejto kozmetiky. :(

    Záver

    Mesačné testovanie s kozmetikou Plantur 21 ubehlo ako voda. Ťažko povedať, či sú výsledky viditeľné. Nové "baby" vlásky mi, žiaľ, nenarástli, spozorovala som však, že vlasy určite padali o niečo menej. V každom prípade pravdou zostáva, že na to, aby si vlasy na niečo zvykli (či už na podpornú kozmetiku alebo tabletky a séra), je potrebné používanie daných doplnkov minimálne po dobu troch mesiacov.

    Z toho dôvodu si i po skončení testovania plánujem kozmetiku Plantur 21 dokúpiť a testovať i naďalej. 

    Nech naše vlasy ožijú! 🙂

    alisael
    2. júl 2018    Čítané 324x

    Plantur 21 - na korunu krásy

    Asi by som sa ako blogerka neuživila. Totižto nie som práve ten typ, ktorý nosí všade so sebou mobil alebo nedajbože fotoaparát a nefotím všetko, čo sa deje. Čo je niekedy aj riadne na škodu, hlavne čo sa mojich dievčat týka. Tentokrát som ale mala aj zdokumentovať priebeh testovania šampónu a kofeinového elixíru na vlasy Plantur 21. Tento článok ale bude hlavne o mojich pocitoch a skúsenosti, ako o fotkách, kedže to aj tak za ten krátky čas nie je až také citeľné. Čiže nech sa páči.. 


    Ako som testovala Plantur 21.

    Ale aby som do toho neskočila hneď, dovoľte, aby som Vám najprv napísala o mojich vlasoch. Už ako malé dievčatko som mala krásne husté kučeravé vlasy, ktoré mi každý závidel a ktoré som samozrejme neznášala. Kedže každý chce mať to, čo nemá, aj ja som chcela rovné vlasy. Čo sa mi nakoniec aj splnilo. Ale o tom neskôr. 

    Prvýkrát som kvôli svojim vlasom plakala, keď som mala 21rokov, po 4-och rokoch brania HAK sa mi "pokazil" hormonálny systém natoľko, že mi rapídne klesli hladiny Progesterónu. A s tým sa mi objavila aj hormonálne podmienená Seborea. Veľmi nepríjemné a väčšinou chronické ochorenie postihujúce pokožku hlavy. Spôsobuje svrbenie a vypadávanie vlasov. A kým som našla šampón, ktorý mi pomohol, a nesk§r samozrejme aj dopovanie sa Duphastonom, doľlo to tak ďaleko, že som si po týždňoch našla na hlave lysiny a v noci som sa budila na nočné mory, ako mám plešatú hlavu. Našťastie, našla som niečo, čo mi pomohlo. To ale nie je predmetom tohto článku. 

    Druhýkrát mi začali vypadávať vlasy po prvom pôrode. Presne po 3mesiacoch od pôrodu som si začala vyťahovať hrste vlasov. A zasa som plakala, ale vravela si, že sú to hormóny a že sa to vráti do normálu. Nevrátilo, ale po 7mich mesiacoch od pôrodu sa to zlepšilo a začali dorastať aj nové vlasy. 

    A teraz, teraz sa ku mne dostal tento "zázrak". Kofeínový šampón a elixír na vlasy Plantur 21. Balíček dorazil aj s odporúčaním obdeň striedať použitie šampónu a elixíru. Asi väčšina z Vás vie, aké o je náročné si na materskej pri niekoľko týždňovom bábätku a 2,5ročnej slečne umývať vlasy každý druhý deň. Ale snažila som sa a prvé 2týždne som používala Plantur 21 naozaj poctivo. A hoci je to relatívne krátky čas, už vtedy som videla zmenu. Pokožka hlavy nebola taká suchá, vlasy boli jemnejšie a ľahšie sa rozčesávali, aj keď som nepoužila kondicionér. 

    Musím sa ale priznať, že druhé 2týždne som podvádzala. Keď som nestíhala, aspoň som si vmasírovala do pokožky hlavy elixír. Výsledok to našťastie veľmi neovplyvnilo, čomu sa veľmi teším. A aj na fotkách vidno, že vlasov pri umývaní vypadávalo menej. Takisto pri rozčesávaní ich bolo v umývadle len zopár a aj to väčšinou len zničené polámané vlasy. Bohužiaľ, ale tehotenstvo je naozaj vyčerpávajúce obdobie 🙂. Až tak, že sa mi kučeravé vlasy skoro narovnali.

    A ako sa to teda skončilo?

    Druhá slečna bude mať 2mesiace o pár dní, čiže ten zlom ešte stále čakám. Ale pevne verím, že mi preventívne používanie šampónu pomôže toto obdobie prekonať. Dokonca mi rastie kopec nových vlasov, ktoré su tak strašne otravné, ale zároveň sa im určite všetky tešíme, keď nám lietajú okolo hlavy. Pretože to znamená, že si nebudeme na hlave hmatať lysiny. Znamená to, že naše vlasy budú aj naďalej našou korunou krásy...

    patus21
    24. jún 2018    Čítané 301x

    STOP VYPADAVANIU VLASOV!

    Aj vás trápi vypadavanie vlasov?

    S vlasmi mam problémy skoro od mala, hlavne ma trápi ich riedkosť. Ako každé mladé dievča som s vlasmi experimentovala od puberty... Či je to farbenie, alebo odfarbovanie peroxidom, a pod. Po prvom pôrode mi vlasy výrazne zriedli a vypadávali, nehovorím o tom,že sa mi vzadu robili akoby dredy 😱 a to si nemyslite že som vlasy necesala ;) ráno rozcesem a večer chumac vlasov na kefe.Po druhom pôrode je to ešte horšie. Preto som sa veľmi potešila keď som videla, že sa testuje výrobok Plantur21 na vlasy,bola som veľmi šťastná keď mi prišla správa že som bola vybraná na testovanie ;) akonáhle mi prišiel balíček v ktorom sa nachádzal: Nutri-kofeinovy Elixír a Nutri-kofeinovy šampón som to začala užívať.

    •  NUTRI-KOFEINOVY ELIXIR je tonikum na pokožku hlavy chráni vlasové korienky pred nedostatkom energie, čím zabraňuje predčasným poruchám rastu vlasov.Aplikuje sa raz denne na pokožku hlavy a vmasiruje.Neoplachuje sa,látky prenikajú do vlasového stvolu a vytvára v pokožke zásobu účinných látok na 24hodin.  
    • NUTRI-KOFEINOVY SAMPON neobsahuje žiadne silikóny, ktoré vlasy zaťažujú, a preto je možné.používať aj na jemnejšie vlasy. Nutri-kofeinovy komplex navyše pomôže tomu, aby vám opäť rástli silnejšie vlasy. Bol vyvinutý aj na farbené a poškodené vlasy.Obsahuje zvlacnujuce látky, ktoré napravaju vlas namáhaný vonkajšími vplyvmi.  

    Takze moja skúsenosť je veľmi pozitívna, čo sa týka vypadávania,rozcesavania a vlasy sú oveľa lesklé ako predtým. Ďakujem ešte raz, že som bola vybratá a odporúčam treba vyskúšať, neoľutujete.  

    rosannar
    21. jún 2018    Čítané 255x

    Ach, tie vlasy

    Som mamička dvoch detí, takže aj mňa postihol strašiak v podobe vypadávania vlasov po pôrode. Keď som uvidela možnosť testovať s #konik_testuje šampón Plantur 21, som neváhala a hneď som napísala môj príbeh.

    Najviac ma mrzelo, keď sa deti hrali na koberci a len vidím ako im pomedzi prsty trčia vlasy ☹ Keďže mám ešte malého štuplíka, ktorý donedávna dával do úst všetko čo našiel na zemi, stalo sa, že už aj vlasy tam boli. Veľmi ma to nahnevalo ale nemala som žiadne riešenie na môj problém.

    Nastal deň D, kedy konik_testuje mali napísať, kto vyhral. Keď som videla, že mám internú poštu som mala motýle v bruchu a vtedy to prišlo. VYBRALI MA 😊😊😊

    Už som netrpezlivo čakala balíček a keď došiel, hneď som skúmala čo mi má pomôcť.

