#tip_na_darcek Tento mesiac za akciovú cenu 33,15 €
    http://www.pharmshop.sk/microlife-nc-150-celovy...
    Jednoduché a rýchle meranie
    Digitálny bezdotykový teplomer Microlife NC 150 je kvalitný výrobok, ktorý využíva najnovšie technológie a bol testovaný podľa medzinárodných noriem. Jeho použitie je bezpečné, hygienické, rýchle a presné. Vďaka jedinečnej technológii ponúka pri každom meraní stabilný údaj neovplyvnený okolitou teplotou. Pri každom zapnutí sa teplomer sám otestuje a tým zaručí presnosť merania. Tento digitálny teplomer značky Microlife je určený na pravidelné meranie a sledovanie teploty ľudského tela.

    Meranie za niekoľko sekúnd
    Inovačná technológia infračerveného žiarenia umožňuje meranie teploty ľudského tela bez dotýkania sa pokožky. To zaručuje bezpečné a hygienické meranie počas niekoľkých sekúnd.

    Multifunkčné použitie
    Digitálny bezdotykový teplomer Microlife NC 150 ponúka široký rozsah meraných teplôt od 0 do 100°C. Prístroj možno použiť na meranie ľudskej teploty na čele, ale aj na meranie povrchovej teploty mlieka v detskej fľaši, vody na kúpanie alebo na meranie teploty okolia.

    Alarm horúčky
    Ak teplota prekročí hranicu 37,5°C, teplomer 10-krát pípne a displej získa červené podsvietenie. Tým ste okamžite upozornení na horúčku.

    Presný a spoľahlivý
    Teplomer Microlife disponuje jedinečnou konštrukciou zostavy sondy s pokročilým infračerveným snímačom, čo zaručuje presnosť a spoľahlivosť každého merania.

    Šetrný a ľahko použiteľný
    Použitie teplomeru je jednoduché vďaka ergonomickej konštrukcii. Veľkou výhodou je možnosť použiť teplomer aj u spiaceho dieťaťa.

    Pamäť teplomera
    Digitálny teplomer Microlife je vybavený pamäťou. Užívateľ môže vyvolať 30 posledných meraní a sledovať odchýlky teploty.

    Bezpečný a hygienický
    Vďaka tomu, že teplomer nemusí byť v kontakte s pokožkou, je jeho použitie úplne hygienické. Už sa nemusíte strachovať, že dieťa teplomer rozbije alebo prehltne ortuť.
    #microlife #jamieson #e_shop #akcia