kocikopedia
22. jún 2022
1496 

Peg-Perégo Vivace - ľahký a ideálny kočík na objavovanie mesta

Kočíky značky Peg-Pérego sú spojením modernej elegancie a praktickej funkčnosti. Ich štýl sa neustále pre uspokojenie aktuálnych potrieb mamičiek prispôsobuje zmenám trhu, no ostáva pre značku unikátnym.

Jednou z najširších a najobľúbenejších je modelová línia Book, ktorá je známa svojím skladaním podvozku “na knihu”.

Peg-Perégo Vivace

Tentokrát prišla značka Peg-Pérego na trh s ľahkým a elegantným cestovným športovým modelom Vivace. Kočík Vivace si dokážeš ľubovolne nakombinovať, a to už od samotného podvozku. Dokážeš si ho tak sama prispôsobiť svojim momentálnym potrebám, či už ako samostatný hlboký, športový alebo cestovný systém konštrukcie a vajíčka na rýchlu prepravu dieťaťa autom.


TOP vlastnosti:

+ Nízka hmotnosť kočíka s nasadenou športovou časťou. Váži iba 9,4 kg.
+ Variabilita hlbokej vaničky prekvapí a milo poteší.
+ Skladnosť kočíka, pretože sa zmestí aj do kufra malého auta.
+ Využiteľnosť od narodenia až do 3-4 rokov alebo max. do 22 kg váhy dieťaťa.
+ Kombinovateľnosť kočíka. Môžeš si ho vyskladať podľa vlastných potrieb. (Napr. podvozok + vanička/športová sedačka alebo len podvozok + vajíčko a pod.)


Mínusy:

- Kolesá sú z peny, očakávala by som trvdenú gumu.
- Strieška športového sedenia nemá ventilačné okienko, iba uzatvárateľné náhľadové.


Hlboká vanička

Prikúpením hlbokej vaničky Culla Grande sa Tvoj Vivace premení nielen na elegantný kočík vybavený vysokým levelom komfortu, ale získaš aj možnosti využitia, ktoré Ťa určite milo prekvapia.

Kočík Vivace

Hlboká vanička Culla Grande

Pohodlné prechádzky si môžeš s dieťaťom užívať v každom ročnom období. Strieška hlbokej vaničky s vodeodolnou látkou spolu so zabudovaným UPF 50+ ochranným faktorom a šiltom Tvoje dieťa pred slnkom dokonale ochráni .

Príliš horúco? Zips ukrýva zabudované panoramatické ventilačné okienko (tzv. vložku zo sieťoviny) s priezorom, ktoré umožňuje väčšiu ventiláciu.

Kočík Vivace

Panoramatické ventilačné okienko s priezorom

Veľký vnútorný rozmer hlbokej vaničky Culla Grande, a to až 78 x 39 cm, je ideálnym pre kvalitný odpočinok. Navyše sa jej chrbtová opierka a opierka nôh dajú polohovať a nastaviť nezávisle, aby bola zachovaná optimálna ergonomická poloha bábätka, či už bdie alebo spí. K pohodliu prispieva aj kvalitný mäkký matrac s poťahom, ktorý môžeš zvliecť a oprať v práčke.
Kočík Vivace

Polohovateľná vanička s kvalitným matracom

Tvoje dieťa ešte spinká a ty ho nechceš rušiť, no zároveň nechceš ušpiniť kolesami podlahu či koberec v obývačke? Jednoduché riešenie a zároveň vytvorenie komfortu posieľky ponúka stojan Home Stand, pomocou ktorého ušetríš miesto a to nielen v pohodlí domova, ale aj na cestách.

Kočík Vivace

Stojan na vaničku

Nechceš kupovať vajíčko, ale chceš radšej na prepravu Tvojho dieťaťa autom používať hlbokú vaničku? Sada Kit Auto Ti to umožní. V aute zaručí dieťaťu pohodlie a bezpečnosť už od prvého dňa jeho života. Je certifikovaná a schválená EU normou, určená je pre deti od 0 až 10 kg (0 – 9 mesiacov).

Obsahuje: trojbodový bezpečnostný pás s ramennými vypchávkami a spojmi pre prepravu v aute, príslušenstvo na matrac do auta a ochranný polystyrén.

