kocikopedia
28. nov 2022
3012 

Malý veľký pomocníci na uspávanie Zed a Rockit

Pri nedávnom rozhovore s kamarátkou o problémoch pri uspávaní, som jej odporučila hojdačku na kočík Rockit.
Už ste o nej počuli?

Na trhu je od roku 2018, tento rok však vyšla jej vynovená verzia. Je to skvelý produkt hojdacieho zariadenia na kočík. Zároveň Vám chcem predstaviť aj jej nového produktového kolegu Zed-a, je to vibračné nočné svetielko nielen do postieľky.


Poďme si pripomenúť, ako to všetko začalo? Rockit vyvinuli Nick, Matt a Matt, traja otcovia siedmych detí. Nickova trojmesačná dcéra Abby spala na kočíku iba vtedy, keď sa hýbal a zobudila sa hneď, ako sa Nick zastavil. Či už pri pokladni v supermarkete alebo sa zastavil na dobrej káve. Všimol si, že tento problém sa týka aj ostatných unavených rodičov a rozhodol sa vyrobiť prototyp Rockita. Fungovalo to a hneď na druhý deň Abby zostala spať, aj keď sa kočík prestal hýbať.

Ústredie Rockit-u sa snaží pomáhať deťom spať a vymýšľajú rôzne inovatívne a užitočné výrobky na spanie pre deti, aby pomohli vyčerpaným rodičom na celej planéte.


Rockit

Prebudí sa tvoj drobec hneď, ako sa kočík prestane hýbať?
Rockit sa bude naďalej hojdať, ty už nemusíš! Je to tvoja tretia pomocná ruka na výlety do kaviarne, kaderníctva, na letisko - kamkoľvek, kde ťa život zavedie! Dá sa pripevniť ku akémukoľvek kočíku, iba stlačíš tlačidlo a nastavíš rýchlosť hojdania. Používaj ho vonku alebo doma.

Vlastnosti:

  • využitie v interiéri aj exteriéri
  • jednoduché pripojenie
  • tichý motor
  • výdrž batérie 60 hodín - 4 x AA batérie
  • možnosť dokúpenia náhradného držiaka

Cena tohto výrobku bola v čase publikácie článku 43,40 EUR.


Zed

Má tvoje dieťa problém zaspať v postieľke?
Aj ty poznáš ten pocit, keď už nevieš, ako ho uspať a volíš možnosť povoziť ho v aute? Už nemusíš! Predstavujem ti skvelú novinku v podobe zariadenia Zed, ktoré napodobňuje pocit, že dieťa je v aute. Jeho šikovná technológia obnovuje upokojujúce nízkofrekvenčné vibrácie, o ktorých je známe, že deti uspávajú. Jednoducho polož Zeda na matrac za nožičky dieťaťa a vyber si zo šiestich dostupných režimov. Jemne vibrácie, ktoré začnú prechádzať matracom, upokoja dieťa a podporia hlboký spánok.

Vlastnosti:

  • 6 upokojujúcich vibračných režimov s 1hodinovým automatickým vypnutím
  • funguje na akomkoľvek type matraca
  • prenosné nočné svetlo s 3 úrovňami svetla a celonočným režimom
  • vhodná od narodenia
  • odolný voči striekajúcej vode
  • funguje na 2 x AA batérie až 50 hodín

Cena tohto výrobku bola v čase publikácie článku 31,90 EUR.


Pýtate sa, prečo by ste si ich mali kúpiť? Ja som si ako prvého kúpila Rockit-a, pretože synček nechcel nikde inde spinkať. Musela som ho buď kočíkovať alebo nosiť v Rischino1 nosiči na sebe. Ale to určite poznáte, aké je to po čase a pri pribúdajúcej váhe našich detí únavné.

A teraz? Synček už nechce v noci po prebudení na nočné mliečko spať vo svojej postieľke, ale len s nami v strede manželskej postele. Tak som si Zed-a najskôr požičala od kamarátky na skúšku, či to vlastne skutočne funguje. Poznáte?! A včera som ho objednala. Už sa na neho teším a netrpezlivo čakám kuriéra, pretože sme bez neho 2 noci a mne táááák strašne chýba. Je skutočne zázračný. Malému stačí povedať sladké sníčky a ani nie o 5 minút krásne spinká.

Tak čo ty na to? Aj teba tieto skvelé novinky oslovili? Ak sa o nich chceš dozvedieť ešte viac, prejdi do Centra recenzií. Nezabudni, že za každú uverejnenú recenziu k produktom môžeš získať 🧡.
#tipy_poradkyne

Má s tým este niekto iný podobnú skúsenosť? Naozaj to zaberá? Nie sú to vyhodené peniaze ?

23. okt 2021

Super to je. Ja som to veľmi využila keď som išla po staršiu do škôlky a kočík sa nesmel prestať hýbať 😁

23. okt 2021

@gebrielka1 mne sa nepacilo ako to vibrovalo aj na najslabsom mode, malu triaslo riadne. Vratila som to po par použitiach

23. okt 2021

Ja mam zed a u nas nefunguje. Vkladala som do toho velke nadeje :( je to asi o detoch...

23. okt 2021

Nam Rockit pomol, tiez sa nam dieta zobudilo hned ako sa prestal hybat kocik, s Rockitom spala dlhsie. Ak sa vam zda, ze vam to vibruje prilis malo, alebo prilis vela aj ked si to nastavite, treba skusit aj zmenit umiestnenie na kociku. Staci, ze to posuniete nizsie alebo vyssie na rucke kocika a uz to inak trasie.

23. okt 2021

Fungovali sme na tom celu zimu, na prechadzku uspat a ked zaspala odparkovat k oknu a ja sup dnu do tepla a mala na cerstvom vzduchu 🥰 lutujem ze som nemala uz pri syncekovi..

23. okt 2021
23. okt 2021

@hiddenobject dobrý deň, a máte ho na predaj?

3. jan 2022

aj pred 10 rokmi toto bolo? mne by to vtedy asi fest pomohlo

28. nov 2022

Začni písať komentár...

Odošli