lauri00
    8. júl 2019    Čítané 276x

    Otestovali sme podložku Lalalu

    Každé testovanie poteší, ale toto mi padlo viac než vhod, keďže som sa už pár dní rozhodovala o osude koberca v Larkinej izbe, ktorý bol po troch cikacích nehodách súci tak ku kontajneru. Mali sme ho asi týždeň, čiže cca každý druhý deň som ho prala a po týchto čistiacich akciách už veru nevyzeral na "svoj vek", ale skôr ako zdedený po troch deťoch. 😅

    A voilà, podložka Lalalu. Prišla práve vhod. Tak veľmi som dúfala, že budem môcť napísať pozitívnu recenziu, aj keď som bola mierne znechutená z predošlého "veľmi ľahko udržiavateľného" prateľného koberca. A tak sme vybalili zrolovanú starostlivo zabelenú podložku do izby a prvé, čo ma prekvapilo, bol mierny zápach. Podložka je z PVC, takže je to pochopiteľné, ale popravde som to nečakala. Mne osobne to síce skôr voňalo, ale musím uznať, že do detskej sa to veľmi nehodí. Napokon to po jedom dni v rozloženom stave úplne prešlo. 

    Skvele zapasovala Lare do izbyčky. Je obojstranná, z oboch strán velmi pekná  v neutrálnej sivo-bielej kombinácií. Super sa hodí či už do chlapčenskej, alebo dievčenskej izby. Myslím, že aj pri menších detičkách, pri ktorých používame podložku najmä v obývačke, by bola aj tam pekným doplnkom. Dizajn nie je určite to najdôležitejšie, ale keď sa spojí užitočné s pekným, nie je tomu čo vytknúť.

    Na Larinej narodeninovej oslave vyskúšala podložku celá rodina a všetci si pochvaľovali. Je mäkkučká, dostatočne hrubá, príjemná aj na ležanie, sedenie pri hraní. Počas testovania sa nám na nej podarilo s malou aj zaspať, je skutočne pohodlná. Máme v izbe aj šmýkačku a slúži nám zároveň na brzdenie nárazu.

    Udržiavanie je veľmi jednoduché, pri upratovaní ju povysávam a umyjem súčasne s podlahou. Keď sa niekde zašpiní, stačí ju len utrieť vlhkou handričkou. Jednoduchšie udržiavanie si ani neviem predstaviť.

    Od kúpy môže odradiť určite cena, ktorá je necelych 130 eur. Keby som nemala možnosť testovať, s najväčšou pravdepodobnosťou by som ju nekúpila. Po tomto testovaní by som ju ale určite kúpila zas a dokonca aj môj muž, ktorý dokáže ofrflať asi všetko, čo si viete predstaviť, povedal, že je super. 😀 Je to dlhodobá investícia, ktorá stojí za to. 😊 

    slavuska237
    7. júl 2019    Čítané 356x

    Princezná na hrášku

    Princezná na hrášku. 

    Teraz premýšľam, či ňou v mojom článku budem ja alebo tá moja malá, vytúžená jediná. Alebo žeby niekto tretí?

    Je mnoho rozprávok, ktoré už do bodky poznáme ako skončia. Dnešná moderná doba ponúka ale aj pýta viac. Som trojnásobná mamina. Viem, nie som jediná... 🙂 No ruku na srdce, čo vám, ako matkám viacerých detí, chýba najviac?  Mne osobne spánok. Teraz sa niektoré vrátite na úvod článku, prípadne lovíte v pamäti, čím som vás posledné dni spamovala. Nie, netestovali sme Dormeo matrace, ani Materaso a ani iné, ktoré neviem, ako sa volajú. My sme vám testovali podložku na hranie. Tak, teraz môže polovica pokojne odísť ,lebo recept na kvalitný spánok tu nenájdete.

    Neverím na osud, ani vesmír, ani karmu, ani.. ani. V tejto chvíli krížik v pravom rohu stláča ďalšia časť vás...

    A tak sa už pokojne môžem venovať svojmu malému stádočku, ktoré naozaj recenzia zaujíma. Je mi jasné, že ste si ju už možno od niekoho prečítali. Buďme však reálne, sto ľudí, sto chutí. 

    Na čo som sem ťahala tú karmu... ? Aha, vykojený mozog tešiaci sa na jeden reklamný spot spánku už trocha absentuje. Chcela som povedať, že verím na štastie. Také to malé, milé, veselé, ktoré vás občas navštívi v nejakej pekelnej situácii. 

    Po dvoch chlapcoch sa do našej rodiny priláskovala princezná. Myslela som si, že tretie dieťa už nič nemôže potrebovať a všetko už máme. Teraz ma obklopuje kopec nezmyselných a nepotrebných vecí len pre to, že sú RUŽOVÉ! 

    Test podložky bolo práve to naše malé šťastie v pekelnej situácii. Naša drobuľa sa začala pokúšať o pohyb. Avšak penové puzzle bol akurát tak dobrý animátor. "Rozober ho na čo najmenšie kúsky, niečo pri tom aj zjedz a zvyšok ideálne ukry, hoci aj do wc! (Ver mi, neponorí sa to. Skúšal som to!)"


    Asi takto musel znieť slogan v jej hlavičke. Keď som spomenula manželovi, že chcem podložku na hranie, týždeň sme sa nerozprávali. Niežeby sme sa pohádali. Poukladal mi všetky zbytočnosti, ktoré sme dcérke nakúpili, pekne na seba, a tak sme sa nejaké dva týždne nevideli.  


    Bola to pekelná situácia. 
    A tak prišlo to šťastie.


    Keď som mu to povedala, prvé, čo sa ma opýtal, koľko stála. Neveril mi, že som ju vyhrala. Bolo to až príliš podozrivé. Na margo tejto otázky som si sumu vygooglila, a tak sme sa smiali dvaja. Budem úprimná, nikdy by som ju za túto sumu nekúpila. Avšak po skúsenosti s ňou by som zas určite neváhala a šla by som do tejto značky s prijateľnejšou sumou.

    Druhá vec, ktorá ma zarazila, bola váha. Keď podložka prišla, prostredný syn je vášnivý preberač zásielok. Keď ho s ňou začalo metať, myslela som, že si robí srandu. Keď som ju od neho prebrala ja, tiež som sa neveriacky uistila, či je to isto môj balík.

    A tak prišiel tretí malý čierny bod. Vôňa gumy. Aj keď, niektoré tehotné by to možno ocenili. Ako napríklad ja, milujem vôňu benzínu. Podložka si preto prvú noc užila na teraske. O to vzácnejšie bolo nové ráno, keď si krpec myslel, že znova niečo prišlo.

    Od tejto chvíle už budem fakt len chváliť. 

