#sutaz ...vo fotoshow #som_tu #jamieson mozete vyhrat aj tento balicek kozmetiky Bubchen 💙💙 Bübchen Telové mlieko 200ml s aktívnou ochranou pokožky ošetruje a regeneruje citlivú detskú pokožku. Ihneď po umytí jej navracia rovnováhu vlhkosti a mastnoty. Obsahuje slnečnicový olej a vitamín E.

    Bübchen Baby olej 200ml - citlivú detskú pokožku obzvlášť jemne očistí a ošetrí pri každej výmene plienok. Poskytne jej ochranu pred vplyvom dráždivých látok zjemní ju a dodá jej potrebnú vlhkosť. Olej sa rýchlo vpíja nezanecháva mastnú vrstvu. Umožňuje pokožke voľne dýchať. Má protizápalový a regeneračný účinok. Obsahuje slnečnicový olej a hodnotný výťažok z harmančeka.

    Baby šampón 200ml - bez mydla s výťažkom z Aloe vera harmančeka a pantenolom je určený najmä pre citlivú vlasovú pokožku. Čistí a umýva veľmi jemne upokojuje podráždenú pokožku a nevyvoláva slzenie.

    Bübchen Baby mydlo - je vhodné na každodenné čistenie citlivej pleti. Jemná emulzná mydlová pena zabezpečuje šetrné čistenie bez poškodenia prirodzenej kyslej ochrannej vrstvy pokožky. Zanecháva pleť jemnú a dodáva jej vlhkosť. Má upokojujúci účinok.
    #bubchen