Kočík Vivace

Sada Kit Auto


Športové sedenie

Konštrukcia priestranného otočného sedadla je široká iba 51 cm, čo zaručuje ľahký prechod aj tými najužšími uličkami. Sedadlo je pokryté pružnou mäkkou látkou, ktorá zaručuje dieťaťu extra pohodlie, a to nielen pri spánku, kde môžeš jednou rukou chrbtovú opierku spolu s opierkou nôh sklopiť do úplného 95 cm ľahu, vďaka čomu je vhodné už od narodenia až do 3-4 rokov (max. do 22 kg hmotnosti dieťaťa), ale aj v sede, kde 55 cm výška chrbtovej opierky zaručuje aj väčšiemu dieťaťu dostatočné pohodlie a priestor.

Kočík Vivace

Športové sedadlo s nosnosťou 22 kg

XL strieška športového sedadla je podobne ako pri hlbokej vaničke taktiež vodeodolná, disponuje zabudovaným UPF 50+ ochranným faktoromn a šiltom. Preto taktiež dokonale chráni Tvoje dieťa pred slnkom.

Kočík Vivace

Pozícia úplného ľahu športového sedadla a XL striešky

Samozrejmosťou je 5-bodový bezpečnostný pás a dizajnové detské madlo z eko-kože, ktoré sa ľahko otvára a zatvára.

Kočík Vivace

Sedadlo s 5 bodovým zapínaním

Vivace so sedadlom nasadeným v akomkoľvek smere jazdy zložíš do kompaktných rozmerov iba jednou rukou. Sedadlo sa skladá smerom dnu, čím chráni čalúnenie a zaisťuje dokonalú hygienu.

Kočík Vivace

Zložený kočík Vivace


Cestovný systém s autosedačkou

Vytvoríš si ho dokúpením polohovateľnej autosedačky, tzv. vajíčka, rovnomennej značky Peg-Pérego1. Voliť môžeš medzi modelmi Primo Viaggio Lounge alebo Primo Viaggio SLK, a tak bude prechod medzi autom a kočíkom pre teba a dieťa oveľa jednoduchší a pohodlnejší.

Kočík Vivace

Autosedačka Peg-perégo na podvozku kočíka Vivace

Chceš na podvozok Vivace pripevniť autosedačku od inej známej značky? Môžeš tak urobiť pomocou dokúpiteľných adaptérov Peg-Perégo pre autosedačky iných známych značiek, ako sú Cybex, Maxi-Cosi1 a iné. Adaptéry sú kompatibilné s podvozkami kočíkov: Veloce, Vivace a Ypsi.

Kočík Vivace

Adaptéry na prepojenie podvozku Vivace s autosedačkou inej známej značky


Dizajn

Vivace je dostupný v 4 farbách podvozku:

  • černo-strieborná,
  • čierno-medená,
  • medená,
  • čierna

a v 6 farbách textílií:

  • Blue Shine,
  • 500,
  • City Grey,
  • Licorice,
  • Mon Amour,
  • Red Shine.

Dizaj 500 je prémiový:

  • je to ikonická kolekcia podpísaná spoločnosťou FIAT, spája v sebe špičkový štýl s udržateľnosťou. Použitá je na nej špeciálna tkanina SEAQUAL YARN, ktorá je vyrobená z vysoko kvalitných polyesterových vlákien získaných z morských plastových zvyškov. Kovové bronzové detaily prešívania a zipsov zároveň dotvárajú vzhľad súčastnosti.

Všeobecné informácie v skratke:

  • Cena: v čase publikovania článku nieje dostupná
  • Vekové rozmedzie: od 0 mesiacov - do cca. 3-4 rokov (max 22 kg)
  • Vnútorný rozmer hlbokej vaničky: 78 × 39 cm
  • Priemer kolies: Predné - 17,8 cm, zadné - 17,8 cm
  • Nosnosť športového sedadla: 22 kg
  • Nosnosť nákupného košíka: 5 kg
  • Rozmer v zloženom stave (vך×d v cm): 72 × 51 × 39 cm
  • Čistenie: pranie v práčke na 30 °C


Zdroj


Príjemné kočíkovanie
Vaša Ľudka

#novinky

Máte niekto skúsenosti s kočíkom Peg Perego Vivace?

6. aug 2022

Začni písať komentár...

Odošli