    Pre nás bol naozaj kľúčový ten druhý deň. 

    Veľmi pozitívne hodnotím vzhľad. Kombinácia sivej a bielej je naozaj nadčasová, neutrálna a dobrá. V mnohých smeroch. Ja som si vysnívala, ako sa bude vynímať v novej izbičke našej princeznej, ako k nej budú pasovať little dutch hračky a doplnky. Potom som sa prebrala a došlo mi, že izba ešte nie je dokončená a LD hračky ešte doma tiež žiadne nemáme. 

    Čistenie. Ďalší bod plus. Skúšala som vysávať, skúšala som zametať malou metličkou a tiež som ju skúšala pekne krásne osprchovať hadicou, ale aj šetrne prejsť handričkou na všetky povrchy, rovná sa – vlhčená utierka. Nečistota ide dole úplne v pohode.  

    Ako môžete sami vidieť, grcka sa dá utrieť aj prštekom.

    Boli sme s ňou aj vonku. Páčilo sa nám, že sa do nej nezatláčali kamienky ako u iných podložiek, nerovná plocha nebola vôbec citeľná. Nevýhodou je to prenášanie. Fakt som ju chcela vziať aj na Domašu. Ale sakra, dosť som divná s troma deťmi sama, kočík, deka, stan, tristo kolies a krémov, plus chladnička na dobroty a lahôdky v podprsenke. Fakt som ju nezvládla vziať. Tak sme ju prevetrali iba u nás. Po použití vonku sme ju len opláchli vodou a frčali ďalej.

    Čo sa týka pohodlia pri hraní, tak to ti je nezrovnateľné s kobercom, inou podložkou či slávnym penovým puzzle. Ja som mala miestami pocit, že tých drobcov práve tá podložka udrží pri hre. 

    A to pohodlie som si skúsila aj ja. Keď som sa tu pýtala, čo na pudingový zadok a brucho, odporúčali ste mi plank. Ďakujem vám kobylky, skoro ste ma tým zabili. Ale predsa tá skúška stála za to. Po niekoľkých pokusoch  so smiechom v ušiach som vydržala už aj 50 sec. Na reklamu do topshopu to nebude, ale za to muž bol na dobrú komédiu.  

    Tuším som sa naučila aj lietať 🙂 Moja dcéra sa ku mne zjavne nepriznáva 🙂 

    A teraz prichádzame k tomu, prečo sa článok volá princezná na hrášku. Úplne neplánovane mi na nej zaspala princezná uprostred hry, uprostred hračiek. Normálne sa tam vyspala ako bežne naobed spí. Bol horúci deň a aj tu som ostala prekvapená, že nebola spotená ,keď vstala. Vlastne som to mala dva v jednom. Keď vstala, rovno sa začala hrať.

    Ako čerešničku na torte vám poviem, že poznám ešte jednu "princeznú na hrášku". Môjmu mužovi nie je vôbec ľahké sa zavďačiť. Stále niečo šomre. Čo sa týka spánku, cíti každé zrnko piesku, ktoré sa nám občas ocitne v posteli. Čo sa týka nových vecí a najmä vecí, ktoré nechcel ani len vidieť, je veľmi skepticky. No ako sa hovorí, prišiel na psa mráz. Raz, po tom jednom z mnohých večerov, keď uspávaš deti dlhšie ako je doba ich spánku, tam zaspal. Keď vstal a mal kadekde otlačené hračky, povedal mi len toľko. "Konečne si aj niečo užitočné kúpila!" 


    Dodnes mi neverí, že som ju vyhrala ako testovanie. Osobne túto podložku vrelo odporúčam a úprimne verím, že vám moja recenzia aspoň v niečom pomohla. Predsa len, stalo ma dosť námahy ju dať dokopy popri tom, čo všetko dokážu i nedokážu tri (a pol-muž) deti spraviť, keď sa mamka nepozerá.

    calin
    7. júl 2019    Čítané 1379x
    Image title

    ⭐ Kde bolo, tam bolo Lalalu ⭐

    Čakalo nás prekvapenie. Zrolovaná hviezdičková oáza. Predstavujeme vám nášho nového pomocníka - podložku Lalalu Premium ⭐⭐⭐⭐

    Paradná je, kedže inklinujem k farbám Zeme - šedá v tejto palete nesmie chýbať. Človeka tieto farby nikdy neomrzia, pretože aj my sme ich súčasťou. Nejedná sa o návrat do domčeka v prérii, ale pre mňa sú tie farby ako balzám na dušu. Hrejú a zároveň upokojujú. Viacmenej novodobý fenomén minimalizmus.

    Ale späť k vlastnostiam podložky. 

    Jej mäkkosť, to je ten najdôležitejší faktor. Vďaka tomu necítite žiaden stavec svojho tela. Pokiaľ teda patríte k aktivným a sem tam sa vás zmocní chuť zacvičiť si, nepotrebujete extra fitnes podložku. 

    I keď nám Karoli neutečie, ale vďaka jej rozmerom ju stále nájdeme na podložke (rozmer 185 x 140 x 1,2 cm). Môže sa točiť a nestratí sa v tej záplave hviezd. Teda dokáže  nahradiť koberec - čo ocenia hlavne alergici (hypoalergénneho PVC). 

    Pohodlná - pre všetky vekové kategórie, keďže deti u nás okamžite zvolili hru na zemi - a teda na podložke Lalalu. Zvlášť, keď nemáme podlahové kúrenie.

    Údržba - len pretriem vlhčeným obrúskom a dezinfekciou. 

    Jediná vec, ktorá sa dá vytknúť, je jej cena. 

    Veľmi pekne ďakujeme, že sme boli súčasťou testovania ⭐⭐⭐⭐

    #test_lalalu #recenzia

    louisviffon
    5. júl 2019    Čítané 450x

    Sivé (modré) z neba 😍

         Prečo modré z neba? Lebo táto podložka k nám spadla asi priamo z nebies. 🙏🏻 Prišla v pravý čas.

