klauriss
1. júl 2019
548 

Podložka Lalalu, pre vaše deti a zábavu

Zase sa na mňa usmialo šťastie a vďaka portálu Modrý koník som mala možnosť testovať spolu s mojou ročnou dcérkou Charlotte,  detskú podložku na hranie Lalalu Premium. Pozrite sa, ako prebiehalo naše testovanie.

Poďme si o nej najskôr niečo v skratke povedať. Certifikovaná podložka Lalalu z rady Premium (šírka 185 , dĺžka 140 , hrúbka 1,2cm) je vyrobená z vysokokvalitného PVC materiálu, čo bolo aj cítiť hneď, ako sme ju doma rozbalili. Musela som ju poutierať mojím obľúbeným čistiacim prostriedkom a bolo po zápachu. Je obojstranná, mäkká, izoluje a tlmí nárazy. Ďalšia perfektná vlastnosť tejto podložky, čo každá mamička ocení, je vodoodolnosť a  nekrčivý materiál. Dokonca má aj hladko zakončené hrany s guľatými rohmi pre vyššiu bezpečnosť.         

                                               

S Loty sme sa veľmi tešili na toto testovanie, obzvlášť ona, lebo má veľmi rada nové veci a vie si ich aj patrične užiť. Nestihla som ju poriadne ani rozložiť a už na nej ležala a skúmala, o čo ide. Hviezdičky a štruktúra ju hneď zaujali. Oba motívy obojstrannej podložky sú nadčasové a jednoznačne sa hodia do ktorejkoľvek izby vďaka neutrálnej farbe.                                                      

Len pár dní sme mali túto položku doma a Charlotte na nej zaspala. Zvyčajne spáva cez deň v kočíku, ale ako sa nej hrala, nejako sa zázračne unavila a zaspala. Nečudujem sa jej. Je fakt mäkkučká a príjemná na dotyk. A veru sa jej tam aj muselo dobre spať, keď spala dve hodiny (zvyčajne spí len hodinu). To, aká mäkká a pohodlná podložka je, som si vyskúšala aj ja. V jeden slnečný deň som sa rozhodla, že si na nej zacvičím. Ľahla som si na ňu a... ostala som ležať. Tak sa na nej dobre ležalo, že sa mi nechcelo vstať, a nie to ešte cvičiť.                                                                                                                                                                    

"Lalalu" sme vyvetrali aj vonku. Bolo teplo a tak som malej napustila trochu vody do lavóra na osvieženie. Jasné, že sa z nej tak tešila a bláznila sa, že celú vodu vyšpliechala  von. A preto som veľmi ocenila, že je podložka vodoodolná. Dokonca som ju ťahala aj po štrku a nič sa jej nestalo. Ani škrabanec. No poviem vám, je dosť ťažká a keď som ju chcela zobrať von, musela som ju zrolovať ako koberec, keďže sa nedá inak poskladať. Je to síce nekrčivý materiál, ale podľa môjho názoru  je vhodná skôr len do interiéru.  Neviem si predstaviť, že by som ju brala na výlet, piknik alebo hocikam mimo domu. 

   

Na podložke sme si užili veľa zábavy, jedla a stále vyzerá ako nová. Charlotte si na ňu veľakrát išla sama sadnúť a dokonca si tam nosila aj hračky. V kľude som si mohla pozrieť telenovelu s pocitom, že moje dieťa sa hrá aspoň chvíľu na bezpečnej, pohodlnej podložke a ja mám chvíľku pre seba.

Deti potrebujú priestor na pohodlné, bezpečné hranie a zároveň rozvíjať vnímanie. S touto podložkou vytvoriť takýto priestor nie je vôbec náročné a môžete to urobiť v podstate kdekoľvek. Možno sa bude niekomu zdať suma 129 eur vysoká, ale za komfort a bezpečie vášho dieťaťa nie je žiadna suma privysoká. Je mi úplne jasné, že mnoho z nás by si ju nemohlo z materskej "dovolenky" dovoliť, no cena je priamo úmerná vysokej kvalite, vlastnostiam a materiálu tejto podložky.       

                                                                                                                                                                  Ak by ste mali dostatok peňazí a neriešili by ste ceny, investovali by ste do tejto podložky ?            

#test_lalalu   #recenzia

Odpoved na tvoju otazku je NIE. 130€ za kus plastovej podlozky by som vedela investovat omnoho kvalitnejsie aj napriek tomu, ze by som bola maly Trump.

1. júl 2019

Začni písať komentár...

Odošli