    Našla som si tam dva šampóniky a jeden elixír na vlasy. (obr.1)

    Hneď večer som si umývala vlasy a ráno použila elixír. (obr.2)

    Mala som veľmi dobrý dojem zo šampónu, no moje vlasy bez kondicionéru boli strašne tvrdé, ale začala som používat aj kondicionér a už to bolo dobre. Keďže si ja vlasy nedokážem umývať každý večer, som ho používala každý druhý a každý večer elixír. Asi po týždni používania som si odfotila, koľko vlasov si vyčesem po umytí vlasov. Bol to smutný pohľad ☹  (obr.3)

    A to ste nevideli, čo bolo vo vani.

    Asi po troch týždňoch som nebadala žiadne zmeny 🤤. Nevedela som prečo ani kúsok zmeny. Ale asi sa stačilo vyžalovať sa, lebo za tento posledný týždeň sa udiali zmeny a vlasov mi vypadáva oveľa menej.

    Dneska som si naposledy umyla vlasy so šampónom a bola som ohromne prekvapená koľko málo vlasov som si vyčesala. (obr.4)

    Takže ja v konečnom dôsledku môžem povedať, že som spokojná a ďakujem koníku za možnosť testovať tento šampón s elixírom.

    Plantur21 Nutri-kofeinový šampón má jemnučkú vôňu a stačilo použiť málo.  No ja som musela použiť kondicionér, aby moje vlasy neboli ako drôt.

    Plantur21 Nutri-kofeinový elixír mal tiež krásnu vôňu a bol super osviežujúci počas týchto horúcich dní.

    Takto by som rada poďakovala modremu koniku za možnosť testovať šampón a elixir Plantur21.  Určite ho budem aj naďalej používať aby moje vlasy nemuseli už viac vypadávať. 

    vivian27
    20. jún 2018    Čítané 441x

    Strašiak ženy v podobe vypadávania vlasov...

    Ako väčšinu žien po pôrode, tak ani mňa neobišlo to známe vypadávanie vlasov, kedy každý deň sa stáva zúfalstvom pre každú z nás, čo s týmto problémom bojujeme. Ako pri synčekovi, tak aj pri dcérke presne 3 mesiace po pôrode začalo u mňa neskutočné padanie vlasov. Neviem či je to pohlavím dieťatka, ale hoci mi pri synčekovi veľmi padali, tak to čo nastalo pri dcérke nazvem "masaker". Každé umývanie vlasov bolo mojou nočnou morou, kedy po umytí vo vani po mne ostávali doslova chuchvalce. Vlasy boli všade - na zemi, na posteli, v rukách malej Emmky - no fakt všade.

    Nikdy som nemala ktovieakú kvalitu vlasov, vždy moje vlasy boli jemné a riedke a aj napriek melírovaniu rýchlo sa mastiace so suchými končekmi. No po tomto pôrode úplne najhorší stav aký som si kedy vedela predstaviť.

    Keď som na Modrom koníku našla možnosť testovania prípravkov Plantur 21, hneď som vedela, že ich chcem vyskúšať. Bola som zúfalá, začínali mi "rašiť" nové vlásky, ktoré každá čo-to zažila vie, že sa nedajú nijak upraviť. Častokrát sa ma ľudia na ulici pýtali, či mi synček v spánku ostrihal vlasy, no vyzeralo to hrozne.

    (Obr.2 - No uznajte - vyzerá to presne akoby sa dieťa vyšantilo nožničkami v mojom tvrdom spánku)

    Veľmi som sa potešila, že na testovačku som bola vybratá a tešila sa na balíček, ktorý prišiel pomerne rýchlo. Bola som veľmi prekvapená, že mysleli aj na mamičky s dlhými vláskami a pribalili 2ks šampónu a jeden elixír. Keďže mám vlasy ostrihané "na Boba" a naozaj riedke, na konci môjho testovania mi ostala štvrtina elixíru a štvrtina šampónu + jeden celý.

    Nevedela som sa dočkať, kedy začnem testovať. Po príchode balíčka som mala akurát čerstvo zmyté vlasy a tak som hneď vyskúšala Elixír. Zaujala ma vôňa a to, čoho som sa bála, že po nanesené a normálnom vysušení moje vlasy nezmastneli. To bolo ale relatívne chladnejšie vonku ale v týchto teplách mi mastnejú vlasy, či si elixír dám alebo nedám.

    (Obr. 4 - nanášanie elixíru Plantur21 v prvý deň)

    Na ďalší deň sa konalo moje prvé umývanie šampónom Plantur 21. Musím poznamenať na začiatok, že ma zaujala konzistencia a úplne jemná krásna vôňa za čo mal u mňa hneď jedno veľké plus, nakoľko nemám rada veľmi vtieravé vône šampónov a taktiež veľmi hutnú konzistenciu, čo tento šampón určite nemá. Vlasy po umytí boli veľmi príjemné, veľmi ľahko sa upravovali. Čo sa jedná mastnenia vlasov tu vidím jedno veľké plus aspoň pre mňa. Dlho som nevedela nájsť šampón, ktorý by mi zabezpečil aspoň to, že v deň umytia vlasov budú moje vlasy čerstvé a pekné, pretože veľa šampónov mojim vlasom fakt nevyhovovalo a hodinu po umytí vlasov už bolli moje vlasy ako "zmoknuté kura". Toto som pri Planture 21 nezažila. Sviežosť vlasov pretrvávala naozaj celý deň, dokonca aj pri týchto teplách a nadmernému poteniu aj na druhý deň ešte vlasy vyzerali relatívne ok. 

    (Obr. 5 - Nutri-kofeínový šampón v mojom boji)

    Vlasy som si počas celého mesiaca zmývala každý druhý deň, mimo toho používala elixír. Určite Vás teraz zaujíma či šampón vyriešil môj problém. Keďže rada píšem pravdu poviem to rovno - žiaľ za mesiac sa podľa mňa na žiadnom produkte neukáže či funguje naozaj tak, ako udáva výrobca. Myslím, že testovanie takýchto produktov by malo trvať aspoň dva mesiace. Ale za mesiac používania viem s určitosťou povedať, že sa mi zmiernilo vypadávanie vlasov, ktoré padajú naozaj už len málinko, že vlasy mi vyrastajú ďalšie nové dokonca po celej hlave a nie len v okolí čela ako tomu bolo predtým. Kvalita vlasov sa celkovo zlepšila. Veď posúďte podľa foto 🙂

    (Obr. 6 - myslím, že na foto pekne vidieť ako mi vyrastajú vlasy celkovo a nie len okolo čela)

    A tak by som rada zhrnula oba výrobky, ktoré som mala možnosť testovať:

    Plantur 21 - nutri-kofeínový elixír:

    + pekná jemná vôňa

    + vlasy ostávajú svieže aj po nanesení

    - pre ženy, ktoré si upravujú vlasy kefou cez fén ako ja, znamená častejšiu úpravu

    Plantur 21 - nutri-kofeínový šampón:

    + jemná krásna vôňa

    + výborná konzistencia

    + vysoká penivosť (nie je potrebné použiť veľké množstvo šampónu)

    + po umytí vlasov sú vlasy príjemné a tento pocit ostáva na nich celý deň

    - po natečení do očí jemné pálenie (nič strašné len kúsok nepríjemné)

    A tak celkovo som s testovanými produktami spokojná a určite pri nich ostávam (minimálne pri šampóne, ktorý naozaj je na moje vlasy ako stvorený). No veľšmi rada by som na koniec článku napísala, že mi vlasy riadne narástli, ale ako som písala vyššie, tak na všetko treba čas a myslím si, že tak je to aj pri týchto produktoch, Zmenu som za mesiac určite zaznamenala a rada pod tento článok napíšem možno o ďalší mesiac/dva ako pokračuje môj rast "stratených" vlasov.

    Ďakujem Modrému koníku za možnosť testovania Plantur 21 a určite ostáva naďalej spoločníkom mojich vlasov 🙂

    (Obr. 7 - a tak sa s Vami lúčim s elixírom, ktorý mi pôsobil na vláskoch aj počas písania tohoto článku)

    Tak babulky ako ste natom vy s vypadavanim vlasov???;) ja už 3tyzden testujem výrobok Plantur21 šampón a Elixír.... Musím povedať že fakt je v tom niečo, vlasy mi tak nevypadavaju a ked ich umyjem, tak sa jednoduchšie rozcesavaju ;) tak zatial som spokojná #test_plantur21

    Ešte to nie je ono ale rozpustené vlasy mám čoraz častejšie. Pokračujem v testovaní výrobkov Plantur 21. Čítam všetky rady a návody pre zdravé vlasy...tie po umývaní nedrhnem iba zabalím do uteráku, nekulmujem, zbytočne nelakujem, papám vitamíny a zdravo sa stravujem. Vlasy sú druhý týždeň čo testujem Plantur21 lesklejšie a na pohľad zdravšie, teda nie suché a lámavé ale naopak. Teším sa na ďalšie výsledky.
    #test_plantur21

    katarinacierna
    Správa bola zmenená    2. jún 2018    

    #test_plantur21
    Odpoveď za ❤
    Keďže je testovanie v plnom prúde,mňa skôr zaujíma ako sa starate vy o svoje vlasy?Ja napríklad vždy vlasom doprajem pred umytí šampónom Veľa veľa vody aby som ich hydratovala....vlasy umyvam zásadne vlažnou vodou(nie moc teplou ani moc studenou)...masku na vlasy používam raz do týždňa...keď sa mi štiepia končeky,dávam hneď zastrihovat🙂Kludne prispejte vašimi tipmi,budem rada za inspiracie;)

    Keď jedno dieťa je v škôlke druhé spinka ;) a ja večer nestiham, tak cez deň si dávam Elixír na vlasy ;) #test_plantur21

    Je toto aj Vaša nočná hodina? Všetko spí a ja môžem tvoriť. Testovanie vlasového prípravku s kofeínom mi tuším dodáva život aj do žíl a nielen do vlasov😂
    #test_plantur21

    lili007
    Správa bola zmenená    24. máj 2018    

    Testovanie PLANTUR 21 pokračuje. Prvé dojmy sú priaznivé, konečne lesk na vlasoch a zvýšenie vitálnosti (rozumej vyzerajú zdravšie a krajšie). Dôležitá je pravidelnosť. A keďže ja testujem zodpovedne, ide predsa o moje vlasy, šampón ide všade kam aj ja...aj do fitness. 💃
    #test_plantur21

    patus21
    Správa bola zmenená    24. máj 2018    

    Tak 4den máne pred sebou s výrobkom Plantur21, myslím že k veľa zmien ešte nedošlo za tak krátky čas..ale aspoň v tom keď umyjem večer vlasy ráno ich rozcesavam, tak to nieje až také hrozné. ;) predtým som si dávala na vlasy veeela kondicionieru aby som ich ráno nemala ako seno ;)))) #test_plantur21

    Taaak baby rýchla otázočka na ráno ;) načo slúži výrobok Plantur21???? Každá správna odpoveď maaa 💕 #test_plantur21

    !!! SÚŤAŽ O ❤ !!!
    Aktuálne testovanie výrobkov PLANTUR 21 ma inšpirovalo zistiť čo ešte možno pre zdravie a rast našich vláskov urobiť.
    Otázka preto znie: aké domáce recepty, druhy jedál či vitamíny Vám na rast vlasov pomohli?
    Každý príspevok získa ❤
    #test_plantur21

    A je to tu! Na toto testovanie som mimoriadne zvedavá. Týka sa koruny krásy každej ženy. Nádielka je bohatá, odhodlanie a očakávania vysoké. Ide sa na to. 😉👍
    #test_plantur21

    #test_plantur21 taaak žienky aj na mňa sa usmialo šťastie a dorazilo ;) teším sa a dúfam že pomôže mojim vlasom a budem aj bez plesiniek ;))))) a ešte aj super vonia, ďakujem idem hneď nato...

    Ráno ako každé iné...No dnes začína testovanie vlasovej kozmetiky Plantur 21...sama neviem čo od toho očakávat,no veľmi sa teším že môžem vyskúšať niečo nové a urobiť tak niečo pre svoje vlasy🙂)
    #test_plantur21

    Ženy, začali vám vypadávať vlasy? A bolo to ešte pred pôrodom alebo po ňom?