         Keďže máme doma malého poloplaza, nastal čas, aby sme uvažovali o nejakej vhodnej podložke, dieťa sa krúti dookola ako hodinky, pretáča sa jedna radosť a nechať ju len tak na posteli už nebolo najbezpečnejšie. Ja, znamenie váhy, som veľmi dlho hľadala vhodnú položku pre malú. Hľadala som inšpirácie najmä tu na MK, ale aj inde. A keďže žiadna mi nepasoval. Či už vzhľadovo, veľkostne, cenovo, atď... Až na mňa vyskočilo testovanie tejto úžasnej Lalalu podložky. Zapojila som sa, veď kto nehrá - nevyhrá. A usmialo sa na nás šťastie. Stali sme sa testovateľmi podložky. 🙏🏻

         Vopred som si doma vyhľadala podložku na stránke lalalukids.sk, aby som vedela, čo k nám zavíta, aby som nebola sklamaná, keď budem rozbaľovať balík. 😁 Čítala som popisy produktu - rozmery 185 x 140 x 1,2cm, čoooo? Neverím, že niečo také veľké k nám naozaj príde. 😁 Myslela som, že nám pošlú nejakú zmenšeninu. 🤦🏻‍♀️ Farby sa mi veľmi páčili, sivobiela kombinácia je univerzálna a hodí sa podľa mňa do každej miestnosti. ☺️ Milujem sivú a bielu ♥️ Takže táto podložka bola láska na prvý pohľad. 😍

         Prišiel deň D, podložka je doma. 👍🏻 Krabica bola obrovská a ťažká. Pri vybaľovaní som sa riadne zapotila. Prišla zrolovaná, čakala som, že sa bude dať podložka poskladať na menšie “čosi”. 😁 Pri vybaľovaní ma prekvapil gumený zápach. Tak teda skončila na noc vonku, aby sa vyvetrala. Ale nedalo mi, nevyskúšať, ako sa na nej bude páčiť malej testovateľke. 

         Tadáááááa..... prvýkrát na podložke a hneď točky otočky. 😁

        Podložka je naozaj veľmi mäkká a príjemná. Takže aj takto malé detičky si na nej vôbec neublížia, ak im ešte sem-tam padne hlávka na zem. Moja vkuse kope nohami a myslím, že ju to ani nebolí (zatiaľ sa nesťažovala) 😁

         Jej povrch je nesavý, čo je ďalšie veľké plus. Keďže malá ešte vracká a slinky jej nonstop tečú z úst. Takže sa nemusím báť, že to tam vpije a ostane smrdieť. Jednoducho to len zotriem vlhčenou utierkou a môže sa ďalej hrať. Už nemusím dávať pozor, či má pod sebou bavlnenú plienku. 

         Ďalšie plus je jej dizajn. Krásna obojstranná potlač. Raz ju máme otočenú na hviezdičkách a raz na geometrickom vzore. Čiže 2 podložky v 1. 👍🏻

         Tak, zhrniem tu stručne všetky mnou spozorované výhody i nevýhody: 

         👍🏻Pri tejto podložke už nemusím striehnuť či má maličká plienku pod sebou, keď slintá alebo vracká. Ľahko ju utriem s vlhčenou utierkou.
         👍🏻 Podložka si stále drží svoj tvar - podarilo sa mi na ňu vyložiť ťažkú podnožku a mať na nej vyložené nohy. Kým som sa spamätala, tak na podložke boli 4 vytlačené diery. Našťastie sa rýchlo vrátila do pôvodného tvaru a žiadne diery neostali. 
         👍🏻 Odolá aj ostrým detským nechtíkom. Malá po nej škriabe ako kocúr a zatiaľ žiadna trhlinka. 
          👍🏻 Náhrada namiesto koberca. Máme ju rozloženú v izbe, kde sa po nej denno denne chodí a vôbec jej to neuberá na kráse. 
          👍🏻 Veľmi pekne vyzerá. Každý, kto k nám zavítal, tak ju chválil ️
          👍🏻 Veľmi ľahko sa udržiava. Povysávam, prejdem s parným čističom a môžme sa ďalej hrať.
          👎🏻 Je dosť ťažká na presun. 
          👎🏻 Hračky sa na nej šmýkajú. Sem tam sa malej aj rúčky pošmyknú.

        ♥️ Šťastná mama = šťastné dieťa ♥️

    U nás je táto podložka využívaná na 220%. Sme veľmi vďační, že sa práve na nás usmialo šťastie. 🙏🏻  Týmto sa chcem veľmi pekne poďakovať celému tímu MK, za túto podložku. Ďakujeme 😘

         Konečne si môžem len tak sedieť s vyloženými nohami a nebáť sa, či mi malá nespadne z gauča alebo postele. 🙏🏻 Jeeeeeej

    linsss
    4. júl 2019    Čítané 365x

    Bye bye penové puzzle, JA sa hrám na podložke LALALU

    Poznáte to, dieťa každým dňom rýchlejšie a rýchlejšie rastie, rozvíja svoje zmysly a začína čoraz viac objavovať svet okolo seba.

    Takýto objavovateľ je už aj môj 9-mesačný syn Markus, a preto som sa rozhodla zapojiť do testovania hracej podložky LALALU.

    Keďže Markus je alergik, potešila ma možnosť otestovať tak kvalitnú podložku, ktorá je vyrobená z vysokokvalitného, zdravotne nezávadného PVC materiálu , ktorý je dokonca aj hypoalergénny.

    Hneď prvý deň testovania, keď nám ráno kuriér priniesol podložku, sme s veľkým očakávaním a zvedavosťou podložku spoločne rozbalili. Obávala som sa toho, či aj naživo bude taká krásna ako na obrázku. Veď predsa ste sa určite už stretli s tým, že ak ste niečo objednávali, na obrázku to bolo perfektné, a keď ste to doma rozbalili, nastalo veľké sklamanie.

    Podložka síce krásna bola, ale aj tak nastalo malé sklamanie. Po rozbalení príliš zapáchala. Ten zápach ani nebol od novoty, ale skôr by som to opísala ako obyčajná guma. Čiže prvý deň sme sa na nej ani moc nevyhrali, nechali sme ju len tak vyvetrať. Našťastie zápach rýchlo pomizol. A tak sme sa mohli pustiť konečne do testovania.

    Kým sme nemali túto podložku, malý sa hrával na klasických penových puzzle. NO už dlhšiu dobu som premýšľala, že ich vyhodím a zaobstarám mu nejakú podložku  vcelku.

    Kým puzzle mali slúžiť ako podložka, tak slúžili skôr na vytváranie neporiadku, pretože malý prišiel na to, ako ich rozpájať. A tak našu hru vždy prerušovalo opätovné skladanie puzzle.

    Lalalu je v tomto super, že je vcelku, a tak nemám obavy, že malý sa mi bude hrať na studenej podlahe.

    Podložka je síce dosť ťažká a jej rozmery sú 185x140 a hrúbka 1,2 cm, no nerobilo mi problém ju zrolovať a preniesť vždy tam, kde som to v rámci domu potrebovala. Ja osobne by som ju von do záhrady nevynášala a ani sme ju nemali. Nie preto, že by som nechcela, ale prišlo mi to nepraktické .

    To je jej druhé mínus po jej zápachu, že sa nedá pekne poskladať ako iné podložky. Zaberá fakt dosť veľa miesta.

    Výhodou je určite jej mäkkosť, pamäťová pená a zaoblené hrany. Takže malý sa fakt hrá na vodoodolnej, mäkkej a tvarovo stabilnej podložke, keďže je nekrčivá.

