katarinkapetko
13. apr 2022
36 

BEBA COMFORT HM-O

Prajem ti krásny deň maminka 👩🏼‍🍼.Ešte pred tým než sa rozpíšem ohľadom skúseností, chcela by som sa poďakovať Modrému koníku za príležitosť testovať toto chutné mliečko. Keď som dostala správu od @konik_testuje bola som veľmi milo prekvapená a potešená, že sme boli vybraní. 

Hneď ako sa Damián narodil, som dostala antibiotiká a kortikoidy, nebolo možné kojiť musela som prejsť na UM. Obvodnou doktorkou nám bola odporučená Beba HA. Mliečko nám chutilo no po pol roku sme hľadali nové mliečko kSkupiny a fóratoré už nebude hypoalergénne. Skúsili sme vďaka modrému koníku BEBA COMFORT HM-0💎.
Mlieko je parádne, má výbornú chuť, veľmi sa nám obom pozdáva. Malinký sa vždy rozplače keď už vypije svoju dávku, veľmi mu chutí.

Som veľmi rada, že sme ho mohli otestovať a nájsť to asi najchutnejšie mliečko za prijateľnú sumu. Kým sme nemali BEBA COMFORT HM-0 🍼tak sme kvapkali živé probiotiká do každej dávky. Teraz už to nieje potrebné pretože toto mliečko ich má dostatok. Mala som obavy či začať testovanie na noc, ale boli zbytočné. Damián po mliečku krásne spal celú noc, žiadne bolenie bruška ani plakanie, takisto žiadna zápcha alebo opačne. 

Čo sa týka konzistencie mliečka krásne sa rozpúšťa, ľahko rozmieša a má krásnu krémovú farbu. Ešte som zabudla spomenúť má príjemnú arómu.

#test_beba2 #recenzia 

#recenzia_beba

Začni písať komentár...

Odošli