    A - pred pôrodom
    B - po pôrode

    Dajte nám vedieť a pošleme vám 4 srdiečka. ☺ A nezabúdajte, že si môžete zachrániť svoje vlasy s Plantur21, ktoré testujeme: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-plantur-21-6rgwvk/

    #test_plantur21

    konik_testuje
    10. máj 2018    Čítané 3428x

    Vaše skúsenosti s Plantur 21

    Stále viac mladých žien sa sťažuje na predčasné vypadávanie vlasov a ich nedostatočný rast. Stres, diéty, jednostranná strava alebo intenzívna športová záťaž môžu mať negatívny vplyv na vlasy. A to nehovoríme o problémoch s vlasmi po pôrode... Veď to určite poznáte.

    Na pomoc však prichádza nutri-kofeínový komplex v podobe prípravkov Plantur 21, ktoré budete môcť s nami otestovať.

    Čo testujeme

    Testovať budete silnú dvojku nutri-kofeínového elixíru a šampónu Plantur 21 po dobu jedného mesiaca, pre čo najlepší efekt.

    Plantur 21 Nutri-kofeínový elixír, 200 ml - tonikum, ktoré slúži ako intenzívna ochrana pred predčasným vypadávaním vlasov. Tento elixír bol špeciálne vyvinutý pre mladé ženy a zaisťuje ochranu pred vyčerpaním energie vo vlasových korienkoch a tým zabraňuje predčasným poruchám rastu vlasov. Elixír by sa mal aplikovať denne a bez oplachovania. Medzi účinné látky tohto malého zázraku patria kofeín, ktorý aktivuje korienky a zlepšuje rast vlasov, biotín, ktorý reguluje rovnováhu energie vo vlasových korienkoch, zinok ako rastový faktor, ďalej vápnik a horčík.

    Plantur 21 Nutri-kofeínový šampón, 250 ml - šampón, ktorý vďaka unikátnej receptúre necháva prenikať silný nutri-kofeínový komplex do vlasových folikulov už pri umývaní. Nutri-kofeínový šampón bol vyvinutý a je vhodný aj na farbené a poškodené vlasy. Obsahuje zvláčňujúce látky, ktoré naprávajú vlasy bez ich zaťaženia. Šampón nepredstavuje pre vlasy žiadnu záťaž, pretože neobsahuje silikóny!

    Rovnako ako Plantur 21 Nutri-kofeínový elixír, obsahuje Plantur 21 Nutri-kofeínový šampón biotín, horčík, vápnik a zinok. Sú dôležité pre zdravý a intenzívny rast vlasov a ich krásu.

    Oba prípravky sa odporúčajú používať denne pre čo najlepší efekt.

    Koho hľadáme

    Hľadáme 10 žien po pôrode, čerstvé mamičky, ktoré trápi vypadávanie vlasov. Alebo ženy, ktoré už potrebujú skutočné riešenie ich problému s vlasmi a nie len posledné marketingové výmysly.

    10 žien, ktoré hľadáme, by mali byť mladé aktívne ženy, ktorým problémy s vlasmi ešte nespôsobil vek, ale hektický životný štýl, prípadne pôrod.

    Ako sa zapojiť

    Zapojíte sa napísaním komentára, v ktorom nám napíšete, ako sú na tom vaše vlasy. Ako vyzerali pred nástupom problémov? Ako vyzerajú teraz a ako sa kvôli nim cítite? Napíšte nám to všetko.

    Čas na zapojenie sa, máte do nedele 13.5.2018 a hneď v pondelok 14. 5. 2018 prebehne výber žien na testovanie. Vybrané ženy budeme kontaktovať internou poštou my.

    Držíme palce!

    konik_testuje

    Ženy, čo vaše vlasy? Ako ste spokojné s ich kvalitou? Vypadávajú? Porozprávajte nám. ☺

    S vlasmi bude súvisieť naše nové testovanie. A to nie s hocijakou značkou, ale s Plantur21, ktorá dokáže zachrániť nejednu korunu krásy. Viac sa o Plantur21 dozviete na: https://www.plantur21.com/sk-sk/

    #test_plantur21