    Ako som v mojich príspevkoch spomínala, za tak krátky čas sme ju nestihli extra zašpiniť, ale vždy vezmem obyčajnú handričku, nejaký prostriedok na čistenie nastriekam a podložku len vyutieram. Ale som veľmi zvedavá, ako sa to bude čistiť pri vačšom zašpinení, keďže podložka nie je úplné hladká, ale má v sebe také mriežky.

    A to, že podložka je dizajnovo perfektná a obojstranná,  je už len jej čerešnička na torte,  ale samorejme závisí to aj od vkusu mamičky.

    Úplne posledné by som asi spomenula jej cenu. Tá je fakt vysoká - 129 €. Za takú cenu si ju asi nie každý môže dovoliť a myslím, že aj to bude dôvod, prečo si ju vačšina mamičiek nezákupi.

    Ďakujeme Modrému koníku za možnosť testovať a snáď ešte niekedy nabudúce.

    S podzravom Linda a Markus 🙂

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    3. júl 2019    Čítané 393x

    Ako sa L. na bruško otáčať naučila alebo test podložky Lalalu

    Každé dieťa je iné. To je asi mantra, ktorú si hovorí každá jedna matka, keď začne svoje potomstvo porovnávať s tým susedovie. Jedno chodí v deviatich mesiacoch, iné si dá načas a začne v roku a pol. Jedno po nociach žúruje s mamou, iné spí a ani parný valec by ho nezobudil. 

    Je celkom zaujímavé, že aj dve deti rovnakých rodičov môžu byť také odlišné. Každý deň nachádzam veci, v ktorých sú tie moje dievky iné. Nie len že sa na seba vôbec nepodobajú, ale majú odlišný temperament, iné pohybové zručnosti, iný režim. Majú však dve veci spoločné, pri ktorých si hovorím, NAŠŤASTIE! 🙂 

    Jednou je pokojný nočný spánok. M. začala spinkať celú noc ako zhruba päťmesačná, L. to “dala” ešte skôr a už asi dva týždne si potiahne noc bez mliečka. Čo vám budem hovoriť, vyspatá mama je spokojná mama. 

    A tou druhou je slabosť pre hrazdičky. L. si pod ňou poležká pokojne aj polhodinku, pohrá sa s hračkami, pokecá so sloníkom, pochytá krúžky a usmieva sa na celý svet. Hrazdička teda s nami cestuje kamkoľvek ideme. A keďže máme takú drevenú záležitosť z IKEA, potrebujeme pod ňu vhodnú podložku.

    Zo začiatku som ju podkladala dekou na hranie, ktorú mám ešte po M. Avšak malo to dve nevýhody. Prvou je, že ako sa začala L. aktívne mrviť, má ju pod sebou neustále pokrčenú. A tou druhou je fakt, že ju veľmi často nechávam vyzlečenú (jednak kvôli teplu a aj zo strachu z návratu dermatitídy, ktorú si priniesla z pôrodnice). Zo začiatku stačilo podložiť pod ňu nepremokavú podložku, ale to už neplatí, lebo tá skončí pokojne aj meter od nej 🙂 

    Preto keď som videla výzvu na testovanie veľkej, mäkkej a ešte aj peknej podložky, neváhala som sa zapojiť, keďže to bolo niečo, po čom som v tom momente začala pokukovať. 

    Ono totiž penové puzzle sú fajn. Zdedili sme ich, ako mnoho iných vecí, po sestrinych deťoch (čo je úžasná pomoc, ako iste viete). Avšak keď M. mala asi 10 mesiacov, odložila som ich do skrine - denné skladanie a rozkladanie ma prestalo baviť a presunuli sme sa na podlahu.

    Pri L. to bola ešte väčšia výzva. Ona ich, samozrejme, ešte nerozoberá a celkom príjemne si na nich hovela, avšak dvojročný terminátor im nedá chvíľu pokoj :D A tak to dopadne tak, že ja  ich poskladám, urobím si kávu, a môžem skladať odznovu.

    No, a teraz už nemusím 🙂

    Odkedy sa L. narodila, snaží sa mi M. dokázať, že zvládne všetky veci, čo aj novorodenec. Už sa vopchala do vajíčka, vibračné kresielko využíva tak o 400% viac, ako L., užíva si nosenie na rukách a najradšej by celý deň pila mliečko ako bábo. No, keby tak ešte nerobila zlobu, ako bábo a nedurdila sa aj preto, že na ňu pozriem, bolo by to super :D

    Predpokladala som, že túto podložku stihne rovnaký osud a nemýlila som sa. Urobila si z nej novú základňu a ja ledva nájdem kúsok miesta, kam dám hrazdičku, aby ju mohla “okupovať” aj L. 🙂

    Mimoriadne rada po nej skáče, oblieva ju vodou, robí na nej hrady z piesku, varí na nej polievku z písmeniek a vyrába postieľky pre bábiky. 

    L. sa počas testovania začala pretáčať na bruško a v tomto čase som veľmi ocenila mäkkosť podložky. Niekedy ju, ako to už zvykne byť, na polceste hodilo naspäť a aspoň si neudrela hlávku. Rovnako sa neudrie, keď sa naťahuje za hračkou a zvalí ju na chrbátik, keďže hlávku ešte nevie “ubrzdiť”. Napriek veľkosti podložky ju po pár minútach musím opäť dať naspäť, lebo sa už točí dokola a začala sa aj plaziť. Hoci sa mi na začiatku zdala riadne veľká, začínam mať pocit, že o chvíľku budem ešte nejaký ten meter štvorcový prikupovať 🙂 Trošku sa ponáhľa toto dieťa, M. sa z miesta nepohla, kým nemala polroka.

    Ako som písala vyššie, L. pomerne veľa času trávi bez plienky, aby sa jej tieto citlivé partie dostatočne vetrali. Keď som podložku vybalila zo škatule, “ovalil” ma celkom výrazný nepríjemný puch. Preto som ju prvú noc nechala vetrať na terase a potom poriadne vydrhla saponátom,  dettolom a ešte čistou vodou, aby som ju tam mohla položiť len tak navoľno. A ak sa stane nehoda, postup opakujem. 

    Povrch podložky nie je hladký, má vrúbky, avšak dá sa celkom dobre vyčistiť. Akurát tie bodky v strede každého kosoštvorca treba čistiť intenzívnejšie, keďže v nich má špina najväčšiu tendenciu zostať. Dnes som odtiaľ, napríklad, dolovala prvý tekvicový príkrm, a chcelo to trochu snahy, aby bola pekne čistá. 

