katarinka289
27. sep 2020
81 

❤️Test Baby Dove❤️

Pred 2 týždňami nám bolo dopriate vyskúšať dva výrobky pre detskú pokožku, špeciálne vhodné pre deti so sklonom k ekzému. Takéto sklony má od cca 1. roka moja mladšia dcéra. Tak sme sa veľmi potešili, keď sme dostali od Modrého koníka túto možnosť. Moja dcéra už má 5,5 roka, ale tento umývací gél a hydratačný krém sú vhodné pre deti už od narodenia.

Hneď po rozbalení putovali do kúpeľne a tešili sme sa na večerné kúpanie. 🙂🛀 Oceňujem balenie s pumpičkou. Cak-cak a už pení. A naozaj pekne pení. Na moju 5,5 ročnú, 120 cemtimetrovú dcéru stačia dve stlačenia. Gél je neparfumovaný, ani raz sa nesťažovala, že by štípal na pokožke, poštípanej od komárov a poškriabanej. 

Keďže je gél 2v1, aj šampón na vlasy aj na telo, skúsili sme. V tomto smere nie je ničím výnimočný. Na dlhé vlasy sme už, ako aj u ostatných šampónov, museli použiť kondicionér, inak boli vlasy tvrdé. To možno závisí aj od typu vlasov a tie majú obe moje dcéry skôr suché. Opäť je výhodou, že neštípe, keď sa dostane do očí. Super je to, že sa osprchuje od hlavy po päty na jednu šupu. 😁👍 Neexistuje také niečo aj pre dospelých? Brala by som.

Po kúpaní nasledoval denný rituál krémovania. Krém má krémovú hustejšiu konzistenciu, nie je riedky ako mlieko, no stačí trochu rozotrieť v dlaniach a natrela som ju celú. Krém má u nás úspech, po prvom použití sa dcéra prestala škrabať a viditeľne jej ubudli suché ložiská. Nellka sa síce sťažuje, že smrdí (nesmrdí, len je neparfumovaný), no ja ho pripisujem na nákupný zoznam. 😍

Ďakujeme ešte raz za možnosť spoznať niečo, čo sme ešte nepoznali. 🙂 Odporúčam vyskúšať!👍

#test_babydove3 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli