Premôžme stres relaxom a béčkami!

    Rozmaznávajme svoje telo, dožičme si relax, masáže! Pomáhajú eliminovať nervozitu, vnútorný nepokoj, podráždenosť, dodávajú organizmu energiu a podporujú výkonnosť.

    Lepšie zvládnuť situácie, ktoré sú pre nás stresujúce, nám pomôžu aj vitamíny skupiny B. Podporujú tvorbu dôležitých bielkovinových väzieb a pozitívne ovplyvňujú hormonálnu rovnováhu. Nachádzajú sa v pšeničných klíčkoch, orechoch, sóji, banánoch, pivnom droždí, vo vaječnom žĺtku, hovädzom a bravčovom mäse, vnútornostiach, mlieku i mliečnych výrobkoch. Kľúčovú úlohu v telesných systémoch zodpovedných za správnu látkovú premenu, tvorbu energie a znižovanie stresu zohrávajú aj vhodne zvolené prírodné doplnky výživy Jamieson proti stresu. Vitamíny B12, niacín a biotín pozitívne ovplyvňujú optimálnu činnosť nervového systému. Kyselina listová pomáha odstrániť vyčerpanie a únavu a podieľa sa na zdravej duševnej výkonnosti. Cholín a inozitol podporujú vstrebávanie vitamínov radu B a organizmus chránia pred vyčerpaním živín pri zväčšenom vypätí. Obsahuje ich aj antistresová zmes Stressease. Vynikajúcim zdrojom vitamínov skupiny B je tiež prírodný výživový doplnok B-komplex s postupným uvoľňovaním. Vďaka jedinečnému zloženiu tabliet umožňuje dopĺňať si vitamíny B postupne počas 6 až 8 hodín. Jeho výhodou je priebežné vstrebávanie, čo znásobuje jeho účinnosť.

    Človek je súčasťou prírody, a či chce, alebo nechce, podlieha jej zákonitostiam a žije jej rytmom. A práve preto je „korunou tvorstva”, že si to dokáže uvedomiť a svoj život vedome usmerniť. Nedajme sa preto životom unášať, vezmime ho do vlastných rúk!
    #jamieson #vitamin_b