    Je veľmi príjemná na dotyk, mäkká, takže sa na nej pohodlne leží aj dospelákovi (toto testujem často, keďže L. má v polohe na brušku veľmi rada spoločnosť). Avšak toto pohodlie si vybralo svoju daň v podobe váhy a objemu po zložení. Vlastne ani neviem, či sa dá hovoriť o skladaní, keďže sa dá v podstate iba zrolovať ako koberec. 

    Pôvodne som si predstavovala, že ju budeme so sebou nosiť na pikniky, ktoré si často vychutnávame, či na drobné výlety. Avšak. Je to nereálne. Ani košík nášho súrodeneckého kočíka ju nepojme a aj jeho váha by sa podstatne navýšila (čo vám budem hovoriť, už teraz mám dosť, keď ho tlačím hore naším kopcom). Ono je to celkom škoda, lebo exteriér zvláda veľmi dobre, ale využijú to, aspoň podľa môjho názoru, skôr ľudia, čo bývajú v dome. 

    Ja ju každé dopoludnie vytiahnem na terasu, kým je ešte príjemný chládok a tieň. L. sa na nej pekne pohrá, zatiaľ čo sa M. dosýtosti hojdá, polieva kvietky, kradne mi ešte zelené paradajky, či robí zmrzlinky z piesku. Nie málo pieskových hradov postavila aj na podložke a nezanechalo to na nej nijaké stopy - stačí zhrnúť zvyšok piesku do pieskoviska, nechať vysušiť a povysávať či pozametať. O prášení nemôže byť veľmi reč, pokiaľ nemáte svaly ako Schwarzenegger. Ja ich nemám, takže zametám 🙂

    Okrem toho slúži aj ako podložka pod vaničku, v ktorej sa M. v týchto teplách mimoriadne rada chladí. Samozrejme to obnáša daň v podobe špliechania a vylievania vody. Podložka to však s prehľadom zvládne a po vysušení je opäť pripravená na nové dobrodrúža.

    Cez víkendy sme ju brali so sebou, keďže tie spravidla trávime mimo domu. V kurfi sa nám pokrčila, lebo sme ju museli prehnúť napoly. Avšak stačilo jej pár hodín a znovu sa pekne vystrela. Takže by mala zvládnuť aj dočasné skladovanie, ak by ste ju potrebovali načas odložiť.

    Aktuálne ju máme spravidla v dennej časti, keďže tu trávime čas, keď nie sme vonku. Avšak predpokladám, že na zimu ju pomaly presunieme do detskej izby. L. by už mala sedieť a pomaličky ju snáď budú zaujímať aj iné hračky ako hrkálky a M. sa tiež rada hrá v izbičke. Myslím, že plnohodnotne nahradí koberec, ktorý sme plánovali kúpiť a bude ešte lepšou alternatívou, keďže sa nešmýka, je mäkšia (o inom ako krátkom vlase som v detskej izbe ani neuvažovala kvôli údržbe) a ak ich jeden vzor omrzí, otočíme ju a izba zas získa iný vzhľad.

    K cene som sa už vyjadrila tu, tak ak máte chuť, začítajte sa - https://www.modrykonik.sk/blog/nesvadbovo/message/no-a-podme-k-negativam-myslim-ze-vacs-as1x90/37153100/

    Zhrňme to teda takto:

    Výhody:

    • je príjemná a pohodlná
    • krásny vzor
    • odolná voči špine a vode
    • dostatočne veľká aj pre dve deti a dospeláka
    • trvácnosť (výrobca udáva 10 rokov)
    • nezávadnosť materiálu

    Nevýhody:

    • cena
    • váha
    • veľkosť po “zložení” a s tým spojená neprenosnosť
    • čistenie zárezov

    Poviem to tak, ja by som do nej išla. Odkedy ju máme, využívame ju naplno každý jeden deň. A ešte pekne dlho budeme.

    Nájdete ju tu: https://www.lalalukids.com

    nataliaseidlova
    2. júl 2019    Čítané 407x

    Kvalitná, pohodlná a štýlová! Taká je podložka od Lalalu.

    Nezapájam sa často do testovačiek, málo kedy ma nejaký produkt zaujme natoľko, aby som sa zapojila. Ale táto podložka ma zaujala, a to veľmi. A veľmi by sa mi zišla, kedže malý má 9 mesiacov a učí sa sedieť a loziť a žiadnu podložku doma nemáme. Ani len tie puzzle som nikdy deťom nekúpila 😅 A tak som sa zapojila a vybrali nás. No ale prejdime k veci...

    Keď mi podložka prišla a niesla som tú krabicu, myslela som, že mi omylom poslali aspoň 3 podložky, keďže váhu to malo fajnú. Podložka váži niečo cez 6 kg 😅 Čo je dosť. Na presun z izby do izby alebo na dvor alebo proste kdekoľvek, je to dosť. Ale podložka predsa nemôže byť ľahká, veď to nie je karimatka. Rozmerovo je veľká, má 185cm x 140cm a hrubá je 1,2cm. Musí držať na mieste, aby sa nešmýkala, keď po nej prejde stádo divých detí 😁 Takže chválim to, že sa vobec nekrčí. Aj po rozbalení sa vyrovnala takmer okamžite. Takže tú váhu už chápem. Máme doma koberec v približne rovnakom rozmere pre deti a ten mi pripadá veľmi o ničom v porovnaní s touto podložkou. Je tenký a ľahký, na presun super, ale to, že sa mi decko na ňom nie raz šmyklo, už radšej nejdem rozoberať 😅 Navyše je vyrobená z vysokokvalitného PVC materiálu, je zdravotne nezávadná a hypoalergénna. Čítala som tu, na Modrom koníku, recenzie na ňu a často sa spomínalo slovo zápach. Naša podložka nesmrdela vôbec. Voňala novotou. Taká prijemná voňa. Neviem, či máme my doma nejakú inú hranicu medzi zápachom a vôňou, alebo sme mali šťastie na ten voňavý kus 😀 Ale nemuseli sme ju vetrať, ani umývať. Podložku sme mali väščinou v obývačke, kde sa deti hrajú najčastejšie. Takže sme po nej chodili deň čo deň všetci, a všetky návštevy tiež. Každý chválil, aká je mäkká a pekná, ako sa nám hodí do obývačky. Čítala som veľa názorov, že stojí veľa peňazí na to, že ju využijeme cca 2 roky. No ale ja ju nemienim dať preč ani po tom, čo sa deti prestanú hrať. Budú ju mať v izbe namiesto koberca. Aj v pubertálnom veku sa taká podložka hodí, či už na cvičenie alebo len také leňošenie. Ten už vyššie spomínaný koberec poletí hneď ako deti zahlásia, že je trápny, lebo veď už kto má v izbe koberec s detským vzorom?! 🤔 Všetko detské je krásne, ale my sme napríklad deťom ani detský nabýtok so žirafkami a sloníkami nekupovali do izby, ale rovno taký, čo budú mať až pokiaľ sa neodsťahujú 😀 Takže to, že podložka vyzerá tak ako vyzerá, nám veľmi vyhovuje. A hodí sa všade. Do každej izby. A možno si ju dám nakoniec ja do spálne, keď deti vyrastú 😀 Výrobca udáva, že by sa mohla aj 10 rokov dožiť, takže uvidíme, kde nakoniec skončí, ale z domu pôjde naozaj až keď v nej bude diera 😀

    Toto testovanie bolo veľmi úprimné, ako aj fotky, ktoré som počas toho robila. Nedirigovala som deti, aby mi pózovali a nedonútila som Noemi (3,5r), aby na nej zaspala kvôli dobrej fotke do recenzie. Ona na tej podložke proste úprimne zaspal. A ja, úprimne, sa jej ani nečudujem. Nie raz som už čítala, že deti na nej zaspali.

    Podložku sme testovali aj v exteriéri na záhrade. S dekou sa to nedá ani len porovnať. Za mňa super. Doma som ju utrela vlhkou handrou a bola opäť v obývačke. Je odolná voči vode a nečistotám.

    Róbert (9m) sa na nej učil sedieť a štvornožkovať. Kolienka by sa nám za to poďakovali, a hlava tiež, keď sa nie raz zo sedu prekotil a podložka pád stlmila, pretože je vyrobená z pamäťovej peny a jej hrúbka 1,2 cm nárazy tlmí. Ja som s ňou nadmieru spokojná. Nemám naozaj ani nejdno negatívum. Deň čo deň sa na nej deti hrajú. A cena? Je vyššia. To už sa na koníku rozoberalo hádam 100krát. Ale ak niekto rozmýšla ako ja a chce podložku na dlhé roky, nie len do detskej, ale aj do študenskej izby alebo naozaj kľudne do spálne, keď sa deti prestanú na nej hrať, tak táto podložka je na to ako stvorená.

    Takže ja ďakujem Modrému koníku za túto príležitosť a za super podložku.

    S pozdravom spokojná mama Natália a deti Róbert Rudolf a Noemi 😊

    zuzka0902
    1. júl 2019    Čítané 353x

    Testovanie podložky Lalalu pre detičky

    V prvom rade som veľmi vďačná za to, že sme dostali tú možnosť testovať podložku na hranie pre deti Lalalu premium. Keďže máme takmer 7-ročného neposedného šintra a teraz 3 a pol-mesačnú babuľku, určite nám veľmi poslúži do budúcnosti. Budem sa snažiť ju zhodnotiť najlepšie, ako viem, mojím laickým okom, ako to vidím ja.

    Začnem asi tým, ako podložka vyzerá. Je obojstranná, jedna strana je šedá s bielymi hviezdičkami, druhá strana biela so šedými vzormi.Je vyrobená z kvalitného PVC materiálu, no ihneď po rozbalení ma zaujal gumenný zápach, ktorý ale na druhý deň už nebolo cítiť. Rozmery podložky sú 185×140×1,2cm. Je mäkká, protišmyková, má zaoblené hrany, takže ponúka deťom komfort pri hraní a blaznení na nej. 

    Ďalšie veľké plus je, že je nekrčivá, prišla nám zrolovaná a veľmi rýchlo po rozbalení sa narovnala. Hneď prvý deň sme začali s testovaním. Našej malinkej Zuzke sa tam okamžite zapáčilo. Ležala na chrbátiku, vrtela sa, vykrikovala a usmievala sa na maminku. Na brušku zdvíhala hlavičku, všetko okolo sledovala a aj hviezdičky pozorovala. 

    Aj veľký braček Maťko sa podložke náramne potešil. Krčil ju, zakrýval sa s ňou, válal sa po nej, hral sa s autíčkami, hádzal ich a iné vymýšľance na nej robil. Mama sa za hlavu chytala, no hlavne, že bolo dieťa spokojné. Podložka to ustála na 1*.

    Počas testovania k nám prišla na návštevu aj neterka Natálka. S bratrancom sedeli, hrali sa, váľali, neterka aj spadla, no nebuchla sa, lebo podložka je príjemná, mäkká, teplá, proste vhodná aj pre nezbedné batoľatá. Ďalšie plus u mňa je aj s čistením podložky, keďže deti papali brumíkov, omrvinky a džem boli všade, stačilo zobrať vysávač, omrvinky povysávať, džem utrieť s vlhčenými vreckovkami a podložka bola zase, ako nová.

    No a ďalšia vec, čo sa mi na podložke páči, že sa dá jednoducho zrolovať a preniesť hocikam, či už do prírody, k vode, alebo hocikde, kde s autom zastavíte, podložku vytiahnete a môžte lebediť spolu s deťmi. My ju používame najčastejšie v týchto teplých dňoch na dvore v chládku, alebo pri bazéne, s čím je spojená aj posledná vec, s ktorou som nadmieru spokojná, že má 100 % vodoodolnosť, čiže keď si ideme namočiť nôžky s našou malou Zuzkou a zamočíme náhodou podložku, buď ju len utriem suchou handrou, alebo nechám samovoľne uschúť.

    Kto si dal tú námahu, prečítať to celé, blížime sa k záveru možno pre niekoho nudnej recenzie a aby ste si nemysleli, že ju len vychvaľujem zato, že sme ju dostali zadarmo, vôbec to tak nie je. Vážne sa nám dosť páči vo všetkom, no jedno, dosť podstatné  negatívum vidím v cene podložky, ktorá je 129 €. Na môj vkus je extra predražená, pre väčšinu mamičiek na materskej je nereálne dať toľko za podložku na hranie, čiže určite by som si ju nemohla dovoliť ani ja.

    Dúfam, že som niekomu pomohla v rozhodovaní, či si ju zaobstarať alebo nie, snažila som sa čo najreálnejšie opísať, ako sme ju stihli za tieto 2 týždne otestovať my.

    klauriss
    1. júl 2019    Čítané 548x

    Podložka Lalalu, pre vaše deti a zábavu

    Zase sa na mňa usmialo šťastie a vďaka portálu Modrý koník som mala možnosť testovať spolu s mojou ročnou dcérkou Charlotte,  detskú podložku na hranie Lalalu Premium. Pozrite sa, ako prebiehalo naše testovanie.

    Poďme si o nej najskôr niečo v skratke povedať. Certifikovaná podložka Lalalu z rady Premium (šírka 185 , dĺžka 140 , hrúbka 1,2cm) je vyrobená z vysokokvalitného PVC materiálu, čo bolo aj cítiť hneď, ako sme ju doma rozbalili. Musela som ju poutierať mojím obľúbeným čistiacim prostriedkom a bolo po zápachu. Je obojstranná, mäkká, izoluje a tlmí nárazy. Ďalšia perfektná vlastnosť tejto podložky, čo každá mamička ocení, je vodoodolnosť a  nekrčivý materiál. Dokonca má aj hladko zakončené hrany s guľatými rohmi pre vyššiu bezpečnosť.         

    S Loty sme sa veľmi tešili na toto testovanie, obzvlášť ona, lebo má veľmi rada nové veci a vie si ich aj patrične užiť. Nestihla som ju poriadne ani rozložiť a už na nej ležala a skúmala, o čo ide. Hviezdičky a štruktúra ju hneď zaujali. Oba motívy obojstrannej podložky sú nadčasové a jednoznačne sa hodia do ktorejkoľvek izby vďaka neutrálnej farbe.                                                      

    Len pár dní sme mali túto položku doma a Charlotte na nej zaspala. Zvyčajne spáva cez deň v kočíku, ale ako sa nej hrala, nejako sa zázračne unavila a zaspala. Nečudujem sa jej. Je fakt mäkkučká a príjemná na dotyk. A veru sa jej tam aj muselo dobre spať, keď spala dve hodiny (zvyčajne spí len hodinu). To, aká mäkká a pohodlná podložka je, som si vyskúšala aj ja. V jeden slnečný deň som sa rozhodla, že si na nej zacvičím. Ľahla som si na ňu a... ostala som ležať. Tak sa na nej dobre ležalo, že sa mi nechcelo vstať, a nie to ešte cvičiť.                                                                                                                                                                    

    "Lalalu" sme vyvetrali aj vonku. Bolo teplo a tak som malej napustila trochu vody do lavóra na osvieženie. Jasné, že sa z nej tak tešila a bláznila sa, že celú vodu vyšpliechala  von. A preto som veľmi ocenila, že je podložka vodoodolná. Dokonca som ju ťahala aj po štrku a nič sa jej nestalo. Ani škrabanec. No poviem vám, je dosť ťažká a keď som ju chcela zobrať von, musela som ju zrolovať ako koberec, keďže sa nedá inak poskladať. Je to síce nekrčivý materiál, ale podľa môjho názoru  je vhodná skôr len do interiéru.  Neviem si predstaviť, že by som ju brala na výlet, piknik alebo hocikam mimo domu. 

    Na podložke sme si užili veľa zábavy, jedla a stále vyzerá ako nová. Charlotte si na ňu veľakrát išla sama sadnúť a dokonca si tam nosila aj hračky. V kľude som si mohla pozrieť telenovelu s pocitom, že moje dieťa sa hrá aspoň chvíľu na bezpečnej, pohodlnej podložke a ja mám chvíľku pre seba.

    Deti potrebujú priestor na pohodlné, bezpečné hranie a zároveň rozvíjať vnímanie. S touto podložkou vytvoriť takýto priestor nie je vôbec náročné a môžete to urobiť v podstate kdekoľvek. Možno sa bude niekomu zdať suma 129 eur vysoká, ale za komfort a bezpečie vášho dieťaťa nie je žiadna suma privysoká. Je mi úplne jasné, že mnoho z nás by si ju nemohlo z materskej "dovolenky" dovoliť, no cena je priamo úmerná vysokej kvalite, vlastnostiam a materiálu tejto podložky.       

                                                                                                                                                                      Ak by ste mali dostatok peňazí a neriešili by ste ceny, investovali by ste do tejto podložky ?            

    calin
    Správa bola zmenená    26. jún 2019    

    #test_lalalu
    Pre porovnanie s podlozkou, ktoru uz mame - asi 3 roky za cca 60€
    Vyhody: tmava farba, relativne lahke čistenie
    Nevyhody: velmi tenka, aj pri cviceni citite kaźdý stavec..
    Preto je pre mna ako i moju dceru podloźka lalalu vyhra - hlavne tym aka je mäkka..ze je aj pekna je len bonus.
    A kedźe podloźku nepremiestnujeme - neberiem to tragicky, ze sa neda zlozit.
    V mojom pripade urcite dobra volba, ak nechcete v domacnosti koberec..posluzi podložka ( sice by som volila tmavsiu farbu ).
    A ak cene - aj ergonosič je v tej cene 130€ a pritom ho využijete maximalne 2 roky ( pri zdravom dietati ). Naopak pei podložke ušetrite na hraciej deke. Kedže moja je večne dieťa - mali sme aj hraciu deku...ale ta skor omrzela mna ako moju dceru vobec zaujala..ciže niet nad obyčajnu drevenu hradzu a podložku. Dalej - hojdacie kresielko tiež sme zainvestovali do Nuny, ktora je do 60kg a cena tiez šokujuca...
    Nemali sme napriklad rozne hniezda atd.to mi pride uplne zbytoćne, keď môžem použit len deku. Ale su jednoducho veci, ktore splnaju viac. A u nás bude lalalu v detskej izbe..ked ju raz bude mať

    Kreatívna chvíľka dieťaťa bez dozoru...
    Takže , buď su nožnice málo ostré alebo podložka dostatočne tuhá 🤦🤔😂

    Skoro ma vykotilo.. 😳
    #test_lalalu

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    24. jún 2019    

    No, a poďme k negatívam. Myslím, že väčšina z nás sa zhodne, že dať 129 eur za podložku na hranie je nejako veľa. Priznám sa, že keď som tú sumu videla, sama som si povedala, že to prestrelili. Avšak poviem vám úprimne, ak by si ma na testovanie nevybrali, sama by som si ju aj tak kúpila. Neveríte? Tak vám vysvetlím, prečo.

    V odevnom priemysle sa ustanovil pojem “cost per wear”, teda cena za nosenie. V skratke to znamená asi toľko - ak si kúpite tričko, ktoré stojí 3 eurá vo výpredaji, ale ani sa vám tak veľmi nepáči, plus sa sperie po prvom praní, oblečiete si ho možno trikrát. To znamená, že jedno nosenie vás stálo 1 euro.

    Ak si kúpite tričko, ktoré sedí perfektne, je z dobrého materiálu a hodí sa vám do vášho šatníka, môžete naň minúť, napríklad, aj 30 eur. Avšak nosíte ho často, vydrží a tak si ho oblečiete možno aj 100krát, kým ho vyradíte/znosíte. Jedno nosenie vás teda stálo 30 centov, takže v konečnom dôsledku vás nosenie stálo tretinu ceny oproti (na prvý pohľad) lacnejšiemu kúsku.

    A teraz si to poďme rozmeniť na drobné v našom prípade. Mám tu teda podložku, ktorá stojí 130 eur. Avšak používam ju takmer každý deň pravdepodobne najbližších pár rokov (povedzme 5 - hoci výrobca udáva využiteľnosť 10 rokov). V tom prípade si spočítajme, že ju budeme používať 300 dní krát 5 rokov, čo nám robí 1500 použití. Jedno použitie teda vychádza na 9 centov.

    A teraz si spomeňte na všetky tie ňuňu šatočky, ktoré stáli “veď iba 5 eur” a vaše dieťa ich malo na sebe dvakrát. Ešte stále sa vám to zdá veľa?

    (Áno, ja viem, že, napríklad, penové puzzle sú lacnejšie, avšak akonáhle sa ich vaše dieťa naučí rozoberať, idú z domu. Rovnako je to v prípade mnohých podložiek, ktorú sú síce praktické, ale fakt príliš farebné a nepekné, takže si ich iste v obývačke necháte len najnutnejšie množstvo času - čo sa o tejto šedej obojstrannej kráske určite povedať nedá).

    Určite si ju nemôže dovoliť každá rodina, kde sa každé euro otočí trikrát. Ale myslím, že k tomu, čo ponúka, je cena v konečnom dôsledku skrátka primeraná.

    #test_lalalu

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    23. jún 2019    

    Včera si táto podložka zažila ekvivalent nájazdu Húnov. Trojročná kostrnka na nej jedla guláš olympijským štýlom - lyžica mne, lyžica podložke. Dvojročné parťáčky po nej dupali a skákali - v gumákoch, ako inak, keď končene zapršalo. Ročný oslávenec na nej testoval chôdzu a L. ju komplet ovracala. A trikrát zmokla - aby jej nebolo ľúto 🙈

    Alebo keď sú v jednej rodine 4 generácie Jánov a je vás ako Hujerovcov 😅

    Večer sme prišli domov patrične zničení, a tak sme z auta vybrali iba najnutnejšie veci, rozumej seba a deti, zvyšok nocoval v kufri.

    Muž tvrdí, že sa tá podložka už nevystrie, ja si myslím, že do večera je rovná. Stavili sme sa o masáž, tak mi držte palce, už ju fakt potrebujem 😅

    #test_lalalu

    Vzali sme ju von, naša testuľka je riadna vrtuľka. Kým som sa nastavila bola preč.
    Potom som tam ležala ja kým oni kreslili. Najstarší si nevšimol že som ju vzala z izby a už sa vypytoval : a ocko vie ze si kúpila aj sebe podložku 🤦😂
    + Oceňujem obojstrannosť
    - na bielu idú všetky mušky sveta 😂
    #test_lalalu

    Charlotte proste miluje vodu, je to rybka 🐠 Chvalabohu že podložka Lalalu je vodeodolná 👌 😀
    #test_lalalu

    Zatial iba ladime, ale Karolinka pozdravuje ⭐ momentalne trocha cvici..a tesi sa prekvapeniu, ktore ju tu čaka 😍
    #test_lalalu

    (2 fotky)
    calin
    Správa bola zmenená    19. jún 2019    

    ⭐⭐⭐⭐ viem, ze tam chyba hlavny protagonista ⭐⭐⭐⭐ na testovanie. Ona sa určite tiez nevie dočkat, len teraz je s otcom. Vlastne..vsetko co si mozem vybrat ma sedu farbu ( nosic, stolicka..dokonca i ortezy ).. Deky i vankuse. Nemožem tomu nic vytknut - je taka makkucka a ani vona mi nevadi, pripomina mi nieco nove - tak ako vôňa knihkupectva ⭐⭐⭐⭐ #test_lalalu

    🌟Cibuľka včera zaspala na podložke. Nečudujem sa jej, je taká mäkká a príjemná na dotyk. A veru sa jej tam aj muselo dobre spať, keď spala 2 hodiny. Dúfam, že aj dneska sa tam uloží lebo inak mi spí cez deň maximálne hodinu

    #test_lalalu

    A je to tu ⭐⭐⭐⭐ podložka nepotrebuje ani filter, taka je krásna 😍. #test_lalalu ⭐⭐⭐⭐ Asi ste si aj všimli - šedu farbu milujem...a odteraz aj tuto našu pomocničku, kedže bude denno dennou súčastou aj pri cvičeni s Karolinkou ⭐⭐⭐⭐

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    18. jún 2019    

    Už to skoro bolo 👏 Ešte chvíľku a pretočí sa až na bruško. Veľké okamihy v živote takého malého človiečika ❤️

    #test_lalalu

    #test_lalalu
    Čerešničky, čerešne🍒 Charlotte má dnes zrejme dobrý deň, lebo na moje prekvapenie neroztlacila všetky čerešne po podložke 😀

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Správa bola zmenená    17. jún 2019    

    Prvé dojmy?

    Podložka je mimoriadne príjemná na chodenie, dobre tlmí nárazy, nešmýka sa, dobre sa čistí (L. ju hneď večer "otestovala" a nezanechalo to žiadne stopy 😅 ) a je fakt pekná - podľa mňa sa nám sem aj celkom hodí, čo vy na to?

    Prvé negatívum - dosť smrdí "umelinou". Noc teda strávi na terase a pevne verím, že zajtra ju už tak veľmi cítiť nebude.

    #test_lalalu

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    17. jún 2019    

    Nuž, najvyšší čas vám oznámiť, že najbližšie dva týždne sa u nás bude testovať (a ďalších pár rokov používať) táto nová kamoška.

    Tááákže, ak vás podobný obsah otravuje, irituje, hnevá, vytáča a nedá vám spať, smelo si ma bloknite hneď v prvom kole, nech si neznepríjemňujeme dni 🙂

    A ak sa chcete pozrieť, kam si s ňou v najbližších dňoch vyrazíme, tak všetko nájdete u mňa na blogu.

    #nehejtuj #test_lalalu

    klauriss
    Správa bola zmenená    17. jún 2019    

    #test_lalalu
    Tak od dnešného rána testujeme aj my novú podložku 😀 Loty to berie veľmi vážne a hneď sa na ňu vrhla 👌

    Prichádza čas piknikov a rodinných posedení na záhrade 🌞 Stačí si pobaliť nejakú hru, veselú náladu a niečo dobrého pod zub. Čo najčastejšie zvyknú „zobkať“ vaši drobci? Za každú odpoveď poletia 3 srdiečka ❤

    A) Ovocie 🍉
    B) Zeleninu 🥕
    C) Chrumky 🙂
    D) Keksíky či iné sladké pochutiny 🍪
    E) Zjedia všetko, čo nezje ich 😉

    Hracie podložky Lalalu sa postarajú o to, aby sa vám dobre sedelo a hralo. Zapojte sa do testovania podložky na hranie, ktorú môžete využiť nielen v detskej izbe, ale pokojne napríklad aj v exteriéri: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-hracimi-podlozkami-lal-8y365x/ 🙂

    #test_lalalu